Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebozovna Ruža Plavuša

Išao sam kod tetka i tetke da im naštelujem IPTV, tamo su bili neki njihovi prijatelji, par izmedju 50 i 60 godina od prilike, Nikola i Ruža. Ne znam zašto ali žena mi je na prvi pogled bila jebozovna, samo sam joj facu video kad sam usao i pozdravio se, posto je sedela za stolom nisam mogao da joj vidim telo ali pogled, njena faca, ne mogu ni danas da opišem šta tačno, ali nešto bukvalno iz nje zrači kao poziv na sex. Otišao sam do televizora da spojim reciever, Tetak i Nikola su otišli na terasu da zapale a tetka do kuhinje da mi skuva kafu, Ruža je tad počela da se raspituje o tome kako funkcioniše taj IPTV. Ustala je i prišla da vidi kako izgleda taj reciever, kad je izasla iza stola odmerio sam je od gkave do pete….. plavuša bila je u nekoj haljini do ispod kolena, haljina je bila na granici pucanja sise napucane stisnute haljinom guzica veća ali lepo obla noge onako jake ali ne debele … žena bomba u 50-tim godinama, zatim sam je ponovo pogledao u facu i opet video u njenim očima to nešto neopisivo jebozovno i blagi osmeh, bilo mi je jasno i da je svesna da sam je odmerio a i da joj imponuje što sam je odmerio, pitala je koliko košta šta sve treba i tako sve vezano za IPTV a onda je došla tetka sa kafom i Ruža se okrenula i krenula nazad da sedne mlateći svojim predobrim guzovima , tada sam bio potpuno siguran da joj prija moja pažnja i da to radi namerno. Kada je sve proradilo počeli su da pregledaju kanale i počeo je i Nikola da se raspituje za reciever, Ruža se umešala i pitala Nikolu jel hoće da uzmu moj broj pa da i njima naručim jedan, on je na to rekao “ja nisam toliko kući ili sam na poslu ili sam na kartanju ako ćeš goedat serije i to uzmi broj od čoveka i platićemo da nam to ugradi”…. Popio sam kafu i krenuo kući a Ruža je tražila moj broj pa da mi se javi povodom IPTV. Nakon 10 dana stiže mi poruka na viber, Ruža, piše mi da ima jedan problem u vezi samnom (direktno bez okolišanja), ja joj napišem da mi je žao ako ima problem samnom ali ne znam o čemu se radi i da želim rešiti problem ako mogu, ona mi kaže “ Znaš, bezobrazno si me odmerio ja noćima ležem u krevet razmišljajući o tome kako si me odmerio i to je naišlo na reakciju kod mene, to uopšte nije dobro jer ja mogu majka da ti budem i nikada nisam tako razmislšljala o vršnjacima moje dece, molim te da ovo ostane među nama ali ja nemam nameru da ćutim i da trpim moram sa tobom otvoreno i direktno o tome da razgovaram jer ako mi to opet budeš uradio kada budeš donosio reciever samo ćeš napraviti još veći problem u mojoj glavi jer jednoj ženi u njenim godinama naravno budi maštu mladalački pogled pogotovo kad je u situaciji u kojoj je ona jer Nikola je nezainteresovan “
Na to sam joj odgovorio da mi je žao ako sam joj napravio problem ali da ću i ja biti otvoren i direktan pa ako miram malo i bezobrazan jer na kep način ne znam da napišem da ima jebeno ubistven jebozovan pogled i da je to izprovociralo moje odmeravanje i da se tad kod nene isto tako desila reakcija ni ja nisam mislio nikada o ženama 20 ili 25 godina starijima od sebe na taj način.

Na to je samo napisala “dali sada razmišljam na taj način? I stavila smešak” rekao sam joj da moram da priznam da je to što sam video odmeravanjem njenog tela samo potvrdilo ono što sam osetio u njenom pogledu ali da obećavam da joj više beću praviti probleme i neću ništa slično uraditi i da nemam nameru nikome ništa reći o našoj prepisci sada na šta je ona napisala “znači jebozovna sam ti i telom i pogledom” ja sam na to napisao da da ali ne zelim joj praviti probleme. Zatim je napisala da zeli da joj donesem reciever za vikend ali ne zna jos tačno koji , zavisi od toga kada će Nikola otići na vikend sa lovcima u Bosnu. Jer taj problem se sad može samo još tako rešiti….. bio sam zbunjen i napaljen i zatečen u usto vreme! ! ! Napisao sam samo da je meni to u redu i da mi javi. Nakon dva dana mi se ponovo javila i rekla da dođem u Subotu nikola će već u Petak navečer otići, u Subotu sam je nazvao oko podne i pitao kad joj odgovara da dođem? Rekla je samo “kreni”
Kad sam došao bio sam još uvek na vratima malo zbunjen (dali treba ovo da radim ili ne) a u isto vreme i napaljen jer sam par dana unazad već bio maštao o njoj imao sam u glavi poze prljavštine koje bi joj radio…. Kada je otvorila vrata i ponovo me spucala jebozovnim pogledom u haljini do iznad kolena butina seva u čipkanim čarapama, dekolte bode u oči štikla kao u porno filmovima , rekla je izvoli unutra se izuva (A ona je pri tome u štiklama to mi je samo govorilo da se potrudila da izgleda još više jebozovno) dok sam se sageo da se izujem prošla je ispred mene i stala tacno tako da mi njeni guzovi budu pred nosom i blago je rasirila noge kako bi joj haljina zategla guzove….

Već mi je tad bio nabrekao kurac (vise se nisam pitao dali treba to da radim ili ne) ispravio sam se sravio sam joj ruke oko struka i privukao je sebi počevši da joj ljubim vrat, ona je samo zabacila glavu na moje rame jednom rukom me zagrlila drugom me uhvatila za kurac kroz hlače i samo je rekla “hu” dišući duboko potom sam joj stisnuo grudi ona je svojim rukama pritiskala moje ruke na svojim grudima i tako mi se guzila da sam osetio kako moj nabrekao kurac upada preko hlača i haljine u razdeljak njenih guzova, onda me je uhvatila za ruku i odvela do kauča seli smo jedno kraj drugog držala me je za ruku i rekla da želi da prvo pričamo da je već vlažna i neće da izgorimo počeli smo da se ljubimo dok sam joj mesio grudi ponovo smo bili napaljeni počela je da mi ga trlja preko hlača i uzdihano da me pita hoću li je jebati i šta ću da joj radim rekao sam da prvo želim da poližem njenu vlažnu pizdu i u tom momentu sam joj zadigao haljinu i gurnuo ruku u gaćice bila je stvarno već mokra počela je da ispušta krikove i da mi govori da će da mi puši i da želi da proguta svu moju spermu onda je klekla skinula mi hlače i počela da kruži jezikom po mom glaviću dok je rukom masirala moja jaja zavalio sam se i tako sam bio napaljen da sam zamalo već tu svršio ali čim ga dva tri puta celog uzela usta zaustavio sam je i rekao joj da zelim da joj ližem pizdu ustala je svukla je čipkane gaćice i opkoračila je moju glavu bukvalno je malte ne sela na moju facu lizao sam je dodirivao joj klitoris stenjala je i podrhtavala migoljila pokusavala u momentima da mi izmakne dok sam je lizao i sa obadve ruke joj mesio guzove u jednom momentu sam poželeo da joj ližem pizdu zguza izvukao sam se i okrenuo te nastavio da joj ližem pizdu i nosom sam joj ubadao šupak razmicao sam njene rasne guzove i jezikom nanosio njene sokove na šupak povremeno bih joj gurnuo prst u guzicu uživala je u jednom momentu je rekla da stanem i da hoce pozu 69 legao sam na pod opkoracila me i počela da ga puši dok sam joj ja lizao već vlažnuei pizdu i šupak tu sam prvi put svršio progutala je bukvalno do boslednje kapi počela je da mi se nabija na facu i stenje onda je ustala okrenula se i sela na moj tvrdi kurac i brzo počela da svršava, stenjala je poprilično glasno i sokovi su curili kao potoci iz nje, legla je na mene i samo je ležala i duboko disala bez ijedne jedine reči jedno minut ja sam bio još napaljen i počeo sam da je diram po guzovima

i šupku brzo je ustala kleknula na dvosed i rekla jebi me zguza ustao sam i stavio joj ga u pizdu pošto je bila jako vlažna povremeno sam vadio pa ponovo stavljao počela je ponovo da stenje i da se uvija i nabija sve jače i jače jaja su mi pucala o njenu pizdu, rukom je uhvatila moja jaja i počela da ih vuče u ritmu kako sam joj zabijao kurac tako je ona do kraja navlačila moja jaja dok sam joj mesio sise bradavice su bile nabrekle uzela je moj prst u usta i sisala ga , kad sam osetio da cu ponovo svrsit opet sam izvadio mislio sam da necu vise moci posle sledećeg svršavanga a da ona jos nije gotova rekla je u jednom momentu stavi mi u guzu stavio sam i počeo da guram sve dublje i dublje, dirao sam joj prstima klitoris uspeo sam je nadraziti dovoljno da jos jednom svrši a odmah zatim sam i ja svršio, nisam ga ni vadio iz njene guze, curilo je na sve strane. Odmorili smo nekih 10 minuta i otišli zajedno pod tuš tamo mi je ponovo pušila i svršio sam još jednom ali to je bilo to. Spojio sam joj IPTV popio kafu i obećao da ću doći ako bude trebalo nesto popravit sa IPTV…. Ona je na to rekla da će joj sigurno trebati nešto nameštsti još jer nije još sav problem rešen nssmejali smo se i otišao sam kuci onako baš zadovoljan. Brzo smo nastavili da resavamo problem dalje sli o tome u sledecoj priči.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija