Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jedna iz mladosti

Tokom ljeta sam se uglavnom odmarao kod kuće, ne radeći gotovo ništa. Ali ovu nedjelju sam morao doći kod bake slagat drva. Počeli smo slagati u 8 i relativno smo brzo zavrsili. Primjetio sam da sa balkona gleda žena u kasnim tridesetima. Bila je to susjeda moje bake. Kada sam se penjao do bake naletio sam na nju. Zamolila me je da bili mogao doći popodne oko 5 da pomognem njoj slagati drva, kako joj je muž poslovno na putu. Prihvatio sam jer mi je trebalo novaca za upis na faks.
Kada sam dosao do zgrade u 5 vidio sam da su već obavili pola posla pa sam im se i pridružio. Kada smo završili pozvala me je gore rekavši da nešto pojedem i očekivajući novac. Čekao sam u dnevnoj sobi. Ona je ušla nakon pet minuta potpuno drugačije obučena. Bila je samo u tangicama i u vručem crvenom kostimu u kojem su do izražaja dolazile njene lijepe, osrednje sise. Došla je do mene te je rekla “Nisam ništa spremila za jesti, ali možeš okusiti moje grudi i mačkicu”. Ostao sam skamenjen, jedino sam osjetio kako mi se kurac naglo povečava i ukrućuje. Pošto sam sjedio tamo u šoku, ona je svojom rukom uhvatila moj kurac kroz hlaće i rekla “Ajde mali, nemoj se bojati. Vidim da bi i ti želio ovo koliko i ja”. Počela ga je gladiti, a svoje grudi je zabijala pred oći.

Jednostavno nisam mogao gledati i morao sam ih uhvatiti. Svukao sam joj dio do grudnjaka, uhvatio joj obje grudi i počeo ih ljubiti i cuclati. Dok sam joj se igrao s bradavicama, uspjela mi je izvaditi kurac iz gaća, te ga je počela polako drkati. Odmakla se od mene, klekla je i počela ga pušiti. U životu nisam doživio tako super osjećaj. Dok ga je duboko zabijala u grlo i jednom rukom ga trljala, drugom mi je masirala jaja. Strašno brzo sam svršio na što se ona nasmjehnula, sa ustima punim sperme. Svukao sam joj gačice i polako joj poćeo gladiti pičkicu. Zabio sam joj jezik unutra kako bi je što više navlažio. Uz to sam joj počeo gurati dva prsta u guzu. Odjednom ga je počela ponovno drkati, dok ponovno nije narastao, a onda se namjestila u doggy poziciju i samo čekala da ga zabijem. Kurac sam joj naslonio taman uz njenu mačkicu koja je bila dosta vlažna. Polako sam ga stavio unutra. U početku nije stenjala, ali što sam joj ga brže i dublje počeo zabijati to je bila glasnija. Kako sam svršio malo prije mogao sam je duže jebati, što joj je odgovaralo, jer je svršila dva puta od mog kurca. Kada sam osjetio da ću svršiti, osjetio sam neku želju da joj svršim unutra ma šta god ona rekla, tako da sam je uhvatio za bokove i zabio ga do kraja i napunio je unutra.
Izvadio sam ga, dok je iz nje curilo, ona se nasmješila. Legla je na leđa i zamolila me da joj ga prvo polako stavim u guzu, pa onda da ga počnem jaće zabijati. Polako sam ga stavio kraj ulaza u guzu i poćeo ga trljati uz nju. Onda sam joj polako stavio glavić unutra te sam ga polako stavljao unutra pa van. Kada sam osjetio da se dovoljno raširio, počeo sam ga gurati sve dublje i dublje sve dok nije ušao dokle je mogao. Polako sam ga vadio i stavljao nazasd unutra, ali sam postepeno zabijao sve brže i brže. Dok sam joj ga zabijao stenjala je od užitka i rekla mi je da bi voljela da joj svršim na trbuh.
Kada sam osjetio da ću svršiti brzo sam ga izvadio van i svršio sam joj po trbuhu. Bila je sva uzdihana, prsima je uzimala spermu sa svog trbuha i stavljala ju u usta dok je mrmljala zadovoljno. Nadodala na to “Dođi sutra u isto vrijeme, da ponovimo to”. To je bilo prije mjesec dana i još se povremeno viđamo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija