Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JELENA,MAMA MOJE BIVŠE

Na novo Jelenino iznenađenje nije trebalo dugo čekati, bila je subota i nije mi se izlazilo van, odlučio sam ostati u stanu zapaliti pljugu i pogledati neki film. Fino sam se zavalio u fotelju pomalo već razvaljen od dima počeo da sklapam oči kada sam začuo zvono. Trgnuo sam se iz letargije i pomislio tko bi to mogao biti, Jelenu nisam očekivao jer je ona imala ključ tako da je ona ulazila kada je htjela. Otvorim vrata kad ono Jelena i Marica ruku pod ruku stoje totalno sređene kao kakve kurvice. Ćao jebaču, rekla je Marica i njih dvije uđu u stan. Zatvorio sam vrata prateći ih pogledom izgledale su tako dobro, ušle su pravo u dnevni boravak bilo je i više nego očito kako su malo pod utjecajem alkohola. Kojim dobrom dolazite, pitao sam ih, pa imale smo malu zabavu koju je priredio naš kolega povodom odlaska u mirovinu, rekla je Jelena, a na nju se nadovezala Marica govoreći kako je sve završilo kada je njima postalo najbolje pa su odlučile da njih dvije nastave sa zabavom, a i di ćeš bolje zabave nego sa našim jebačem završila je hvatajući me za kurac.

Jelena je našla neku muziku na jednom od muzičkih programa i rekla mali večeras ima da najebeš. Pomislih u sebi, ako ovo preživim preživjet ću sve. jelena je počela da pleše u ritmu muzike, a ubrzo joj se pridružila i Marica sa bocom vina koju je izvadila iz svoje torbe. dok su njih dvije plesale i natezale vino odlučio sam im se pridružiti, međutim jelena mi je zapovjednim tonom rekla da sjednem i da ću ja poslije doći na red. Nije mi bilo druge nego da sjednem i gledam dvije milfare kako plešu i uvijaju se jedna oko druge. Gledajući njihov ples koji je sada prešao u međusobno milovanje sisa i guze, a kasnije i poljubaca nije me ostavilo ravnodušnim kao ni moj kurac koji je već odavno bio krut i napet. Ljubile su se i dirale jedna drugu gledajući prema meni dok sam ja zavaljen na trosjedu izvadio kurac iz hlača počevši ga lagano drkati.

jelena je počela da podiže prema gore Maričin minić skroz do struka, onda je svoje ruke stavila na njene guzove pa ih počela stiskati te ljubeći je i lizati svuda po licu, usnama i vratu. Istu stvar Marica je počela raditi Jeleni te su sad u nekom svom ritmu stiskale i milovale guzove jedna drugoj. Nastavile su da skidaju jedna drugoj komad po komad odjeće dok konačno obje nisu ostale potpuno gole, ne mogu ni opisati kakav je to bio doživljaj za mene nije da nisam maštao o tome, ali ono što se dešavalo i ono što su njih dvije radile ispred mene jednostavno me je izulo iz cipela.
jelena je počela da mijesi Marici sise igrajući se prstima sa njenim bradavicama koje je lagano uvijala i milovala ih među svojim prstima. jelena je zatim počela da joj liže i sisa napete bradavice naizmjence malo jednu malo drugu, Marica je jelenu milovala po kosi i lagano uzdisala zatvorenih očiju nakon nekoliko minuta zamijenile su uloge pa se sada Marica igrala sa Jeleninim sisama i bradavicama.

Ja sam ga drkao kao lud da bi ubrzo počeo svršavati svuda po sebi, skinuo sam se gol majicom očistio spermu koje je bilo svuda po meni pa nastavio da drkam kurac koji se nije spustio ni malo. Zatim su se njih dvije našle na podu u pozi 69 ližući i gurajući prste jedna drugoj u pičku dok sam ja i dalje gledao i drkao čekajući kada će mi dozvoliti da im se pridružim. kada su jedna drugu dovele do orgazma razdvojile su se pa na sve četiri prilazile prema meni. Ja sam ih čekao napetog i spremnog kurca, prišle su i počele da mi ga obrađuju. Pušile su mi ga, lizale, igrale se i lizale moja napeta muda zajedno i naizmjence, obrađivale su mi ga na sve znane i neznane načine gutale, lizale, drkale. Zatim se Jelena popela na trosjed i pičkom sjela na moje lice. Isplazio sam jezik i počeo da joj ližem pičku, a Marica je nastavila da balavi po mome kurcu.

Jelena me ščepala za kosu i počela da se trlja i nabija pičkom na moja usta, jezik i bradu, gušio sam se u njenom stisku i sokovima koji su se cijedili u moja usta. Nisam mogao u jednom trenutku da dođem do daha pa sam rukama raširio njene guzove i grubo joj zabio srednjak u šupak, kriknula je jer nije očekivala tako nešto. malo je popustila stisak, ali je nastavila da se trlja da bi se skroz opustila i sama počela da se nabija na prst koji je bio u njenom šupku, a pičkom na moje jezik. Dok sam tako oralno zadovoljavao Jelenu osjetio sam kako moj kurac ulazi u vlažnu i toplu Maričinu pičku koja se polako spuštala namještajući se pa počela da se nasađuje na kurac kako ona najbolje zna. Marica se nabijala na kurac tempom koji je ona željela čas je to bilo lagano čas divljački pa nasađena onako do jaja miješala kukovima u svim smjerovima.

Jelena je i dalje bila na mome licu samo ovaj put leđima okrenuta meni tako da sam joj ja nastavio lizati i jebati njen šupak svojim prstom dok je brigu o lizanju njene pičke preuzela Marica tako da smo Jelenu zajedno doveli do orgazma, a malo iza Jelene svršila je i Marica. Nakon tog su obje sišle sa mene i legle raširenih nogu na trosjed jedna pored druge počele da se ljube i jedna drugoj trljaju pičku i klitoris, a ja sam nekoliko trenutaka nadrkavao kurac iznad njih pa se onda spustio dole i naizmjence počeo da im ližem pičke, dok sam jednoj lizao pičku drugu sam jebao prstima.
Neko vrijeme sam ih tako naizmjence lizao i prstima čeprkao po njihovim vlažnim pičkama, a onda sam se namjestio među Jelenine noge povukao je malo prema dole pa počeo glavićem da trljam po njenim usminama i klitorisu pa ga zatim par puta naglo gurao i vadio da bi ju naposljetku počeo žestoko jebati.

Marica je za to vrijeme lizala i sisala njene bradavice, a prstima trljala njenu pičku i klitoris, poslije je Marica prekoračila jelenu te su opet bile u 69. Naravno ja sam iskoristio tu situaciju pa sam izvadio kurac iz Jelena i gurnuo ga Marici u usta koja je na to bila spremna te ga počela gutati do samih jaja da bi mi ga potom namjestila na ulaz Jelenine pičke i ja sam samo nastavio da žestoko navlačim Jelenu na kurac. Tu akciju smo ponavljali dosta puta sve dok Jelena nije svršila. Nakon toga opet su počele da mi ga naizmjence puše, onda se Marica naguzila i čekala da joj ga zabijem s guza, nabio sam ga naglo, čvrsto je primio za bokove, malo se bolje namjestio pa počeo da ga trpam. Jelena je pljuvala slinu na njen šupak te joj ga lizala i prstima ga pritiskala da bi joj ga naposljetku gurnula i počela ju jebati u šupak.

Marica je poludjela kada je osjetila da su njene obje rupe ispunjene te je kroz glasne uzdahe i stenjanje govorila kako je super, napravio sam kratku stanku kako bi ju pitao želi li primiti kurac u svoju guzu. Rekla je kako to nikad nije probala, ali večeras po prvi puta ima lezbijski odnos tako da je spremna i na to. Međutim i meni je bilo prvi put iako sam se pravio da imam u tome iskustva, ali vođen nekakvim instinktom kao i edukacijom pomoću nebrojenih pornića prislonio sam glavić na njen šupak dok je Jelena rukama širila njene guzove. Počeo sam polako da ga guram, prvo sam ušao glavićem, Marici se na licu pojavio bolni izraz malo u strahu zastao sam od daljnjeg prodiranja te sam imao namjeru odustati, ali Marica me je preduhitrila rekavši mi da nastavim, Pitao sam je da li je sigurna, ahmhhh da kroz zube je pro stenjala te pa sam ja nastavio polako da ga guram.

Ulazio sam centimetar po centimetar vadeći ga prema van, svakim novim ubodom ulazio je sve dublje, cijelo to vrijeme dok sam pokušavao ući sve više Marica je vidljivo patila, ali nije htjela odustati kao ni ja. Jelena je pokušavala nekako da opusti Maricu pljujući svoju slinu na njen čmar i moj kurac. Uspio sam ući malo više od polovice svoje dužine pa nisam nastavio dalje forsirati nego sam lagano da pomičem kukove i da ju jebem sa pola dužine.
Postepeno se i Marica počela privikavati kao i bol koja je bila u početku polako je prelazila u ugodu tako da je Marica počela sve više da uživa. Počeo sam da uživam i ja pa sam se u jednom trenutku zaboravio te joj ga naglo zabio do jaja. Taj moj nesmotreni čin natjerao je Marici bolni krik, ali bilo je gotovo ušao sam cijeli i razdjevičio njenu guzu.

Njen krik koji je nastao isto tako brzo je i utihnuo te se pretvorio u glasno stenjanje i uzdisanje kao i obostrano uživanje. Konačno am počeo jebati njenu guzu cijelom dužinom svog kurca kao i silinom ulaziti u njega Marica je počela sve jače da stenje, dahće i sve više i više uživa, stenjala je i cvilila da da uf ah ah to to jebi me jebi razvali mi šupak govorila je Marica, a bogami i ja sam dahtao kao parna lokomotiva, Jelena je sjedila do nas te prstima jedne ruke jebala sebe, a prstima druge ruke jebala Maricu u pičku. Dok sam ja tako kurcem svrdlao u Maričinoj guzi Jelena ju je upitala kakav joj je osjećaj, fenomenalan je ima da i tebi razvali bulju droljo jedna rekla joj je Marica, a tako je i bilo. Kada sam završio sa Maricom naguzio sam Jelenu počevši da joj guram kurac, u njen šupak ušao sam puno lakše od očekivanog, već si ga primala u bulju kurvo pitao sam, njen odgovor bio je samo dugačko "da", o0motao sam njenu dugu crnu kosu oko svoje šake držeći je kao uzde pa počeo silovito da je jebem u šupak.

Nije nam trebalo dugo da oboje svršimo, napunivši joj šupak srušio sam se na trosjed poput zeca pokušavajući da dođem do zraka, ali to nije bilo moguće jer se Marica kao ne spašena bacila na kurac i počela da mi ga drka i puši. Jesam ti rekla da ćeš noćas da najebeš rekla je Jelena i pridružila se Marici u drkanju i pušenju. Onda su me odvukle u sobu bacile na krevet i ponovno pušenjem ukrutile moj kurac, a onda počela da se izmjenjuju na meni, čas je jedna jahala na kurcu druga na mome licu, jeziku, ustima i bradi i tako u krug. Same su mijenjale rupe i tempo kako su htjele ja onako prikovan za krevet nisam mogao da mrdnem, a one su me jebale i svršavale. Do te večeri bio sam uvjeren da žene ne mogu silovati muškarca, ali njih dvije su me razuvjerile, doslovno sam imao takav osjećaj i doživljaj.

Već na izmaku snaga i totalno iscijeđene sperme za koju sam se pobojao da se više neće obnoviti konačno su i one pale od umora, orgazma i čega već te su legle svaka sa jedne strane i sa smiješkom zaspale. ja sam zahvaljivao bogu što je to konačno bilo gotovo, ali nisam se bunio niti negodovao jer sam dobio što sam tražio. Kada sam se probudio negdje oko podne njih više nije bilo pokušao sam da se ustanem iz kreveta, ali to nije bilo moguće jer me boljelo sve živo kao da me pokupio auto, samo sam se sklupčao i ostao ležati do sljedećeg dana u iščekivanju nekog novog Jeleninog iznenađenja.

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 6257

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija