Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jedva punoletna komšinica

2014. godina, facebook u ogromnom usponu. Svi skoro imaju profil, kako biti malo zapaženiji u toj velikoj gužvi? Jedini način je malo provokativnija profilna fotka. U današnje vrijeme telefoni prave odlične fotke i danas to i nije toliko teško. Ali to se nije moglo reći za ono vreme. Volim fotografiju i tada sam imao baš dobar fotoaparat, a dobro sam se snalazio i u Photoshopu. Često sam se igrao sa fotkama i dotjerivao fotke da liče baš dobro. Seka , naša susjeda je često dolazila kod nas. Krišom je pušila cigarete u društvu samnom i mojom verenicom.

Tako me je jednom prilikom zamolila da joj uradim par fotki i da ih malo doteram za fejs. Pristao sam na to bez problema, samo sam joj rekao da ode kući kako bi se obukla u nesto malo bolje i da dođe da odradimo to. Igrom slučaja nije došla to popodne već se pojavila sutradan. Ja sam bio sam. Verenica je otišla kod mame. Nije Seki bio prvi put da dolazi kad sam sam u kući tako da joj to nije predstavljao problem kao ni njenim roditeljima, niti bilo kome. Crna kratka uska haljina, svilenkaste sjajne čarape,plava duga spuštena kosa... Šta je još tu potrebno? Mala je kao bomba. Nije imala neke sisice ali je zato imala tako lijepu oblu i poveću guzu da je prosto mamila.

- Gdje da stanem? - upitala je. Hteo sam da je zgrabim kao kobac i da je ne ispuštam. Osetio sam životinjski nagon i nezadrživu želju da prodrem u nju. Znao sam da je nevina, poverila se mojoj verenici. To m je stvaralo još jaču želju. Brzo sam se trgnuo i prodrmao glavom. Govorio sam sebi : Budalo imaš 24 godina a ona jedva 18. To me je malo razbudilo i ohladilo.
- Pronašli smo najbolje mjesto u kući koje je obasjano suncem i gdje je čist zid bez i jedne stvari. Kuhinja!

- Ja ću da se namještam kako ja mislim da treba a posle ću ti reći koju fotku želim i šta da mi ispraviš na njoj. Važi?. U tom momentu od mene je mogla da zatraži bilo šta, sve bih joj učinio. Krenuli smo sa fotkanjem. Prvo krupni kadrovi njenog prelijepog nevinog lica i izrazito bujnih usana. Već prilikom slikanja pojedinih seksipilnih izraza lica osetio sam da mi se kurac polako pumpa krvlju. Ovo neće dobro biti pomislih u sebi. Slijedeće fotke su bile cijelog tijela. E tu je već počeo pritisak u glavi.

Osjetio sam kako mi srce udara a kita mi je sve čvršća i čvršća. Okrenula se iz profila , blago povila telom ka napred te je njena guza dobila polako predivan izgled i formu. Taj momenat nemogu opisati. U meni se ponovo probudio onaj životinjski nagon... Nisam mogao više , kurac mi je već bio potpuno čvrst, jaja su počela da me bole. Uspravio sam se ostavio aparat na sto pored sebe, prišao joj zgrabio za ruke. Stala je zbunjena i uplašena. Nije očekivala ništa slično. Osetio sam da se ukočila. Usne su joj se jedva pomicale: - Š..šš..šta... Pritisnuo sam je uza zid a rukama dohvatio rubove haljinice. Sva je drhtala od straha: Nnneeemoj bre, š..ššš...šššta to radiš idiote - govorila je kroz suze. Vrištaću!!! Nemooooj!!! Sada je već uveliko plakala i jecala ali nije mogla da viče jer joj se po svemu sudeči grlo steglo od straha i iznenađenja. U tom momentu sam pomislio da treba da prekinem. Ali đavola... Bilo je kasno za to. Ja sam već započeo.

Haljinica zadignuta,moja ruka u gaćicama na guzi, a srednji prst već zaboden u cmarić. Svako normalan bi u tom momentu rekao da je ovo već preteralo meru i da je to klasično silovanje. I ja bih to pomislio da se to dešava nekom drugom a da ja gledam. Međutim nije sve to tako. Vrlo lako sam je oborio na pod jer ona očigledno previše uplašena, nije bilo nekog preteranog otpora. - Nemoj molim te , nemoj,neeemoooj! stalno je ponavljala sad već sva u suzama i razmazanom šminkom. Raširio sam joj noge i u jednom potezu (ni sam neznam kako) pocepao čarape, pomakao gaćice u stranu i zabio ga tijesnu rupicu koja je bila potpuno suva. Osetio sam njen divičanski zid , samo jedan trzaj i već sam ga probio. Vrisnula je u momentu i stegla me njenim prelepim nogama glasno plakajući. Pustio sam joj jednu ruku kako bih joj zatvorio usta, nastavio sam da ulazim u nju sve dublje i dublje. Sada je već glatko išlo. Bila je tako tijesna i topla, a njene butine u onim čarapama su me još više i više dražile.

Krenuo sam jače da je jebem ulazeći sada već do kraja sa svojim ne baš tankim komadom. Tako je lako sad ulazio , mogao sam nesmetano da je punim, bilo mi je predivno. Najednom sam osetio njenu ruku oko mog ramena. Jako me je stegla i privukla sebi, tako da su joj usne sada već bile kod mog uveta. - Pusti mi ruku , boli me. Dobila je ponovo glas, onaj vlažni lepi glas... Pustio sam je , zagrlila me je jako i počela je da stenje... To me nenormalno napalilo tako da sam počeo sve jače da je jebem. Mislio sam da će je zaboleti... Ali ne , Seka ga je primala bez problema sa glasnim uzdasima svaki put kada bi moj glavić ušao duboko u nju. Nisam izdržao više, hteo sam da ga izvadim ali nisam uspeo. Napunio sam je spermom... Osetio sam kako prskam u Seku nenormalnom količinom sperme ispunjavajući do malo pre nevinu pičkicu. Čvrsto me je zagrlila i počela da plače. Kurac mi je i dalje bio u njoj. Još je bio čvrst. Mogao sam da nastavim. Ali me je sada njen plač i njene suze zaustavile.

Oduzeo sam nevinost jednom prelijepom anđelu sa idealnim tijelom. Sve je to prošlo. Seka nije dolazila cele nedelje. Bojao sam se, iskren da budem, da slučajno ne ispriča nekom nešto. Ne bi bilo zgodno, svašta bi to posle povuklo, razne konsekvence. Nakon nedelju dana sam shvatio da sam se bez razloga brinuo. Seka je iskoristila priliku kad god sam ostajao sam i dolazila na neobavezan sex. Onaj nevini anđeo je postao pravi đavolćić. U njoj se krila neviđeno dobra ljubavnica kojoj sexa nikada dosta. Sve sam sa njom probao. Anal joj je bio omiljen jer je kako kaže obožavala kada oseti toplu belu tečnost duboko u sebi. Četiri godine sam uživao u njoj u sexu. Ali samo sex nista vise od toga. Bilo je slučajeva kada je dolazila na samo 10-ak minuta, u suknjici, trenerkama, helankama ... ali bez gaćica na brzopoteznu sex partiju.

Sada ima 20 godina i izgleda zanosno neverovatno jebozovno telo i predivne usne. Otišla je preko grane i udala se. Ali i dalje redovno posećuje svoju kuću i najdraži komšiluk.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija