Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jednom i nikad više

Nakon prekida sa curom bio sam jako usamljen. Često sam šetao parkom gdje smo se prvi puta poljubili. Tako iz dana u dan. Jednog dana prolazim parkom, kad odjednom ugledam njezinu majku. To je bila predivna žena u četrdesetima jako skladnog tijela, dugih nogu i predivne crne kose. Moram priznati da je bila moja tiha patnja, al nikad nisam imao hrabrosti da joj se približim. Kad me opazila odmah mi je prisla, poljubila me u obraz i šapnula na uho: "znala sam da ću te ovdje naći"! Ja sav u čudu nisam znao šta da odgovorim! Rekao sam da mi je drago što smo se sreli, a u sebi sam vec sanjario kako bi bilo dobro da se tako nađemo i u mom stanu! Sutradan sam dobio poruku od te divne žene dal sam mozda za razgovor uz kavicu. Onako zbunjen gledam i nevjerujem da se to događa. Naravno.. . odgovorio sam! Konačno smo dogovorili susret lijepo pričali o svemu i na kraju je opet izrazila želju da se vidimo! Nisam ništa rekao, nego sam smišljao kako da je dobijem u stan! Par dana nismo se čuli ni vidjeli, zatim sam odlučio javiti se i dogovoriti susret! Nakon kratkog dopisivanja rekao sam da sam malo bez novaca i da bi kavicu mogli popit kod mene u stanu. Pristala je bez ikakvih podpitanja kao da je baš to željela.. .

Došao je trenutak, zvono se oglasilo. Bio sam nervozan i bojao se da ne kažem nešto glupo. Kad sam otvorio vrata samo sam se nasmijao, a ona je u rukama imala dvije boce crnog vina i rekla: nije mi do kave, želim se opustiti! Stajao sam u čudu i jedva progovorio. Uđi, uđi raskomoti se! Sjeli smo u dnevni boravak otvorili bocu i lagano pijuckali vino i pričali! Nakon prve boce već nam se malo um pomutio, sjedala je sve bliže i bliže meni! Odjednom ko da joj se nešto okrenulo počela me ljubiti, dirati i govorila da me želi od prvog dana kad me vidjela! Ubrzo smo bili goli, dirao sam je, lizao po cijelom tijelu.. . izmjenjivali smo se u predigri i trajala je dugo dugo! Pušila je kurac kao da je svjetski prvak u tome. Gurala ga u grlo skroz do kraja, davila se u njemu. Već sam bio toliko napaljen mislio sam da cu puknuti i reko "daj da te jebem"! Okrenula mi je guzu i rekla nemoj ne štedjeti! Polako sam ušao u nju, udarao je po guzi, ševio sve brže, a ona je stenjala i molila da joj ga guram jače i jače! Ajme kako ga dobro osjećam, to mi treba, nabij mi ga u pičkicu, daj mi ga.. . izluđivale su me te izjave, bilo je presexy.

Izmjenjivali smo poze, a onda mi kaže napaljenim glasom:stavi mi ga u guzu. Okrenuo sam je, jezikom sam se igrao po njenom šupčiću sve dok nije bio skroz mokar! Sjela mi je na njega kao da si ga je stavila u pičkicu, nisam mogao vjerovat kako je lagano ušao! Mješala je kao da joj je zadnji puta.. . nabijala se s guzom na njega, po izrazu lica se vidjelo da je baš to trebala i da uziva! Jahala me kao nekog bika i govorila da želi moju vruću spermu u svojoj guzi! Gledao sam je kako se bliži vrhuncu i da će svršiti, ja sam imao još sekundu i bio sam gotov.. . guza joj je bila puna, al sam ostao u njoj još malo da i ona svrši! Eto svršava, sav sam bio mokar od njenih sokova, to nikad prije doživio nisam! Bilo je predivno, poševio sam mamu svoje bivse.. . imao sam srece! Kad smo se ohladili obukla se rekla čujemo se i otišla skoro bez pozdrava! Ja sam se vratio u dnevnu pijuckao ostatal vina i još nisam mogao vjerovati sta se desilo. Poželio sam je opet i jedva čekao da se opet vidimo!

Svakog dana sam čekao da se javi, da ponovimo takvo druženje! Pisao sam joj, al odgovora nije bilo!
Tad sam shvatio da sam i ja njoj bio neostvarena želja kao i ona meni! Nikad je više nisam vidio ni čuo, al osjećao sam se ispunjeno i da ševila se puno bolje nego kćer! Sad to više nije bitno, pružila mi je divno iskustvo za koje znamo samo ona i ja i to će zauvijek ostati naša mala tajna!

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija