Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JEBEŽLJIVA BAKA III

Kako je Lanina baka rekla Marku što želi od njega on je tako i napravio. Sljedećeg dana Marko je pokupio Karla i krenuo zajedno sa njim Laninoj baki. Karlo je znao da njih dvojica idu nekoga jebati jer im to nije bilo prvi put, ali nije znao koga i što. Tek kada su stigli do bakinog stana i kada im je ona otvorila vrata u minijaturnom kompletu koji je pokrivao samo određene dijelove Karlu je vilica pala do poda. Brzo ih je pozvala da uđu u stan i odvela ih u primaću sobu, hajde skidaj te se što čekate gorim od želje za mladim kurčevima rekla je baka. Marko je već spustio svoje hlače i bokserice, a baka je bila na koljenima i pohotno drkala i sisala Marku kurac. Karlo je ostao malo suzdržan, hajde ne srami se rekla je baka pa ga počela hvatati za kurac preko hlača, hajde izvadi tog macana ponovno mu je rekla baka.

Dok se Karlo svlačio baka je nastavila pušiti marku, kada je Karlo stao do Marka paka se samo prebacila pa mu ga počela pušiti i drkati, a Marku je nastavila drkati. Karlo nije mogao izdržati bakino umijeće pušenja pa je počeo jecajući svršavati baki u usta, baka je toliko voljela gutati spermu da joj Karlovo svršavanje nije predstavljalo problem. baka je bila toliko vješta u pušenju da se Karlov kurac nije spustio niti malo, zatim je baka naizmjence počela da im drka i puši. Nakon nekog vremena baka se ustala skinula oskudne krpice pa se namjestila na trosjed i raširila noge, Karlu je naredila da joj liže pičku zbog toga jer je prvi svršio, a Marku rekla da stane iznad nje i kurcem je jebe u usta. Dečki su se skinuli i zauzeli svatko svoju poziciju Karlo među njenim nogama počevši joj jezikom lizati pičku, a Marko iznad nje pomičući kukove gurajući kurac u njene usta.

Nakon nekog vremena baka je polegla Marka na leđa prekoračila ga nabila se na kurac pa ga počela jahati, Marko je uhvatio ritam zajedno sa njom zakucavajući se od ispod i grubo joj šakama mijesiti sise. Karlo je stajao kraj njih i jedno vrijeme drkao kurac dok ga baka nije primila za kurac pa mu ga ona nastavila drkati povremeno mu ga pušiti i oblizivati njegov glavić. Kada je baka svršila na Marku sišla je sa njega pa se naguzila na sve četiri pozivajući Karla koji joj je prišao straga naglo joj gurnuo kurac te ju počeo silovito guziti i navlačiti na kurac. Sada je baka bila puno glasnija nego sa Markom jer je Karlov kurac bio veći deblji nego Markov, ali ubrzo su bakini glasni uzdasi i stenjanje prešlo u mumljanje i grcanje jer je Marko svojim kurcem počeo silovito da je jebe u usta.

nakon nekog vremena Marko je osjetio kako mu kurac pulsira bio je blizu svršavanja znao je da baka neće imati ništa protiv da joj spermom napuni usta i grlo pa ju samo nastavio da ju jebe dok se nije počeo trzati i u mlazovima prazniti u bakino grlo. Marko je izvadio kurac i ostatkom sperme koju je glavićem razmazivao po njenim usnama i licu dok ih je ona usnama skupljala. Nedugo zatim rekao je i Karlo kako će svršiti pa je pitao gdje može da joj svrši, svrši mi u pičku napuni me rekla mu je baka i Karlo je kriknuo i u uzdasima trzajući se počeo svršavati štrcajući spermu u njenu unutrašnjost. Obojica su sjeli na trosjed dolazeći do daha, a ne ne nismo još gotovi rekla je baka pa počela opet naizmjence da im puši i drka kurčine. Karlo je pogledao u Marka pomalo u čudu, a on kao da mu je pročitao misli pa mu samo rekao kako je stara nezasitna kurvica.


baka im je naizmjence pušila i drkala sve dok im se nisu nanovo ukrutili pa je baka prekoračila Karla i nasadila se na njegov kurac te ga počela jahati dok je Marku drkala kurac. Baka se nabijala sve jače na Karlov kurac dok joj je on naizmjence lizao i sisao bradavice, rukama ju je držao ispod guzova nabijajući se odozdo prateći njen tempo. Baka je još jednom glasno svršila. Sjedila je tako na Karlovom kurcu i žvaljakala se sa njim kao kakva šiparica nakon što je svršila. Onda je pozvala Marka rekavši mu da joj ga stavi u šupak što je Marko jedva dočekao. Marko je stao iza nje pa počeo lagano da prodire sve dublje u njenu guzu, kada je ušao do kraja počeo je lagano da ulazi i izlazi iz njenog šupka, a isto je počeo raditi i Karlo malo im je trebalo da usklade ritam te kada su se uskladili počeli su da je odvaljuju od kurčeva mijenjajući tempo čas brzo, čas polako, čas naglim uletima žestoko joj razvaljujući pičku i šupak Njih dvojica stenjali su i dahtali kao parne lokomotive dok je baka ječala i cvilila neartikulirano govoreći zazivajući bogove govoreći im da je razvale mladim kurčevima.

Nakon nekog vremena njih dvojica su zamijenila mjesta baka je i dalje bila prekoračena preko Karla njemu okrenuta leđima. baka se svojim šupkom samo nasadila na Karlov kurac te počekala Marka da svoj stavi u njenu pičku. Sve je išlo kao podmazano pa su njih dvojica mijenjajući tempo i način ponovno razvaljivali bakinu pičku i šupak. Dečki su nakon ranijih svršavanja sad mogli puno duže izdržavati pa su baku zajedno jebali svako malo mijenjajući se u njenim rupama u raznim pozama, ponekad ju je jedan od njih kurcem jebao u usta dok je drugi kurcem naizmjence jebao malo u šupak malo u pičku. Nakon što su je razvaljivali i nebrojenih bakinih orgazama baka je počela klonuti svojom snagom sve je manje mogla pratiti nalete dvojice mladih jebača koji su je nemilo trpali i nemilosrdno razvaljivali svojim mladim kurčevima svom svojom snagom.

Izgledalo je kao da su joj njih dvojica nešto htjeli dokazati i u potpunosti ju razvaliti kao zadnju drolju. Ni sami nisu znali koliko je vremena prošlo dok su je njih dvojica razvaljivali dok su konačno osjetili i oni kako će ubrzo svršiti. Obojica su bili u njoj Marko u guzi, a Karlo u pički, zadnjim ubodima obojica su se trzajući i uz glasne uzdahe počeli prazniti u njene razvaljene rupe. ostali su tako u njoj dok im se kite nisu spustile i ispale zajedno sa njihovom spermom koja se cijedila iz bakinih razvaljenih rupa. Baka im je još za kraj oblizala kurčeve skupljajući ostatke sperme zahvaljujući im na zadovoljavanju te kako ovo moraju ponoviti. Dok je Karlo otišao do WC-a da se malo sredi Marko je ostao sa bakom pitajući ju za njihov dogovor da jebe baku i ti njenu kolegicu.

Dogovor je dogovor odgovorila mu je baka te mu rekla da će mu javiti na vrijeme kada će doći do toga. Nakon nekoliko minuta vratio se Karlo koji je počeo da se oblači pitajući Marka da li ide i on, Marko mu je odgovorio kako se njemu ne žuri te kako će ostati još neko vrijeme. Karlo se pozdravio sa njima i zahvalio se baki na divnom poslijepodnevu i napustio stan. Ne žuri ti se pitala je baka, Ne kratko je odgovorio Marko i uhvatio baku za potiljak i počeo je spuštati prema svome kurcu, a baka ga je sa guštom uhvatila za kurac pa mu ga opet počela pušiti i drkati pripremajući ga da se ponovno nabije na njega.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija