Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JELENA, MAMA MOJE BIVŠE II

nakon što sam Jelenu mamu moje bivše cure sanje jebao u svom stanu nije prošlo puno vremena kada sam to učinio opet. Učinili smo to u njenom autu na parkiralištu. Naravno i taj put sex je bio fenomenalan napunio sam je gdje god se moglo napuniti. nakon nekog vremena postao sam njen "Boy toy", čak mi je i unajmila garsonjeru da se možemo nesmetano jebati kada god ona poželi i bez straha da nas netko ulovi na djelu. nakon jednog poslijepodnevnog žestokog sexa pitao sam ju da li smijem dovoditi društvo kao i povremeno ako se dogodi da pojebem neku drugu curu pritom misleći na svoje vršnjakinje. Sa prvim se odmah složila, a ovo drugo joj baš i nije leglo najbolje, ali ajde. Jednog dana kada sam otvorio vrata stana dočekalo me jedno iznenađenje. Na vratima je stajala Jelena sa još jednom ženom otprilike njenih godina.

Zvala se Marica, godinu mlađa od Jelene, visoka nekih 160cm, kratka frizura ofarbana u plavo, ljepuškastog lica, sisa veličine jabuke koje su lijepo popunjavale moje šake i lijepe kruškolike guze. Baš mali dinamit kojeg sam kasnije osjetio u krevetu. Uglavnom ušle su u stan, Jelena se kratko zadržala samo nas upoznala te rekla kojim povodom je dovela Maricu. Zatim se okrenula Marici spustila ruku na njeno rame te joj rekla kako neće požaliti i otišla iz stana ostavljajući nas same. Marica je bila vidno napeta i nesigurna tako da sam je pitao želi li popiti kavu ili nešto da se opusti. priznala mi je kako je malo napeta pa me zatražila imam li nešto kratko rekao sam kako od alkohola imam samo pivo koje je ona prihvatila i sjela za stol u kuhinji. započeo sam sa razgovorom kako je sve krenulo i kako se nastavilo između Jelene i mene.

Pričajući joj te događaje skoro do samih detalja Marica se počela sve više opuštati te se na posljetku skroz otvorila i počela da priča priču koja je rezultat koji je doveo do toga dana. Pričala mi je kako je njen muž stariji od nje te kako je prije dvije godine imao srčani udar te kako se sada boji imati ikakve napore veće od hodanja tako da je njihov sexualni odnos kako je ona rekla završio. kako je Marica voljela sex i uvijek bila raspoložena za njega, a kako njen muž nije više bio zainteresiran zbog svog problema pokušavala je da se zadovolji na različite načine, ali je došla do zaključka da niti jedna umjetna stvar ne može zamijeniti pravi kurac i dobar sex. zatim mi je pričala kako su Jelena i ona radne kolegice koje dijele isti ured te kako je bila znatiželjna zašto je Jelena tako vesela i prpošna pa ju na posljetku i pitala razlog pa je tako doznala za mene.

Ispričala je Jeleni svoj problem upitavši ju može li joj ikako pomoći i da ju je Jelena na posljetku dovela meni. Nakon toga rekao sam joj kako će to biti u strogoj diskreciji i da za ovo neće znati nitko osim nas troje. Rekla mi je kako to nije potrebno jer je zapravo njen muž dao ideju i zeleno svjetlo da si nađe nekoga za sex prilikom jednog njihovog razgovora, ali pod uvjetom da to bude samo sex bez emocija. E onda sam ja idealan za to jer mene upravo zanima samo sex bez obaveza rekoh joj.
Predložio sam joj da se preselimo u spavaću sobu, pružio sam joj ruku koju je ona prihvatila i poveo je u sobu. Kada smo se približili krevetu okrenuo sam se prema njoj rekao joj da se opusti i spustio svoje usne na njene, ona me rukama obujmila oko vrata i gurnula svoj jezik u moja usta.

Počeli smo da se ljubimo i igramo sa našim jezicima rukama sam počeo da joj mijesim sise usput joj otkopčavati dugmad na njenoj bluzi. Kada sam joj otkopčao i skinuo bluzu oslobodio sam je i njene haljine koja je samo kliznula na pod kao i njena bluza. Ostala je samo u kompletu donjeg rublja ružičaste boje. dok je Marica skidala mene jednom rukom ispod njenog grudnjaka mijesio sam joj čvrste sise koje su savršeno pristajale mojoj šaci, a d5rugom rukom smaknu sam joj gaćice u stranu i počeo milovati njenu pičku i klitoris lagano kružnim pokretima. Njena pička bila je lijepo vlažna tako da su moji prsti lagano kliznuli u njenu vlažnu pičku prvo jedan, pa drugi da bi ju na posljetku jebao sa svoja 4 prsta dok sam palcem kružio po njenom natečenom klitorisu. Počela je stenjati i uzdisati, a ja sam joj lizao vrat, usne, bradu i sisao jezik.

Njena pička počela je doslovno da curi, počela je da se trese i sve više i jače da stenje. Znao sam da je blizu orgazma tako da sam još ubrzao da je jebem prstima i trljanje njenog klitorisa dok konačno nije svršila. Trzala se dok je svršavala obješena oko moga vrata, pustio sam je da se malo smiri, a onda joj rekao da mi ga puši. sada je ona vodila igru spuštala se jezikom od moga vrata prema niže preko prsa i trbuha, svojim rukama milovala mi je kurac i jaja. Zatim je kleknula na pod primila me rukom za kurac gledajući me u oči te govoreći i diveći se onome što je bilo pred njenim očima.
Počela je da se igra mojim kurcem drkala ga, oblizivala ga, jezikom lizala i usnama sisala i ljubila glavić. Počela je da ga puši gutajući ga sve dublje u svoja usta do samih jaja rukama me čvrsto uhvatila za guzove i počela da se nabija ustima cijelom dužinom kurca, a ja sam pomičući kukove pratio njen tempo, jebao sam je doslovno u usta.

Nakon pušenja i razvaljivanja njenih usta došao je red da joj razvalim i pičku, ali prije toga želio sam da ju ližem da osjetim njenu pičku i sokove na svome jeziku i ustima. Legla je na krevet ja sam bio iznad nje te joj skinuo grudnjak i gaćice koje su bile mokre od sokova koji su se cijedili. Spustio sam glavu među njene noge i počeo je lizati, obrađivao sam jezikom cijelu njenu pičku, sisao joj klitoris, usmine, jezikom lizao njen čmar pa se ponovno vraćao na njenu od sokova mokru pičku. Marica je stenjala, uzdisala, podizala i mrdala svojim kukovima prateći moj jezik. U jednom trenutku čvrsto me uhvatila za glavu gurajući je sve jače na svoju pičku dok sam ja pokušavao da joj jezik gurnem što sam dublje mogao i jebao je njime, kako bi se reklo proždirao sam joj pičku.

Počela je ponovno da stenje i uzdiše sve glasnije bližila se još jednom orgazmu koji je nakon nekoliko trenutaka uslijedio, a njeni sokovi slijevali su se kao potok niz moja usta i bradu. lagano sam joj lickao klitoris dok se smirivala da bi mi potom rekla jebi me jebi daj mi taj prekrasni mladi kurac. Namjestio sam se između njenih nogu glavić namjestio na ulaz njene pičke i kliznuo u nju. Iako je bila uska bila je dobro vlažna da ga primi cijeloga. jebao sam ju lagano kako bi osjetila cijelu raskoš moga kurca, a stjenke njene unutrašnjosti stiskale su mi kurac lagano se prilagođavajući njegovom obujmu. Onda sam se oslonio na ruke i počeo se silovito zakucavati u njenu pičku, jebao sam je tako neko vrijeme te smo odlučili promijeniti pozu. Namjestili smo se u dogy ja sam je čvrsto držao za bokove i počeo je jebati laganim tempom da bi počeo postepeno ubrzavati.

Jebao sam je s guza mijenjajući tempo čas polako čas brzo i snažno ona je stenjala i drkala si pičku. Ahh da to to jebi me jebi jače ahhh kako me dobro jebeš ahhahhh stenjala je i govorila istovremeno. U među vremenu smo promijenili još nekoliko poza, a kada je bila na meni totalno je poludjela počela je da skače i da se nabija na kurac kao nenormalna. Puno puta sam doživljavao gdje su žene na meni i jašu me kao konja, ali ovo što sam tada doživio sa Maricom bilo je neopisivo doslovce mi je lomila kurac. Jahala me i nabijala se na mene kao da joj život ovisi o tome, derala se kao sumanuta da sam imao strah da će netko od susjeda da pozove muriju. To njeno jahanje dovodilo me do ludila kurac mi je pulsirao spreman za erupciju sperme rekao sam joj kako ću uskoro svršiti, ali ona nije marila što ja govorim ili me nije čula tako da sam se opustio i čekao da joj napunim utrobu.

To se ubrzo i desilo uz moj krik trzao sam se i ispaljivao svoje sjeme u njenu maternicu i nije me bilo briga jesu li joj plodni dani ili ne i neka ona misli o tome. Zatim je i ona svršila po treći put tresući se na mome kurcu, legla je na mene i počela me ljubiti i zahvaljivati mi govoreći mi kako joj je ovo trebalo. Ostao sam tako u njoj dok smo se oboje oporavljali sve dok mi kurac sam nije ispao zajedno sa mojom spermom koja se cijedila iz njene pičke niz moja jaja i bedra. Zatim se spustila dole i polizale svaku kap koja se našla i ostala na mome kurcu i jajima. Potom je ona krenula da se istušira skupljajući svoju robu, a ja sam joj rekao da mi ostavi svoje gaćice kao trofej onda ih je uzela i bacila mi ih u lice rekavši mi kako sam ih zaslužio. Dok se ona tuširala ja sam se obrisao vlažnim maramicama i navukao bokserice čekajući je da izađe.

Kada se konačno sredila otpratio sam je do vrata gdje smo se još jednom poljubili te sam joj rekao da slobodno dođe kada me se poželi, naravno odgovorila mi je. Kasnije predvečer došla je i Jelena kojoj sam u detalje ispričao događaj, a usput smo se i pojebali zapravo ona je izjebala mene. Kada je odlazila pala mi je na pamet ideja koju sam joj i predložio da napravimo jednu trojku sa Maricom, nije ti to loša ideja rekla je Jelena i zatvorila vrata, a ja sam čekao kada će Jelena da me ponovno iznenadi.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija