Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jednom i nikad više

Nakon prekida sa curom bio sam jako usamljen. Često sam šetao parkom gdje smo se prvi puta poljubili. Tako iz dana u dan. Jednog dana prolazim parkom, kad odjednom ugledam njezinu majku. To je bila predivna žena u četrdesetima jako skladnog tijela, dugih nogu i predivne crne kose. Moram priznati da je bila moja tiha patnja, al nikad nisam imao hrabrosti da joj se približim. Kad me opazila odmah mi je prisla, poljubila me u obraz i šapnula na uho: "znala sam da ću te ovdje naći"! Ja sav u čudu nisam znao šta da odgovorim! Rekao sam da mi je drago što smo se sreli, a u sebi sam vec sanjario kako bi bilo dobro da se tako nađemo i u mom stanu! Sutradan sam dobio poruku od te divne žene dal sam mozda za razgovor uz kavicu. Onako zbunjen gledam i nevjerujem da se to događa. Naravno.. . odgovorio sam! Konačno smo dogovorili susret lijepo pričali o svemu i na kraju je opet izrazila želju da se vidimo! Nisam ništa rekao, nego sam smišljao kako da je dobijem u stan! Par dana nismo se čuli ni vidjeli, zatim sam odlučio javiti se i dogovoriti susret! Nakon kratkog dopisivanja rekao sam da sam malo bez novaca i da bi kavicu mogli popit kod mene u stanu. Pristala je bez ikakvih podpitanja kao da je baš to željela.. .

Došao je trenutak, zvono se oglasilo. Bio sam nervozan i bojao se da ne kažem nešto glupo. Kad sam otvorio vrata samo sam se nasmijao, a ona je u rukama imala dvije boce crnog vina i rekla: nije mi do kave, želim se opustiti! Stajao sam u čudu i jedva progovorio. Uđi, uđi raskomoti se! Sjeli smo u dnevni boravak otvorili bocu i lagano pijuckali vino i pričali! Nakon prve boce već nam se malo um pomutio, sjedala je sve bliže i bliže meni! Odjednom ko da joj se nešto okrenulo počela me ljubiti, dirati i govorila da me želi od prvog dana kad me vidjela! Ubrzo smo bili goli, dirao sam je, lizao po cijelom tijelu.. . izmjenjivali smo se u predigri i trajala je dugo dugo! Pušila je kurac kao da je svjetski prvak u tome. Gurala ga u grlo skroz do kraja, davila se u njemu. Već sam bio toliko napaljen mislio sam da cu puknuti i reko "daj da te jebem"! Okrenula mi je guzu i rekla nemoj ne štedjeti! Polako sam ušao u nju, udarao je po guzi, ševio sve brže, a ona je stenjala i molila da joj ga guram jače i jače! Ajme kako ga dobro osjećam, to mi treba, nabij mi ga u pičkicu, daj mi ga.. . izluđivale su me te izjave, bilo je presexy.

Izmjenjivali smo poze, a onda mi kaže napaljenim glasom:stavi mi ga u guzu. Okrenuo sam je, jezikom sam se igrao po njenom šupčiću sve dok nije bio skroz mokar! Sjela mi je na njega kao da si ga je stavila u pičkicu, nisam mogao vjerovat kako je lagano ušao! Mješala je kao da joj je zadnji puta.. . nabijala se s guzom na njega, po izrazu lica se vidjelo da je baš to trebala i da uziva! Jahala me kao nekog bika i govorila da želi moju vruću spermu u svojoj guzi! Gledao sam je kako se bliži vrhuncu i da će svršiti, ja sam imao još sekundu i bio sam gotov.. . guza joj je bila puna, al sam ostao u njoj još malo da i ona svrši! Eto svršava, sav sam bio mokar od njenih sokova, to nikad prije doživio nisam! Bilo je predivno, poševio sam mamu svoje bivse.. . imao sam srece! Kad smo se ohladili obukla se rekla čujemo se i otišla skoro bez pozdrava! Ja sam se vratio u dnevnu pijuckao ostatal vina i još nisam mogao vjerovati sta se desilo. Poželio sam je opet i jedva čekao da se opet vidimo!

Svakog dana sam čekao da se javi, da ponovimo takvo druženje! Pisao sam joj, al odgovora nije bilo!
Tad sam shvatio da sam i ja njoj bio neostvarena želja kao i ona meni! Nikad je više nisam vidio ni čuo, al osjećao sam se ispunjeno i da ševila se puno bolje nego kćer! Sad to više nije bitno, pružila mi je divno iskustvo za koje znamo samo ona i ja i to će zauvijek ostati naša mala tajna!
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija