Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JELENIN DNEVNIK "NOVOGODIŠNJA REDALJKA"

Još jedan prjepis iz Jeleninog dnevnika.

3. 1. 2003.
"Dragi dnevniče moj ulazak u 2003 godinu imati će posebno mjesto u mojem životu. Konačno mi se ostvarila želja da sudjelujem u gang bangu to jest u nezaboravnoj redaljki u kojoj sam primila deset različitih kurčeva. Kako se već neko veijeme jebem sa susjedovim kumom kao i povremeno sa mojim susjedom kada se ukaže prilika da me izjebu zajedno. Tada sam shvatila da sam totalna nimfomanka željela sam kurac u sebi 24 sata na dan. Bližila se Nova godina, a ja sam svoga ljubavnika nagovarala kako želim poseban poklon za Novu godinu koju ću pamtiti cijeloga života. Zaista se potrudio, bio je organiziran privatan parti za Novu godinu u kafiću gdje smo se uvijek nalazili. Kada sam došla sa svojim ljubavnikom i vidjela kako su u kafiću uz mene samo konobarica i susjedova žena, a okolo nas desetak tipova. Od svih nadzočnih znala sam samo konobaricu, gazdu kafića, moje susjede i moga ljubavnika ostali su bili vjerovatno gazdini prijatelji. Tako da sam znala i shvatila što me očekuje ovu večer te ju željno iščekivala da konačno počne. Kada je prošla ponoć i čestitanje uz zdravicu moj ljubavnik me je pitao da li sam spremna za moj Novogodišnji poklon, da samo sam kratko odgovorila. Ljubavnik me primio za ruku i odveo dobstola za bilijar gdje su već čekala trojica gazdinih prijatelja, ljubavnik me upoznao sa njima te mi rekao mala vrijeme je da dobiješ svoj poklon. Izvadio je kurac iz hlača ja sam se samo spustila počela mu drkati i jezikom lizati njegov kurac koji se polagano počeo krutiti. Počela sam mu pušiti i primijetila kako su i ostala trojica stali svojim kurčinama ispred moga lica i počeli ih drkati. Počela sam da drkam i pušim svima redom dok sam jednom pušila svojim rukama drkala sam dvojici. Nakon nekog vremena oko stola su se okupili svi i gledali kako na koljenima obrađujem četiri kurca. U tome nisam bila jedina jer konobarica i moja susjeda isto su klečale na podu te pušile svaka po tri kare pripremajući ih za redaljku na meni. Moja susjeda pušila jekurac gazdi kafića i dvojici njegovih prijatelja dok je susjed sa drugom dvojicom gurao kurac u konobaričina usta. Pogledala sam ljubavnika rekavši mu kako ih želim odmah svu četvoricu. Jedan od likova legao je na sredinu stola zatim sam se ja popela na stol prekoračila ga i pičkom se nabila na njegov kurac čekajući drugoga da se popne na stol i gurne svoj kurac u moj šupak, kako je moj šupak već bio razrađen i pripremljen sa butt plugom nije trebalo puno mukebda uđe do jaja u moj šupak, a kako smo se nalazili na samoj sredini stola pomičući glavu lijevo desno bila sam jebana u usta od strane moga ljubavnika i trećeg tipa.

Bila sam jebana doslovno u sve otvore, a osijećaj mi je bio neopisiv. Stenjala sam, dahtala jedva dolazila do zraka od kurčeva koji su punila moja pohotna usta. Ubrzo je lik koji me je jebao u šupak počeo svršavati puneći ga. Ja sam i dalje nastavila jahati tipa koji je bio u mojoj pički čekajući slijedeći kurac da popuni moju praznu rupu. Nije trebalo puno da mi šupak ponovno bude ispunjen nečijim kurcem. Ne znam tko me je tko me je jebao u šupak znam samo da sam zatvorenih očiju uživala te počela svršavati kada sam osijetila kako se tip koji me je karao u pičku počeo svršavati u moju utrobu. Izašao je izmene, a moj ljubavnik me je okrenuo na leđa i rekao ostalima da se izredaju na meni, držali su mi noge u zraku i samo se mijenjali jbajući me u šupak i pičku kao i svršavali u njih.

Zadnji je bio moj ljubavnik tako da sam bila sigurna da su me izjebala sva desetorica. Kada je i on svršio u mene pustili su me da onako gola i raskrečena dođem k sebi gledajući redaljku koje nisu bile pošteđene ni konobarica niti susjeda. Kada su se svi izredali na nama dečki su uzeli predah gledajući nas tri kako se na stolu međusobno ljubimo, ližemo pičke jedna drugoj i sišemo sperme koje su se cijedile iz naših izjebanih rupa. Dečki su nešto komentirali i lagano nadrkavali svoje kurčeve kako bi bili ponovno kruti. Dečki su se redali na nama trima skoro do jutra, a ja sam bila toliko sretna, zadovoljna i zadovoljena u noći koja će mi ostati zauvijek u sjećanju i mome dnevniku. "

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 20479

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija