Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jedna ratna

Nataliju sam upoznao tokom rata koji nas je u prošlosti unazadio po svemu. Bila je medicinska sestra, a ja završio ranjen u bolnici. Ništa strašno danas kad gledam m, ali onda nije bilo tako. Bio sam ranjen u butinu desne noge i malo je falilo da pogodi aortu ili, ne dao bog, jaja, pa da bude ćao.

Nju sam upoznao treći dan ležanja u bolnici, i to kada je došla sa doktorom u vizitu, jer mi je trebalo promijeniti zavoje. Doktor je pregledao ranu i zadovoljno kimao glavom uz neizbježno 'junačino, drži se' i slične gluposti koje smo slušali tih dana. Kad je otišao prišla mi je Natalija i sa osmijehom rekla:

- Ja sam Natalija, sad ću te previti, a moglo bi boljeti i peći.. - obzirno je govorila, a nikoga osim mene u sobi.
- Samo ti daj, ne brini za bolove.. - rekao sam hrabro.

Imala je nježne i blage dodire, a i glas je bio onako, jebozovan, pa mi se nekako protiv moje volje počeo dizati. Iskreno, to nisam nikako očekivao, ali se ona nije nimalo smela, već je nastavila sa čišćenjem rane, stavljanjem one otopine joda, a to je stvarno peklo, i brijanjem dlaka koje su izbijale blizu rane. U jednom momentu se je rukom naslonila na moj kurac koji je skoro postigao punu dužinu i ja sam se nehotice trznuo, a ona me pogledala i tiho rekla:

- Oprosti.. - pa mi onda namignula i rekla još tiše- sad ćemo i njega riješiti bolova..

Nisam bio na čistu šta je time mislila, ali sam shvatio ubrzo čim mi je previla nogu. Uzela je neku tekućinu i namočilo gazu, pa krenula sa pranjem mojih jaja. U trenu je kurac bio u punoj dužini od dvadesetak centimetara i tvrd kao kamen. Kad mi je oprala jaja skinula je rukavicu i počela mi milovati kurac, polako od jaja do glavića i natrag, a onda ga je počela drkati i natezati kožicu preko glavića. Sve skupa je trajalo svega dvije minute, a kad je osjetila da počinjem svršavati, samo je onu gazu stavila na vrh mog glavića i ja sam uskoro punio gazu u njenoj ruci sa svojom ustajalom spermom. Kad me iscijedila do kraja i o brisala, poljubila je vrh glavića i otišla. Tu noć sam ju sanjao i jebao ju u snu, a ujutro sam se probudio mokrog glavića i sljepljenih bolničkih hlača.

Taj dan je nije bilo, ali je došla drugi dan. I opet se ponovilo, ali sam joj sad svršio u usta, jer je progutala moj glavić netom prije svršavanja. I onda se to nastavilo još puna dva tjedna dok mi rana nije dobila krastu i mogao sam ustati. Do sada je nikad nisam pitao da mi pokaže pičku ili sise, ali sam ju tada upitao. Samo se nasmijala i sagnula da skine gaćice sa sebe i stavi mi ih na nos, a onda je zadigla suknju i ugledao sam njenu obrijanu pičku. Pomilovao sam ju rukom i ušao prstima između nogu i gurnuo ih polako u nju. Samo je sklopila oči i imao sam osjećaj da se sama nabada na moje prste. Bila je mokra i izvukao sam prste iz nje i oblizao ih, a ona je otišla do vrata sobe i zaključala ih, pa se vratila do mene, skinula mi hlače od pidžame i počela mi drkati i pušiti kurac. Kad je bila zadovoljna tvrdoćom popela se na krevet i polako se nasadila na moj kurac. Polako me jebala, a ja sam rukama potražio njene sise. Bile su mekane i tople, na dodir svilenkaste i tvrdih bradavica. Trajalo je dugo dok nije svršila, a neposredno nakon nje i ja sam špricnuo par mlazeva u njenu pičku. Nije se bunila, već me samo ljubila.

Nakon toga smo se družili još neko vrijeme, a ja sam se morao vratiti natrag u postrojbu. Za nju sam kasnije čuo da je poginula na ratištu dok su prevozili ranjenike, jer su naišli na minu. Bilo mi je žao, ali mi je uspomena moja rana i njene nježne ruke koje su me njegovale i usrećivale u teškim danima.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija