Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JEBEŽLJIVA BAKA (LANA)

Dok je Marko imao vatrenu jebačinu sa Laninom bakom za to vrijeme i Lana je imala svoju situaciju. Kada je Lana pozvonila Teodori koja je otvorila vrata odjevena u kućnom ogrtaču te je pozvala u stan. Vidjevši ju tako odjevenu pitala ju je Lana da li ju je u nečemu prekinula, mislim malo jesi, ali nema veze odgovorila joj je Teodora te ju povela u dnevni boravak. Nakon nekoliko minuta u sobu je ušao Teodorin dečko te je tada i Lana shvatila u čemu je možda prekinula Teodoru. Teodorin dečko bio je crnac koji je u prostoriju ušao samo u kratkim hlačama u kojima se ocrtavalo nešto ogromno, a Lana se trudila da ne gleda prema toj izbočini. Došao je do Lane pružio joj ruku te se predstavio; "Hi, a em Davon", Lana nice to meet you odgovorila mu je Lana i dalje pokušavajući da ne gleda u njegov kurac koji se ocrtavao u njegovim hlačama.

Izvini Tea čini se da sam vas prekinula u intimnom odnosu rekla je Lana, ma nisi samo smo se htjeli odmoriti rekla je Teodora i imati sex na solidnom hrvatskom rekao je Davon. Lara se malo zacrvenila u licu pa rekla, "izvinite idem ja", ne moraš otići rekao je Davon i spustio svoju ruku na njezino bedro. Lana je pokušavala nešto reći zamuckujući kada ju je Teodora pitala bi li htjela po prvi put vidjeti i probati crni kurac. Pogledaj rekla je Teodora, a Davon je izvadio svoj kurac iz hlača pa ga lagano počeo drkati. Lana je kao opčinjena gledala u njegov kurac zapravo kurčinu od 20 i nešto centimetara. jesi li sigurna pitala je Lana Teodoru, naravno da jesam ima ga dosta za obje odgovorila je Teodora. Lana je primila Davonov kurac pa ga počela drkati, Davon se malo bolje namjestio te je rukom mazio Lanu po licu pozivajući je da mu ga puši.

Počela je jezikom da oblizuje njegov glavić kao i cijelu dužinu kurca te mu ga počela pušiti pokušavajući što je mogla više u svoja usta. Priključila joj se i Teodora da joj pomogne obrađivati Davonov kurac ližući mu jaja i dio kurca koji nije mogao da stane u Lanina usta.
Nakon po dužeg pušenja Lana je željela probati i osjetiti u sebi Davonov ogromni crni kurac, dok se lana namještala nad kurac teodora je svoju pičku nabila na njegova usta. Lana se malo plašila veličine te je odlučila krenuti polako da se spušta. Počela se postepeno nabijati na njegov kurac primajući ga sve dublje u svoju utrobu. Pomalo jašući uspjela je primiti cijelu njegovu kurčinu svršavajući i doživljavajući fenomenalni orgazam. lana je htjela još takvih orgazma, nastavila se nabijati na Davonov kurac primajući ga cijelom dužinom doživljavajući fantastične orgazme koji su se redali.

Svoj dio željela je i Teodora pa skinuvši se sa Davonove glave i mičući Lanu sa njegovog kurca te ga prekoračila okrenuta leđima sjela na Davonov kurac rukama se oslonila o njegova prsa i počela da ga jaše. Lana se namjestila između Teodorinih nogu i počela da jezikom liže jaja i kurac po kojem su se cijedili Teodorini picini sokovi. lana nije mogla da odoli sokovima i mirisu Teodorine pičke koja ju je mamila kao pčelu na med te je po prvi put u životu počela lizati pičku. Jezikom je počela da joj liže usmine i klitoris te time natjerati Teodoru da svrši. Teodora se podigla sa Davonovog kurca, a Lana je počela da mu ga puši trpajući ga koliko je mogla. Teodora se zatim naguzila pozivajući Davona da ju jebe od pozadi, a Lani je rekla da legne ispred nje, Teodora joj je raširila noge pa joj počela lizati pičku i klitoris dok ju je Davon rasturao s guza.

Lana je bila van sebe od Teodorinog lizanja doživljavajući još jedan fenomenalan orgazam kao i Teodora koja je isto svršila nekoliko puta pod Davonovim nasrtajima dok ju je guzio. Lana koja se još nije došla k sebi od orgazma opet je bila navučena na kurac, Davon ju je uhvatio za noge i privukao sebi stavio noge na svoja ramena te joj naglo nabio kurčinu i nemilosrdno je navlačiti na njega. Lana je stenjala i vrištala što od boli što od ugode, ali Davona nije bilo briga, ali zato je Teodoru koja se brinula da je ne čuju susjedi pa se vrativši u igru sjela na Laninu glavu spuštajući svoju pičku na njena usta, te je spustila i svoju glavu na Laninu pičku te su si ih međusobno lizale u 69, dok je Davon naizmjence malo jebao lanu u pičku, pa malo jebao Teodoru u njena usta.

Kakav je to samo bio dan kojeg nisu mogli ni zamisliti, Marko koji je od kurca razvaljivao Laninu baku i Lana koja je po prvi puta u životu primala veliki crni kurac.
Davon je rasturao Laninu pičku, a ona je svršavala i svršavala, Davon je bio moćan i izdržljiv te nakon što je dobrano rasturio Lanu samo je svoju kurčinu zabio Teodori i jebati je svom silinom. Davon je htio da ih jebe naizmjence pa su se Lana i Teodora naguzile jedna iznad druge te je Davon naizmjence jebao malo Lanu malo Teodoru koje su svršavale na njegovom kurcu. Lana i Teodora bile su iscrpljene od silnih orgazama, a njihove pičke natečene pa su tražile da Devona do vrhunca dovedu oralno. Davon je sjeo, a njih su se dve bacile na njegov kurac drkajući i pušeći mu ga sve dok konačno Davon nije svršio po njihovim licima i ustima.

Nakon što se lana sredila i obukla ostala je još nekoliko minuta kako bi došla na sebe. Zatim se je vratila natrag kod bake i Marka koji je malo prije isto svršavao u Laninoj baki. Nakon tog otišli su svojim putem ne primijetivši ništa jedno na drugom i svaki sa svojim mislima, Marko o tome kako će sutra sa svojim prijateljem Karlom ponovno jebati Laninu baku, a lana o ponovnom susretu sa Davonovom velikom kurčinom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija