Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebo sam gazdaricu

Prošlo je već nekoliko mjeseci kako sam uredno jebao svoju šeficu Blanku. Bio je to siloviti seks bez ustručavanja, a ja sam joj stalno punio picu i usta svojom spermom. Kad bi imala menstruaciju dobivao bih oralni seks, a ja nisam imao ništa protiv toga jer je bila vrhunska pušačica, mada meni ne bi smetala ni menstruacija, pošto sam sa ženom znao imati najbolji seks kad je ona imala menstruaciju. Znala je govoriti da je tada jako osjetljiva dolje, ali i napaljena kao kučka, pa bi ju jebao po pola sata dok joj pica ne bi postala natečena, da je morala poslije hladiti picu u kadi.

Međutim, Blanka je imala nekakv odbojan osjećaj prema tome, jer joj se činilo da je prljava i jednostavno nije htjela ni čuti za to, pa sam ja dobivao pušenje ili drkanje između njenih sisa, zavisno od njenog raspoloženja. Meni se sviđalo kad bi ga primila između svojih pozamašnih sisa i kad bi ih namazala kremom, pa bi moj kurac samo klizio između njih. Međutim, u zadnje vrijeme sam imao nekakvu fiks ideju da joj ga zabijem u šupak. Imala je fenomenalnu stražnjicu koja je bila točka na i njenih savršenih nogu, a njen tamni šupčić koji se ponekad širio kad bi joj ga s guza zabijao u picu me je počeo privlačiti. Imao sam već nekog iskustva u analnom seksu, jer sam ga prakticirao sa ženom kad je bila u drugom stanju, pa sam znao da je osjećaj vrhunski zabijati ga u nešto tako usko. Samo je bio problem kako upitati Blanku za tako nešto. Ali priliku sam dobio već ovaj tjedan.

Bio je kraj radnog vremena, a Blanka i ja smo bili u njenom uredu potpuno goli i ljubili se, dok mi je ona istovremeno drkala kurac, a ja joj trljao picu. Ubrzo mse spustila na koljena i počela mi pušiti kurac, koji je ubrzo stajao kao stup, a ja sam odlučio napokon upitati Blanku:

- Čuj, imam jedno pitanje za tebe.. -izvukla je kurac iz usta i pogledala me.
- Jel baš moraš sada? -kimnuo sam glavom i nastavio.
- Da li bi ga voljela dobiti u guzu? ! ? -gledala me i nakon par sekundi ustala, pa pogledala moj kurac, pa mene i rekla.
- Hmm.. nisam već dugo dobila kurac u guzicu, ali nemam ništa protiv toga, samo.. -tu je malo zastala, a ja sam ju upitno pogledao, pa je nastavila- .. ovaj tvoj je malo vanserijski, tj nikad takvog nisam dobila otraga, svi su bili puno puno manji..
- Za sve postoji prvi put.. -rekao sam filozofski se nasmješivši, pa nastavio- Lako prekinemo ako ti se ne bude sviđalo.
- Može, ali prije toga.. -rekla je i otišla do stola, pa izvukla onu kremu koju bi koristila kda bih ju jebao između sisa i donijela mi ju- Namazat ćeš moj šupak i svoj kurac, ne želim da me peče uz to što će boljeti..
- Bez brige.. -rekao sam dok se ona već spustila na koljena i naprčila guzu u zrak, pa sam samo stao iza nje i istisnuo veliku količinu kreme na njen šupak.

Ubrzo sam joj prstom bušio guzu, a ona je samo zadovoljno stenjala dok joj je moj prst ulazio i izlazio. Onda sam iscjedio još malo kreme i ugurao još jedan prst. Sad je zastenjala, ali se nije ni pomaknula, pa sam joj neumorno širio rupicu. Zatim sam namazao svoj kurac i čučnuo iza nje, pa lagano počeo gurati kurac u nju. Počela je dahtati, a onda je zastenjala kad joj je kurac u jednom opuštajućem trenutku ušao do pola, pa je vrisnula, ali se brzo stišala i počela mi izlaziti sa guzom u susret. Ja sam se oslonio na njene bokove dok sam joj u tom čučećem položaju zabijao kurac u šupak.

Ubrzo smo uhvatili ritam jebanja, a ona je sve više stenjala i bila sve glasnija, pa sam bio sretan što su već svi otišli van. Zatim smo malo stali, pa se ona potpuno ispružila na podu i raširila noge koliko ke mogla, a ja se smjestio između njih i vratio kurac natrag u njen šupak. Nastavio sam se zabijati u nju dok je ona stenjala i sve brže disala, a ja sam osjećao kako mi se bliži vrhunac, pa sam ubrzao zabijanje i uskoro sam se počeo prazniti u njenu guzu, dok je ona vrištala pod mojim udarcima jer sam joj ga zabio skoro do kraja u šupak. Kad sam se smirio polako sam ga izvadio van i za njim je izašla sperma iz pozamašne rupe koju sam joj napravio, a ona je dahtala na podu, pa je prostenjala:

- Jebo te, rasturio si mi šupak.. -pa se polako okrenula i vidjela se poveča fleka na tepihu, te je rekla- .. ali vrijedilo je jer sam svršila fenomenalno.
- Vidim.. -pokazao sam na fleku i rekao joj- Šta ćeš reći Ljubici kad bude čistila tvoj ured?
- A ništa, prolila sam nešto.. tu se počela smijati, pa sam joj pomogao da ustane.

Odmarali smo neko vrijeme, a ja sam joj malo milovao sise i bradavice su se uskoro ukrutile. Sagnuo sam se i počeo ih sisati i lizati, pa sam ih malo gricnuo, a ona je samo zastenjala lagano, pa upitala:

- Šta ti nije dosta danas?
- A ne.. imam još toga u jajima.. -rekao sam i spustio joj ruku do pice, te joj počeo trljati klit- A i Biba je kod svoje stare sa klincima, pa sam već tjedan dana bez seksa i nakupilo se toga.
- Ahhh.. pa što ne kažeš.. -primila mi je kurac i počela ga žustro drkati, pa se uskoro uspravio, a onda se ustala i opkoračila me.

Smjestila mi se u krilo i spustila se niz moj kurac koji je ušao u potpuno mokru picu, pa se samo počelo slijevati niz moja jaja. Počela je lagano vrtjeti se na mom kurcu da bi se uskoro nabijala svom snagom na njega. Ja sam joj milovao sise i trljao bradavice dok se ona oslonila sa obje ruke na moja ramena i sad se nabijala na tvrdi kurac. Svršavala je kao luda dok se bez stanke nabijala na mene, povremeno bi se samo tiho oglasila prigušenim jecajem nakon kojeg bi slijedila poplava po mojim jajima. Ali se nije prestajala nabijati na mene. Ubrzo je i mene dovela do vrhunca, pa sam joj se počeo prazniti u picu, a ona je samo stisla svoju picu oko mog kurca i čekala je da se prestanem trzati u njoj, da bi me onda počela ljubiti.

Još smo se neko vrijeme mazili, a onda smo se obukli i otišli kući, ali mi je rekla da bi joj trebalo nešto napraviti kod kuće ovaj vikend, pa ako imam vremena da joj pomognem, jer joj muža neće biti doma. Malo sam se nećkao, ali mi rekla da ju mogu jebati u guzu kako hoću, pa sam pristao, jer je imala savršenu guzu za jebanje.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija