Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jelena

Obično se nismo previše miješali kod izlazaka ali ponekad bi netko od nas poveo društvo koje inače nije spadalo u naš uži krug. Bilo je tu svakakvih likova tokom godina ali nekako sam najviše zapamtio Jelenu…
Sve je počelo jednog proljeća kada smo odlučili organizirati prvo druženje na otvorenom nakon zime. Bio je topao proljetni dan i bili smo kod kolegice u vikendici. Uz standardno društvo ona je ovaj put pozvala i svoju kolegicu Jelenu. Jelena je bila nešto starija od nas ali ništa previše značajno.

Bila je lijepo građena i utegnuta pošto je očito trenirala redovito. Na sebi je imala tajice koje su njenu čvrstu guzicu jasno isticale. Moram priznati da joj je ona bila najjači adut. Bila je pomalo mršava za moj ukus i sisa gotovo da nije imala, ali ono što me najviše odbijalo je zapravo što je bila jako ružna u licu. Pomislio sam odmah da sigurno kompenzira tu nesigurnost vježbanje. Bio je cijeli dan pred nama i imao sam je priliku pobliže upoznati. Bila je zanimljiv sugovornik i lijepo smo se zabavili. Popili smo dosta taj dan te smo odlučili da ćemo ostati tu noć u vikendici. Nakon što je pao mrak i zahladilo je otišli smo u kuću. Kartali smo i slušali muziku i zajebavali se dosta kasno u noć. Nakon što su svi zaspali odlučio sam malo izaći uživati u svježem zraku van grada. Sjeo sam u dvosjed na terasu i gledao zvijezde. Nakon sat vremena začuo sam kako se lagano otvaraju vrata. Bila je to Jelena.

Prišla je lagano do mene i pitala da li smeta. Ne smetaš reko, samo malo opuštam misli od svega. Lijepo je ovdje, rekla je. Kimnuo sam glavom. Nakon par minuta pitala je da li smije sjesti kraj mene. Slobodno rekao sam. Pričali smo tiho da ne budimo ostale. Vani se jedva vidjelo išta jer osim slabe mjesečine nije bilo svijetla. U jednom trenutku sam osjetio ruku na svom koljenu. Lagano sam trznuo ali je nisam odmaknuo. Osjetio sam da ruka lagano ide sve više uz moje bedro. Već je bila opasno blizu prepona. Moj kurac je počeo polako bubriti. Primaknula se bliže meni i rekla želim te dobro pojebati. Ugrizla me lagano za uho i gurnula mi ruku u gaće. Nisam se ni snašao a ona ga je već držala čvrsto i drkala.

Vrlo brzo ga je izvukla van i krenula mi pušiti. Iskustva joj očito nije manjkalo jer je pušila savršeno. Mogla ga je cijelog strpati u usta. Nisam dugo drkao i znao sam da ću brzo svršiti. U tišini se čulo samo njeno grcanje na kurcu. Nakon par minuta žestokog pušenja osjetio sam da ću svršiti. Zgrabio sam je s obje ruke za kosu i stisnuo joj glavu do kraja na kurac. Obilno sam svršio njoj u grlo i nastavio rukama njenu glavu lagano nabijati na kurac. Vrlo brzo je opet stajao.

Hajde rekao sam. Skinuo sam sve s nje i rekao da me zajaše. Sjela mi je u krilo okrenuta licem. Lagano sam je odignuo i smjestio kurac u njenu vlažnu pičku. Ušao je lakoćom do jaja uz njeno odobravanje. Stavila je ruke meni oko vrata i krenula se nabijati na kurac. Rukama sam stiskao njeno vrhunsko dupe. Osjećaj je bio savršen. Lagano sam razdvajao guzove da osjetim bolje kako ulazim u nju. Počeo sam se igrati prstom oko njenog šupka. Osjetio sam da je to pali. Provocirao sam je i dražio područje između šupka i pičke. Zatim sam prešao na sam šupak. Lagano sam ga pripremao prstom dok nisam vrh prsta gurnuo u njega. Zastenjala je lagano a ja sam ulazio sve dublje. Uskoro je cijeli prst bio u njemu. Hoćeš da te jebem u guzicu pitao sam. Može samo je tiho izustila. Ustali smo i polegao sam je na dvosjed.

Ušao sam pomalo nemilosrdno u njen šupak. Bio je dosta uzak i jecala je pomalo. Nemoj stati vikala je. Nastavio sam je jebati sve brže. Šupak je popustio i počela je hvatati ritam. Izdržao sam desetak minuta ali kada je ona počela svršavati više se nisam mogao kontrolirati i napunio sam joj šupak. Nastavio sam je jebati dok nisam sve do zadnje kapi izvukao. Izvadio sam ga i stavio joj u usta da ga očisti. Mislim da sam sad spreman za spavanje rekao sam i otišao u kuću.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija