Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JEBEM DIREKTOROVU ŽENU

Zovem se Bojan 19 mi je godina prosječan sam momak skoro u svemu nisam neki ljepotan, ali nisam za baciti jedino što je van tog prosjeka je moj ponos od 22 cm. Izjebao sam skoro sve moje vršnjakinje kada su saznale da imama veliki kurac, neke su ga samo pušile dok su druge htjele biti jebane. Međutim moje vršnjakinje nisu me toliko privlačile koliko starije žene i to 30 plus, želio sam u svojoj školi jebati i profesorice, ali nisam imao uspjeha.

Ipak nisam dugo čekao na sex sa starijom ženom i to ni više ni manje nego ženu direktora firme u kojoj me preko veze zaposlio moj otac koji je bio veliki prijatelj sa dotičnim direktora firme u kojoj sam se zaposlio. Bio sam zaposlen kao osobni vozač direktora, kada sam došao na razgovor njegovo prvo pitanje bilo je da li sam diskretan odgovorio sam mu da jesam, a kasnije sam i saznao zašto mi je postavio to pitanje. Jer osim poslovnih sastanaka i prijevoza od kuće do posla i obratno vozio sam ga i na razno razne privatne zabave na kojima je bilo svega i svačega od droge do orgija čak sam znao i voziti njegove ljubavnice i kurve koje je nemilo trošio. Kako je vidio da sam mu čovjek od povjerenja rješavao sam i neke druge poslove za koje me je zaduživao tako da sam u slobodno vrijeme na korištenje dobio i službeno vozilo kojim sam se kurčio prilikom svojih izlazaka, a uz plaću koja je bila odlična dobivao sam i dodatne bonuse tako da sam mogao glumiti da sam dio zlatne hrvatske mladeži.
Direktorovu ženu sa kojom se viđam i redovito je servisiram upoznao sam nakon par mjeseci koliko sam radio. Bio je petak i direktor me pozvao u svoj ured. Kada sam ušao razgovarao je na mobitel i znao sam da razgovara sa svojom ženom lažući joj kako ovaj vikend mora otići na nekakav seminar i sastanak sa potencijalnim klijentima, tu priču čuo sam puno puta.

kada je završio razgovor obratio mi se riječima; "Mali voziš me na aerodrom, a poslije imaš zadatak da budeš ovaj vikend na raspolaganju mojoj ženi", naravno šefe odgovorim. Sjeli smo u Bentlya i prije odlaska na aerodrom morao sam najprije voziti na adresu koju mi je dao. Kada smo stigli tamo nas je čekala njegova mlada jebulja koja je bila malo starija od mene, uzeo sam njen kofer stavio ga u gepek, a ona je sjela na zadnje sjedalo. Nismo ni krenuli, a njih dvoje su se već na veliko hvatali na zadnjem sjedištu. Na putu prema aerodromu jedva sam se koncentrirao na vožnju jer mi je pogled bježao na prizor koji se događao iza.

Naime za to vrijeme vožnje ona mu je pušila kurac gledajući u retrovizor gdje su nam se pogledi sreli. Naravno da me taj prizor napalio da sam morao namještati kurac da mi ne smeta prilikom vožnje. Nakon 15-20 minuta njenog pušenja direktor je počeo svršavati, a ona je sve to uredno gutala. Stigavši na aerodrom izvadio sam prtljagu i pozdravio se sa njima te mi je on dao adresu gdje moram pokupiti njegovu ženu kao i novčanicu od 1000 KN. kako je rekao za dobru ruku. Na papiriću na kojem je pisala adresa bio je i broj mobitela, nazvao sam i predstavio se te joj rekao kako stižem za 30 minuta.

Stigavši na adresu ona me je već čekala, kada sam je ugledao zinuo sam kao budala. Izgledala je brutalno dobro, iako ima 45 godina na njoj se to nije moglo primijetiti. Otvorio sam joj vrata i dobro je odmjerio od glave do pete, bila je odjevena sva u bijelom u jednodjelnoj uskoj haljinici do malo iznad koljena pripijena uz njeno savršeno tijelo čvrste noge, savršeno oblikovano i utegnuto dupe sa velikim prorezom na njenim grudima koji je jedva držao njene sise. Kada sam sjeo za upravljač upitao sam ju kamo idemo oslovljavajući je sa gospođo. Kao prvo ne zovi me gospođom gospođa je moja mama, a ja sam Mirela, a ti si Bojan jeli tako rekla je. Tako je ja sam Bojan, a sada mi recite kamo da vas vozim Mirela bilo je moje pitanje. Avenu Mall odgovorila je. Cijelo poslije podne proveo sam sa njom u šopingu noseći joj vrećice markiranih trgovina. Zatim sam vozio na večeru gdje se našla sa nekim svojim prijateljicama i naposljetku njenoj kući.

Cijelo vrijeme koliko sam bio sa njom pokušavao sam sakriti svoju erekciju jedva čekajući doći doma da se izdrkam misleći na nju. Kada sam u kuću unio sve stvari koje je kupila i ostavio ih okrenuo sam se prema njoj pitajući je kada da sutra dođem po nju. Pa gdje ti se žuri, jesi li za neko piće pitala me je, ne bih hvala odgovorim joj, zašto ne dopada ti se moje društvo rekla je i krenula prema meni. Ovaj da mmm ne neznam počeo sam zamuckivati gledajući kako mi se približava, kada je prišla unijela mi se u lice i rekla; "Što je mali, misliš da nisam primijetila kako me gledaš i kako skrivaš svoju erekciju", rekavši mi to primila me za kurac koji se u sekundi ukrutio, mmmmm pa nisi ti tako ni mali rekla je. Nisam znao šta reći pa sam samo izustio, a vaš muž. Ma ne brini ti za njega znm ja gdje je on ovaj vikend i sa kime je odgovori mi. Počela mije otkopčavati vadeći moj kurac te mi govoreći kako imam lijep i veliki kurac koji je upola veći nego u njenog muža. Gledala me je ravno u oči i lagano mi ga nadrkavala, a zatim je rekla da idemo pod tuš. Ušli smo u ogromno kupatilo koje je imalo veliku tuš kabinu i na sredini se nalazio poveći jakuzi. Skinula se gola, a ja sam ostao bez riječi kada sam ugledao njeno golo tijelo bez imalo celulita i bez ijedne dlačice na svojoj pički. Ušla je u tuš kabinu okrenula se prema meni i rekla što čekam, na brzinu sam poskidao svoju odjeću i ušao u kabinu.
Otvorila je vodu i počeli smo da sapunamo jedno drugo, dok je voda ispirala sapunicu sa naših tijela Mirela se spustila u čučanj i počela da obrađuje moj kurac i jaja. Lizala ga je, drkala, sisala, gutala ga svojim pohotnim ustima koliko je mogla, mijesila mi jaja pušila mi ga je nevjerovatno dobro dovodeći me do ludila svojim jezikom kojim je kružila po mome kurcu. Upozorio sam ju kako ću svršiti, ali ona je samo nastavila sa pušenjem i drkanjem sve dok joj nisam počeo svršavati u usta. Mirela ga je cijeloga oblizala i počistila od sperme kurac mi je malo popustio, ali i dalje je stajao spreman.

Sada je red bio na meni da oralno zadovoljim Mirelu tako da smo prešli u jakuzi Mirela je sjela na rub i raširila noge počeo sam da ju ližem cijelu, lizao sam joj usmine, sisao i grickao klitoris prelazeći cijlom dužinom jezikom od njene pičke prema njenom šušku na kojem sam se često zaustavljao. Mirela je stenjala i dahtala miješala je kukovima prateći moj jezik. Lizao sam je nekih desetak minuta, a onda mi je glavu pritisnula jače na svoju pičku liži me liži brže ahh too svršavam govorila je Mirela počeo sam jezikom raditi koliko god sam brže mogao ahhhhhahhh svršavaaaaaammmm svršila je intenzivno zalijevajući me svojim sokovima koji su se cijedili iz njene pičke po mom jeziku i ustima, ja sam to uredno skupljao te sam se podigao i uvalio joj jezik i počeo razmazivati njen nektar po našim ustima. Zatim sam ja sjeo na rub jakuzija, a ona je počela jezikom i usnama prolaziti mojim tijelom počevši od moga vrata pa preko trbuha pa sve do moga kurca kojeg je ponovno počela nadrkavati sisajući moj glavić. Kada je vidjela da mi se kurac skroz ukrutio podigla se lagano me prekoračila uhvatila kurac namjestila na ulaz svoje pičke i počela se lagano spuštati. Bila je uska to sam primijetio kada je u njenu pičku ušao glavić stoga sam pomislio da ili se dugo nije jebala ili još nije primila kurac ovih dimenzija. Svako njeno dublje sjedanje na moj kurac bio je popraćen glasnim uzdahom dok se nije spustila i momentalno svršila. Osjetio sam kako vibrira njeno tijelo na mome kurcu dok se polako smirivala miješajući svojim kukovima da bi se potom počela polako dizati i spuštati na mome kurcu, kada joj se pička navikla na moj kurac počela je lagano ubrzavati svoje jahanje, ahhhahhhhmmmmaha hahhha aaaammmh stenjala je glasno ja sam je primio za njene sise od silikona i počeo grickati i lizati njene bradavice i mijesio ih svojim šakama. Počela je sve brže skakati po mome kurcu derući se iz svega glasa zabacujući glavu držeći se rukama za moj vrat, ponovno se počela približavati svome orgazmu spustio sam ruke među njene noge jednom rukom stimulirao sam njenu pičku i klitoris, a srednji prst druge ruke gurnuo sam u njen šupak Mirela je kriknula i počela svršavati grčeći svoje tijelo i svoje nokte zabila u moja ramena do krvi, stisnuo sam zube i čekao da njen pritisak popusti. Ostala je sjediti na mome kurcu dok se oporavljala od silovitog orgazma.
Skinuo sam je sa sebe i izvukao iz jakuzija, polegao sam je na tepih koji se nalazio u kupatilu raširio joj noge dižući jednu na moje rame dok sam drugom rukom namještao kurac na otvor njene pičke. Ušao sam naglo i počeo je žestoko jebati rukom sam plazio po njenom tijelu i mijesio njene sise. Postajao sam malo grublji prema njoj jer sam zlo pamtilo pa sam je odlučio kazniti malo grubljim sexsom. Položio sam ruku na njen vrat i stisnuo je dovoljno jako da može disati te sam se počeo krvnički zakucavati u nju. Naprotiv Mireli to nije smetalo već je naprosto uživala govoreći da je jebem najjače što mogu. Jače jače jebi me jače ahh ahhh toooo vrištala je, u položaju u kojem sam bio nisam mogao udovoljiti njenoj želji pa sam joj savio noge u koljenima koji su se nalazili do iza ušiju ne vadeći kurac iz njene pičke namjestio sam se u polu čučanj i počeo je jebati što sam jače mogao, a ona se derala kao da je kolju. Toliko se derala da sam mislio da nas čuje cijelo mjesto. Jebao sam je tako dobrih pola sata i srećom da je ona ponovno svršila prije mene jer sam polako počeo gubiti snagu stisnuo sam zube izvlačeći posljednje atome snage iz pete da bih konačno počeo osjećati nalet svršavanja koji mi dolazi. Prije nego mi je došlo da svršim počeo sam ga vaditi van primijetila je to pa mi rekla ne vadiga ne vadi puni me punimmmmeeee još sam dva puta ušao naglo u nju i počeo svršavati zajedno sa njom, svršio sam obilato u njenu pičku toliko da nije više mogla primiti tu količinu tako da je sperma curila na sve strane. Izvadio sam kurac koji je djelovao kao čep tako da je iz njene pičke potekao mali potočić sperme kojeg nije mogla posisati u svoju utrobu. U jebote jesi me napunio dugo me nije netko ovako dobro izjebao rekla je Mirela. Ponovno smo otišli pod tuš, a potom u njenu spavaću sobu gdje sam je nastavio jebati. Kod nje sam proveo cjeli vikend i postao sam njen boy toy kojem je kupovala razne darove znajući da će uvijek imati mladog obdarenog pastuha kojeg će obilato koristiti. Mirelu jebem redovito, a čak počeo sumnjati da moj šef to zna, ali očito ga nije briga niti mu to smeta dokle god mu ona ne radi probleme i ostaje sretna i zadovoljena.

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 14970

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija