Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JEBEŽLJIVA BAKA

Halo Marko! Idemo danas? Bok ljubavi, a kamo ono idemo pitao je Marko svoju djevojku Lanu. Pa zar si zaboravio idemo kod moje bake, danas slavi 65 rođendan pa joj ga idemo čestitati, a i da te upoznam sa njom. Šta baš moramo upitao ju je Marko, pa obećao si mi, a i moja baka te jako želi upoznati. nekako preko volje Marko je krenuo k Lani od kuda će zajedno krenuti prema njenoj baki. Marko je 20-eto godišnji mladić, sportskog izgleda, razvijen, poduže crne kose i plavih očiju, studen je na ekonomskom faksu gdje je i upoznao Lanu. Lana i Marko u vezi su skoro pola godine, Lanine roditelje je upoznao, ali njenu baku još nije koja je za lanu bila nešto više od same bake. Prije nego su se uputili njoj otišli su u jedan šoping centar na joj kupe poklon. Malo je reći da je Marko bio iznenađen skoro pa šokiran u vezi poklona koje je Lana gledala za poklon svojoj baki.

Ušli su u butik sa ženskim donjim rubljem, Lana je gledala razno razne modele i oblike svih boja i uzoraka pitajući Marka kako mu se čini. Marko je samo slijegao ramenima ne znajući što da kaže onako iznenađen, nakon skoro sat vremena Lana je odabrala seksi kombinaciju crnog i čipkastog grudnjaka kao i tanga gaćica, a uz to još je uzela kratku čipkastu spavaćicu sa tankim naramenicama. Marko i dalje nije znao što odgovoriti osim "lijepo je" na Lanina pitanja vezana za poklon, već je počeo razmišljati kakva je to baka kad nosi takav veš pa se pitajući kako ta baka doista izgleda. jer i Lanina mama je bila jako seksi i zgodna žena to razmišljanje vodilo ga je sve dok nisu stigli do bakinog stana. Tek kada su stigli kod bake koja im je otvorila vrata i od tog trenutka za Marka su se desila iznenađenja i šokovi.

Iznenađenje koje ga je zadesilo bio je izgled Lanine bake koja nije izgledala kao da ima 65 godina već skoro u pola manje, zatim izgled njenog tijela, sise koje su stajale oslobođene grudnjaka, bile su velike i stajale čvrsto u ljubičastoj majici sa velikim prorezom oko vrata. Marko je glavom prolazilo kako to njene sise stoje u njenim godinama pa je pretpostavio da je na sebi morala imati estetske zahvate, ali kako bilo na sve to reagirao je i njegov kurac koji je počeo rasti u njegovim hlačama. nakon tog iznenađenja bakinim izgledom uslijedio je i prvi šok, kada je Lana Marka predstavljala baki koji joj je pružio ruku u namjeri da joj čestita rođendan ona ga je zagrlila stisnuvši ga na sebe tako da je Marko na sebi osjetio njene čvrste sise te dok ga je zagrlila iskusno da Lana ne primijeti uhvatila ga i stisnula za kurac.

Zatim se odvojila i šeretski mu namignula. Zatim ih je povela prema primaćoj sobi znalački je držala Lanu pod miškom kako Lana ne bi primijetila njen zavodnički hod njišući guzicom pred Markovim očima koji je hodao iza njih. Kada su se smjestili predavši poklon iznenađenjima i šokovima nije bilo kraja, sjeli su tako da je baka sjedila nasuprot Marka, a Lana je sjedila desno od bake tako da Lana nije baš mogla vidjeti što je baka radila Marku kojem je postajalo sve neugodnije i napetije pa je htio ne htio nije mogao da ne vidi kao i spriječiti svoj kurac koji je bio sve veći i krući u njegovim hlačama. Kako je baka sjedila držeći nogu preko noge zbog proreza na njenoj uskoj haljini Marko je mogao lijepo vidjeti njene napete butine u samostojećim najlonkama. A kada bi baka svako malo prebacivala s noge na nogu svako put šireći ih ispred Marka koji je isto tako lijepo vidio da baka ne nosi gaćice te vidjeti i njenu obrijanu pičku koja se svaki put širila pred Markovim očima.

Onda je baka rekla kako je ispala blesava jer ih ničim nije ponudila pa krenula da se ustane, ali ju je Lana zaustavila rekavši da će nam ona donijeti sve što treba kao i skuhati kavu. Čim je Lana zašla u kuhinju njena je baka sjera na rub trosjeda na kojem je sjedila pa rukama počela mijesiti sise. Zatim je izvadila prvo jednu pa drugu te ih počela dirati i lizati bradavice ispred Marka koji je izbečio oči gledajući u sise Lanine bake. Kada je čula da Lana ulazi u sobu navukla je majicu preko svojih sisa, a kada je Lana ponovno izašla iz prostorije baka je raširila noge podigavši svoju suknju pa liznula prste te se počela trljati po obrijanoj pički i klitorisu gurajući si prst. Marku je kurac prijetio puknuću njegovih hlača kao i sluz koja mu je natapala gaće. Baka je prestala mučiti Marka kad je čula da se lana vraća te samo rekla izjebat ću te mali.

Marko je samo gledajući mislio gdje i kako.
Marku je i više nego očito da će imati sex sa Laninom bakom samo je pitanje bilo kako, međutim baka je imala skovan plan. nakon što su tako zajedno sjedili neko vrijeme svi zajedno, a baka je napomenula Lani kako se Teodora vratila doma. Naime Teodora je bila Lanina najbolja prijateljica do srednje škole dok se sa svojim roditeljima odselila u Australiju. Lana je bila oduševljena time što joj je baka upravo rekla jer su nekako sa vremenom izgubile kontakt. Baka joj je rekla kako je Teodora ostavila broj mobitela Lana je brže bolje utipkala broj i nazvala Teodoru. Lana kao i Teodora bile su sretne razgovarajući međusobno da je Lana od uzbuđenja zaboravila na baku i Marka. Kada je Lana čula da je Teodora u svom stanu kat iznad bakinog.

Lana ju je pozvala da im se pridruži međutim Teodora je imala nekog posla, doći ću ja do tebe i pomoći ću ti u tome što radiš rekla je Lana pa prekinula razgovor. Bako da li se ljutiš da odem do Teodore pitala ju je Lana, ne zlato ne ljutim se pa neću biti sama Marko će mi praviti društvo jeli tako Marko rekla je baka. Neće ti smetati ljubavi pitala je Marka, ma ne neće samo ti odi odgovori Marko. Čim je Lana zatvorila vrata baka je sjela do Marka odmah je počela da mu otkopčava hlače te čim mu je izvadila kurac počela je pohotno da mu ga puši i drka. Marko je spustio hlače do gležnjeva dok mu ga je baka pušila rukama je najprije izvukao njene sise pa ih počeo mijesiti zatim joj je podigao i suknju pa se počeo igrati njenom pičkom. baka je počela mumljati uzdišući kroz nos jer nikako nije željela prestati pušiti mladi kurac koji joj se nalazio u ustima.

Stenjao je i Marko doživljavajući fantastično pušenje koje mu je priuštila Lanina baka. Marko se počeo sve više napinjati bio je pred svršavanjem, a to je osjetila i baka osjetivši pulsiranje njegove žile baka nije stala nego je samo nastavila drkati i usisavajući mladi kurac. Ubrzo je Marko kriknuo i u trzajima počeo svršavati, baka je bila spremna na to pa je samo nastavila da guta njegovu mladu spermu. Baka nije dala da se Marku kurac spusti i omlohavi pa ga je nastavila drkati samo ovaj put svojim sisama. Držeći njegov kurac stisnut među sisama pljuvala je spermu koju nije progutala zajedno sa slinom razmazujući je među svojim sisama. Marku nije puno trebalo da mu kurac ponovno bude vidjevši što mu radi pohotna baka. Kada se i baka uvjerila da mu je kurac ponovno tvrd ustala je pa prekoračila Marka namjestila na njegov kurac na svoju vlažnu pičku te se spustila po njemu.

Ruke je položila na njegova ramena te se počela nabijati na njegov kurac, Marko je rukama mijesio njene guzove, a ustima i jezikom naizmjence lizao i sisao njene krute bradavice. Nakon nekog vremena baka je jednom rukom počela trljati klitoris te se sve brže nabijati na Markov kurac da bi se samo jednom nabila do samih jaja pa počela svršavati. Onda ju je Marko okrenuo na leđa raširio joj noge te ponovno ušao u nju jebući je mijenjajući tempo, jebao ju je čas brzo i žestoko, čas sporo i polako te ponekad naglu u trzajima se zabijajući u njenu pičku. Oh ah ah da too to Marko jebi me jebi ah ah jače razvali me tom mladom kurčinom govorila je i stenjala Lanina baka usput si drkajući klitoris dok se Marko trudio udovoljiti njenim željama. Ahhhhhhhahhhh svršavaaammmm cvilila je baka svršavajući u trzajima obgrlila ga je nogama i glavu mu stisnula na svoje sise u ekstazi svršavanja.

Kada je stisak popustio baka je opustila noge i Marko je izašao iz nje, baka se podigla te mu je opet počela pušiti kurac ovog se puta posvetila i njegovim jajima koje je sisala i lizala jezikom neprestano mu ga drkati. nakon što mu je neko vrijeme obrađivala kurac baka se naguzila spustila se na oba lakta i isprčila svoje dupe te rekla Marku da hoće da ju jebe i rasturi njoj čmar. Kurac mu je bio dobro nakvašen od bakine sline pa se Marko popeo iznad nje prislonio glavić na njenu rupicu i počeo gurati. Dok je ulazio baka je stenjala kroz stisnute zube, Marko ju je polako počeo jebati, a baka sve više uživati. Jače ah ah jače rasturi mi dupe ahhhh govorila je i stenjala baka, Marko je rukama zgrabio njenu smotanu suknju koja je bila na njenim leđima pa počeo da što jače jebe bakino dupe, baka je zavukla ruku među svoja koljena i prstima se počela jebati u pičku.

Nakon nekoliko minuta baka je ponovno svršavala. Marko je osjetio da neće još moći dugo izdržati pa je pito baku gdje želi njegovu spermu, svrši mi u pičku želim osjetiti spermu u sebi rekla je baka.
Marko je izvadio kurac iz njenog dupeta i gurnuo joj ga u pičku jebao ju je još nekoliko minuta pa počeo trzajući svršavati u baku, ostao je tako dok mu kurac nije ispao iz njene pičke. Zatim je baka ispod jastuka izvukla svoje gaćice pa ih na brzinu navukla uz riječi želim da dugo osjetim tvoju spermu. Onda su se počeli sređivati baka je potom pitala Marka ima li kojeg mladog prijatelja koji bi zajedno sa njim da ju izjebu svojim mladim kurčevima. Imam odgovorio je marko sa protu pitanjem, imate li vi kakvu prijateljicu pohotnu kao vi, imam rekla je baka, ali malo po malo prvo će te mene zadovoljiti pa ćemo dalje.

Dogovor je pao i u među vremenu vratila se i Lana koja ušla sva lepršava ništa ne sumnjajući. Ostali su a bakom još nekoliko minuta pozdravili se i otišli. Marko vidimo se rekla je baka vidimo se odgovori Marko. Što je to bilo pitala ga je Lana, ma nemam pojma samo sam bio pristojan odgovorio je Marko. Dok su tako odlazili od bake Marko a mislima kako će sutra doći sa Karlom da zajedno izjebu Laninu baku ne primijetivši i Lanino malo više nego veselije ponašanje.. .. .. . CONTINUE

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija