Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebao sam zrelu Ružicu dok nas je krišom posmatrala još starija žena sa farme

-Nenade, iskrsnuo je idealan poslić za tebe cijeli kolovoz i rujan, sve do početka godine na fakultetu, rekla mi je majka Ana, Šutio sam mrzovoljan, ljutit na samog sebe što su skoro svi u obitelji doznali da sam se švalerisao sa susjedom Martom, četrdesetogodišnjakinjom, koja mi se požalila da je željna muške ruke i tvrda kurca. I da ju je suprug, koji je uz to još mjesecima na terenu u Zagrebu potpuno zapostavio.
-Zar ti balavac, nemaš ni dvadeset godina da se spetljaš sa tom rospijom, mogla te je roditi, kritizirala me rođena majka.

Taj posao o kojem mi je majka govorila bio je sa jednom magistricom, na terenu, vezano za ispitivanje svojstava boranije. Ona je bila veoma stroga i predana znanstvenosti, trebala je doktorirati u četrdesetšestoj godini. Radila je u jednom zavodu, imala je ambicije da pređe na agronomski fakultet, a ja sam upravo primljen na prvu godinu agronomije i to ratarstva i povrtarstva. Ona, Ružica, oblačila se kao sa modnih revija. Da joj sise nisu za dva broja veće bila bi uspješna manekenka. Lijepa, vitka, jebozovna, ali stroga sa oštrim pogledom i riječima koje su sjekle zrak.

Spakirao sam svoje stvari, gaće, potkošulje, patike, lični pribor za higijenu i sjeo u Ružičinu „Nivu“. Do oglednih parcela trebalo se voziti dva sata.
-Mali, tako me je odmah na startu oslovila stroga Ružica, izvoli pročitaj i potpiši ove ugovore o djelu Kasnije nema prigovora i ovo, ono. Zaradit ćeš dobro, ali ima i da me slušaš. Nije lako, vidjet ćeš, ali nije ni preteško. Usput mi je pričala o grahu i boraniji o tome kako su to leguminoze, kako fiksiraju slobodan dušik iz zraka i formiraju podzemne kvržice na korjenovom sustavu, te su zbog toga važne i za ekologiju.

Održala mi je pravo predavanje. Kad smo došli na tu malu ekonomiju, zaključio sam da je tu kraj svijeta. Nekoliko malih objekata sa kravama održavalo je četvero radnica. Na samom kraju su bile parcele sa boranijom, Ružica ih je zvala repeticije. Odmah tu, na kraju bio je i limeni kontejner, sa radnim stolom, tri stolice, metalnim ormarima, malim toaletom i metalnim krevetima na sprat. Tu ćemo spavati nakon posla. Mada ću ja morati zbog posla ići, ali mijenjat će me netko već, rekla mi je Ružica.

Razmišljao sam o bijegu, moram biti iskren, ali niti sam to imao čime izvesti, niti sam znao na koju stranu treba krenuti. Parcela sa mahunama i grahom bila je izolirana, pola kilometra od baze. Ružica je rasklopila mali kamperski stol, sjela na rasklapajuću stolicu i počela sa ispunjavanjem tabele. Ja sam joj mjereći govorio visinu svake biljke, pa koliko troliski ima, u ovih sa ranijom sjetvom koliko mahuna ima na biljci, mjereći svaku mahunu. Nije bilo teško, ali neobično jeste. Prigrijalo je, Ružica je stražnjim vratima „Nive“ napravila malu hladovinu, a rekla je da u bazi ima i par suncobrana.

-Mali, radi to , sve što ti govorim, i nemoj blenuti sad u mene, pošto ću se raskomotiti u kupaći. A i duplo sam starija od tebe, tako da ne smiješ biti bezobrazan, govorila mi je strogo, a ja sam se u podsvijeti nadao da je to njena taktika i da će mi ona istim ovim linijerom kojim sam mjerio mahune ona premijeriti kurac u punoj erekciji. Znao sam da ona zna o mojim nestašlucima. Dolazila je na ekonomiju gdje je moja majka bila evidentičarka. Znam da joj se majka požalila na mene i ispričala joj sve kako sam upao u naručje komšinice Marte.

Zamolila je Ružicu da me izvuče iz mjesta, da me izolira. Pretpostavljao sam da Ružica želi da se poigra sa mnom. Pravio sam se smotan i nevješt.
-Mali radi ti, sve ovo što znaš, što ne znaš sačekaj mene, odoh ja sat –dva do palanke do marketa, trebam uzeti štošta potrepština. I otišla je. A ja sam se potrudio i sve sam odradio. Čak sam stručno i definisao faze razvoja biljaka, pojavu određenih biljnih bolesti i sve to na latinskom. Nisam uzalud bio superodlikaš u srednjoj poljoprivrednoj.

-O mali, pa ti si stručna vrijednica. Imat ću to na umu, pohvalila me Ružica pri povratku. Radili smo cijeli dan, a onda tuširanje na vanjskom tušu, izoliranim nekom mušemom. Prvo ona pa ja. Imao sam snažnu erekciju, nisam ju krio, Ružica ju je primijetila. S večeri smo sjedili vani, slušali zrikavce i ćaskali. Ja sam šutio i uglavnom sam odgovarao na njena pitanja. Ona je popila i dva štoka, ja sam se bazirao samo na sokovima.
-Ja ću dole spavati, ti gore na spratu. Umorni smo, dozvolit ću nam duže spavanje, jer ne možemo mnogo toga uraditi ako je jaka rosa, rekla je Ružica.

Iako je svjetlo u kontejneru bilo ugašeno, naziralo se njeno lijepo zrelo tijelo. Preko gaćica je obukla podužu majicu, sise su joj bile slobodne. Znao sam da ne smijem drkati jer bi stari metalni krevet i to još na sprat škripao. No ipak zavukao sam ruku u gaće i umoran ubrzo zaspao.
-Dobar si ti dječak, kao curica si, spavao si kao janje, provocirala me je Ružica. Doručkovali smo, a potom krenuli ka parcelama. Oko sta prije podneva skinula se opet ku kupaći, ali za nijansu provokativniji.

-Mali, nemoj da bleneš u moje tijelo nego radi. Stara sam ti ja žena za gledanje. Moram još malo uhvatiti bojice jer ni ovog ljeta zbog ovih radova ne mogu na more, ali mogu barem pocrnit kad crnčim, kao da je držala monolog Ružica. Sjela je bezobrazno, raširila noge i pregledala svaku mahunu, unoseći podatke u tabele. U jednom momentu vidjela joj se usmina sa lijeve strane.
-Opet bleneš u moje tijelo. Radi to i ne gledaj. I okreni se tamo da sad ne idem u bazu, ja moram piškit, reče Ružica, poigravajući se sa mnom.

Odstupi desetak metara u stranu, čučnu smače desnom rukom samo rub gaćica u stranu i poče puštati jak mlaz. Očima je tražila mene, jače je bilo od mene, gledao sam. Vidio sam, bila joj je to namjera.
-I ja moram, rekoh, i iz bermuda izvadih kurac u punoj erekciji. Kad je Ružica vidjela mog dugačkog glavonju kako se još protegao samo reče, u jebote. Smatrao sam da je bilo jedan spram jedan. Sjela je u auto, rekla , upadaj, moramo nešto odradit u bazi, pa se vraćamo. I odosmo. Znao sam.

Uputi me u limenku, praktično me ugura i reče, sad si moj mali. Imaš prelijep komad, a meni treba kurca. Bila je neobično prosta za svoje godine i stepen obrazovanja. U hodu do kreveta oslobodi sise i reče, dođi mazi ih. Obožavam muške usne i prste na svojim cicama. Ljubio sam joj bradavice i sisao, a onda su nam se jezici sudarili u njenim ustima. Kako me je grubo milovala rukama po tijelu. Skinula je donji dio i reče mi jebi me mali, treba mi kurca. Nije željela predigru niti oral, odmah je bila spremna za parenje.

Ušao sam joj pognuto među noge, pazeći da glavom ne udarim na moj krevet na spratu. Bila je vlažna čak i preko mjere. Jebao sam je grubo, žestoko, jer je tako tražila , a i meni je prijalo. Starka je bila pred svršavanjem. A onda poče umjesto da stenje i uzdiše da priča.
-Znala sam, rekla mi je tvoja mater da si jebo komšinicu i to stariju od mene, znala sam da si odličan jebač. Kako si sladak, kurac ti je za desetku mali. Nisam se jebala dugo, predugo, sve zbog jebene nauke. I onda zavriska, joj majkoooo evo svršavam sa velikim mladim kurcem u pički.

Ukaza mi se silueta na prozorčiću, pogledah, jedna srednjovječna radnica sa farme je gledala. Voajerka. Napalilo me to preko mjere i sunuh u Ružicu sav sadržaj mojih jaja, koje su već danima bila prepuna sperme.
-Sve u mene i zadnju kap. Ne mogu zatrudnit, odmah po rođenju Karoline sam ostala neplodna, zbog toga me ona nesreća od čojeka i ostavila, reče Ružica, grebući me po leđima, a pička joj je pulsirala oko mog debelog kurca. Starka iz farme i dalje je virila na prozorčiću. Osjećao sam se nestvarno, ponosno, savršeno, jer dvije pičke su bile premokre zbog mog mladog kurca.

Ružica se izvuče ispod mene i krenu da piški, starka pobježe od prozora, a ja pomislih, dobro je, počelo je žestoko. Sexmaher

Ocjena priče

3.5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 7701

Autor priče

Sexmaher
Sexmaher
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 180 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Jarac
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija