Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jednom u Baškoj

Jednom sam vam pričao kako sam razdjevičio gospođu od 50 godina na njen slatki, ružičasti, netaknuti šupčić i to na Plitvicama, u hotelskoj sobi. Bilo je to krasno i uzbudljivo iskustvo. Ostao sam s tom damom u dobroj vezi nekih 5 godina, ali kako sam tada živio u Švicarskoj, mogli smo se samo povremeno viđati. Ja bih došao u ZG ili bi ona došla k meni u CH i tada bi se jebali kao životinje. Dama je uvijek imala potrebu biti dotjerana, nositi štiklu i samostojeće, napraviti frizuru od svoje duge, plave kose i istaknuti svoje bujne četvorke u nove , modne kombinacije. Volio sam taj kontrast kod nje.. . izvana, za sve, dotjerana dama, a za mene pohotna, razvratna droljetina kojoj nikada nije dosta tvrde kurčine i dobrog jebanja. Za mene je to savršena kombinacija i ono što me privlači i trajno pali kod žene.

Privuče me neki detalj, ali ako se uklapa u ovu kombinaciju, to je dobra baza za kvalitetnu vezu i još bolju jebačinu. Da ne duljim, preskočit ću većinu od tih 5 godina, do onog trenutka kada sam se, manje-više, trajno vratio u ZG i Hrvatsku.
Bio je početak listopada i moja drolja je radila cijelo ljeto u Baškoj ze neke njene ljude iz rodnog kraja. Otpremila je sve goste, gazde su otišle, a ona je trebala srediti tu kućerinu i pozvala me da se spustim k njoj. Rado sam to učinio jer mi je gušt voziti starom cestom preko Pltvica, Knina, Vrlike, Sinja i spustiti se do Baške. Lako sam je pronašao, parkirao auto pored te vojarne i ušao kroz otvorena vrata. Čekala me samo u nekoj laganoj haljinici, sva znojna od pranja i glačanja, što je bilo izdanje u kojem je nisam viđao.

Zasjale su joj plave okice jer se nismo vidjeli od svibnja i bili smo željni jedno drugoga. Zažvalio sam je, a njene velike, rasne sise su se zalijepile za moja prsa. Uhvatio sam je za njeno golo dupe ispod haljinice, žvalio i odmah joj ugurao prst u njen znojni šupak. Naučio sam je da se voli jebati u guzicu i to ju je strašno palilo. Odmah je počela stenjati i duboko disati, pokazujući koliko me želi i kako je napaljena kao kuja. Bili smo u prizemlju i ona me lagano vukla prema sobi koja je imala ogroman, francuski ležaj i ormar. Tu je bila njena soba u toj kućerini, s ne znam koliko etaža i apartmana. Skinuo sam joj tu haljinicu i ostala je potpuno gola, s tim divnim četvorkama, obrijane pičke i slatke, male, čvrste guze u koju se sada rado jebala. Samo je promrljala da bi se, kao, trebala otuširati, ali nisam joj dozvolio.

Shvatila je. Položila je svoju lijepu, plavu kosicu i glavu na postelju, naguzila se i kao rasna kuja izdigla i rukama raširila svoju stražnjicu. Taj mi prizor uvijek ukruti kurčinu u kameno stanje. Dirala je, zavodljivo, svojim prstenjakom šupak i tako me zvala da je izjebem u njen napaljeni rektum. Samo sam joj rekao:"Raširi još jače svoju šupčinu, kujo". Poslušno je to napravila i otvorila se krasna, guzna rupa za jebanje. Pljunuo sam u tu jebozovnu rupu, ugurao u nju cijeli moj pohotni, nezasitni jezik, a ona je odmah krenula stenjati poput krmače. Nije mogla dočekati da dobije kurčinu, ali ja sam namjerno odugovlačio i obrađivao joj šupak jezikom da se totalno raspameti. Nije voljela pričati dok se jebemo, ali glasno je počela vikati:"Daj mi kurčinu u guzicu, ne mogu te dočekati".

Kako se taj puta kurčina lagano zabila do jaja u njen rektum. Ne volim biti grub dok jebem, ali ovaj se puta ona nabijala divlje da su joj moja jaja stalno lupala po guzici, a ona je tako glasno roktala da sam mislio kako nas čuje cijela Baška. Uhvatio sam je za njene sisurine koje su veslo poskakivale u ritmu nabijanja kurca u guzicui stalno sam joj govorio:"Razvratna krmačo, jebeš se poput zadnje drolje, a praviš se dama". Ona je samo šutila, roktala, stenjala i uživala u tvrdom kurcu koji joj je ispunio guzu. Voljela je da joj se uvrnu, i to jako, krute bradavice jer je tako bolje svršavala. Stenjala je i jaukala, ali ju je to palilo, a ja sam je jebao u šupak tako da ga razvalim. Nisam je štedio, međutim ona je bila tako raspamećana da je samo čekla mlaz moje tople sperme u njeno debelo crijevo.

Drkala si je napaljenu pičku i valjda smo joj tako, zajedno, našli G-točku i svršila je kao nikada prije, a ni poslije. Oboje smo bili znojni nakon te jebačine i budući sam znao da ne voli lizati kurac izvađen iz guze, okrenuo sam je i položio na leđa i stavio ga među njene divne sise i tako ostavio zadnje kapljice sperme među njih. Vidio sam joj u plavim okicama da je totalno raspamećena i iskoristio sam to da sam joj zabio glavu među noge i divlje joj lizao mokru, napaljenu pičku, ali sam joj na facu stavio moju mušku, dlakavu stražnjicu. Znao sam da će mi, iz zahvalnosti, lizati šupak. Činila je to savršeno, zabijavši mi svoj slatki jezik u šupak, a ja sam uživao u soku njene pičke. Znao sam da je gadljiva, ali iskoristio sam njeno stanje i naglo je zažvalio. Volio sam mješati naše tekućine kad se tako ližemo poput napaljenih pasa.

Nije brundala kad sam prestao, samo se zadovoljno ispružila u postelju. Slatko smo oboje zaspali.
Bio je to početak od četiri nevjerojatna dana, prelijepa vremenski i prepuna jebačine u svim pozama i mjestima na kojima smo se nalazili. Kad budem raspoložen, ispričam vam sve detalje oko toga. Dugo nisam razmišljao o tomu, ali evo, valjda me sunce inspiriralo. :)

Ocjena priče

3.5
Broj ocjena: 4
Broj čitanja: 6296

Autor priče

anteDJ
anteDJ
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 175 cm
Težina: 80 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Horoskop: Vaga
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija