Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JELENIN DNEVNIK "PROBALA SAM SA DVOJICOM"

Evo još jednog prijepisa iz Jeleninog dnevnika.

20. 8. 2002.

"Dragi dnevniče ovo je moje novo iskustvo gdje sam po prvi put imala sex sa dvojicom muškaraca. Jedan je moj susjed sa kojim se jebem kada god imamo prilike. Prilikom jednog našeg sexa pitala sam ga hoće li mi ispuniti želju rekavši mu kako bi željela probati sa dvojicom i ako ima nekoga sa kime bi me jebao u trojci. Rekao mi je kako ima čovjeka od povjerenja te da je ujedno i njegov vjenčani kum sa kojim je u mladosti znao sa njime dijeliti djevojke. Našli smo se u jednom kafiću kako ne bi bilo sumnjivo. Kada sam došla njih dvojica već su me čekali. Popila sam piće sa njima pa smo se svo troje uputili u stan njegovog kuma. Kada smo došli u stanpopila sam par kratkih pića kako bi se još malo opustila. Sjedila sam na trosjedu između njih dvojice, nakon par minuta počeli su da me miluju po sisama, bedrima, pičkici ljubila sam se naizmjence sisajući im jezike, a moje ruke bile su zaposlene stiskanjem njihovih kurčeva. Ostala sam iznenađena kada sam pod svojom rukom osjetila batinu susjedovog kuma. Oboje su skinuli svoje hlače i majice ostajući potpuno goli, a njihovi tvdi kurčevi našli su se u mojim šakama te sam ih lagano počela drkati. Bila sam opčinjena batinom njegovog kuma koja je bila ogromna prošarana venama i sa velikim glavićem takvo nešto jedino sam vidjela na pornićima, a sada je takav jedan primjerak bio pred mojim očima i u mojoj ruci. Spustila sam se na koljena i prvo počela obrađivati kumov kurac dok sam susjedov drkala. Oblizivala sam mu glavić pa jezikom lizala cijelu dužinu njegovog moćnog kurca, lizala sam mu jaja usisavajući jednog po jednog u moja usta. Drkala sam obojici, a kumovog sam počela pušiti nabijajući se i gutajući ga koliko su moja usta i grlo dozvoljavala. Nakon desetak minuta pušenja kumovog kurca prešla sam na susjedov koji je bio upola manji obrađujući mu ga kao i kumovog.
Njegov kum spustio se iza mene skinuo mi suknjicu i tangice i počeo me lizati svojim jezikom, mmmmmhmmmm čulo se moje uzdisanje. Kum me lizao cijelu od klitorisa pa sve do šuščića govoreći mome susjedu kako je bio u pravu rekavši mu kako imam slatku mladu pičkicu. Znam kume odgovorio mu je susjed i još dodao kako ima čast da mi ga prvi zabije. Kada sam osjetila njegov glavić na ulazu u moje pičkice odvojila sam se od susjedovog kurca kojeg sam pušila i rekla mu neka počne ulaziti polako jer nikada još nisam primila ovakav komad kurca. Zaista je bio nježan i ulazio u moju pičkicu lagano je šireći, a u meni se počela miješati bol sa prekrasnom ugodom kako je ulazio centimetar po centimetar. Kada je ušao do kraja glasno sam uzdahnula ostao je nekoliko trenutaka u meni puštajući me da se moja pičkica prilagodi njegovoj kurčini, a onda ga je počeo lagano izvlačiti i ponovno lagano ulaziti, kakav neopisiv događaj i užitak uvijala sam se kao zmija dok je on svojim kurcem ispunjavao me cijelu, kada je primijetio da mi se pičkica dovoljno raširila i prilagodila njegovom kurcu počeo je da postepeno ubrzava, ah ah mmmah o bože ah o bože izlazilo je iz mojih usta dok je on počeo sve brže i brže da me navlači na svoju kurčinu, nakon nekoliko minuta doživjela sam siloviti orgazam koji je bio prvi među ostalima koji su slijedili dok su me njih dvojica jebala. Sada je bio red na susjedu koji je sjedio na trosjedu ja sam ga prekoračila leđima okrenuta njemu i odmah se nasadila na njegov kurac. U kume dobro si je raširio morat ću da je jebem u šupčić rekao je susjed, istina bila sam toliko raširena da sam se na susjedov kurac nabijala luđački, kum je prišao svojim kurcem i ja sam mu ga počela drkati i pušiti sisajući sokove svoje pičkice koji su se nalazili na njegovom kurcu. Susjed me držao za sise mijeseći ih nabijao me na svoj kurac. Kum je nakratko otišao i vratio se sa nekakvom kremom pa rekao hajde kume da je dobro pojebemo u obje rupe. Susijed me skinuo sa sebe rekavši mi da se naguzim što sam i učinila, a kum je uzeo kremu i počeo mazati moj šupčić.
Bilo me je strah jer je to bilo moje prvo analno iskustvo te nisam znala kako i hoću li moći to izdržati. Dečki su rekli da će biti nježni i pažljivi, prvi je bio susjed jer je on imao upola manji kurac od svoga kuma pa je za mene bilo bolje da on bude taj prvi koji će skinuti nevinost sa moje guze. Naguzila sam se na trosjedu prčeći svoju guzu, a susjed je još stavio kreme na moj šupak i polako gurao jedan pa drugi prst razmazujući kremu po unutrašnjoj stjenki moga šupka, osjećaj je bio izvanredan, a još nisam dobila ono pravo. Nakon nekog vremena izvukao je svoje prste i na moj otvor približio glavić i rekao da se probam opustiti. Kum je svojim rukama držao raširene moje guzove, a susjed je počeo polako da glavićem širi moj šupak. Opustila sam se što sam bolje mogla, ali svejedno me je boljelo jer kurac je ipak bio puno deblji od njegovih prstiju, stisnula sam zube i stenjajući kroz njih, a susjed je lagano izlazio i ulazio svaki put sve dublje u moju guzu. Kada je konačno uspio ući do kraja nism mogla a da ne vrisnem, ostao je tako u meni dok se nisam smirila i bol malo po malo popuštala. Zatim je počeo lagano da me jebe ulazeći i izlazeći cijelom svojom dužinom, a moja prvobitna bol prešla je u takav neopisiv užitak da sam se počela i sama nabijati na njegov kurac sve brže dok ponovno luđački nisam svršila. A onda je došao i red da primim obojicu, susjed je izvadio svoj kurac iz moje guze kako bi prekoračila njegovog kuma koji je sjedio na trosjedu i pičkom sjela na njegov kurac koji je moju pičku u potpunosti ispunio ahhhhh izdahnula sam kad sam se spustila do kraja.
Ostala sam tako nabijena na kumovom kurcu i čekala da susjed ponovno gurnr kurac u moju guzu, sada je ušao bez teškoća te kada su obojica bila u meni ponovno sam svršila. Namjestili su se i počeli da me jebu usklađenim ritmom kao da to rade često, taj osjećaj sa dva kurca u meni bio je jednostavno neopisiv uživala sam, stenjala, dahtala, derala ma jednostavno uživala dok su me njih dvojica sinkronizirano jebala čas poro i lagano čas brzo i žestoko, a meni su se orgazmi i svršavanja redali jedan za drugim. Zatim su se zamijenili, naposljetku više nisam znala koji od njih dvojice me jebe u koju rupu u svim mogućim pozama u kojima su me jebali. Obojica su svršili u mene samo nisam znala koji je svršio u koju rupu jer od silnih orgazama koji su mi se redali izgubila sam nakratko svjest, a kada sam došla k sebi nih dvojica sjedili su svaki sa jedne strane spuštenih kurčeva dok je iz mojih rupica izlazila njihova sperma. Hvalili su me na sva usta, a ja sam htjela još. Nakon kratkog odmora i popijenog pića ponovno sam počela pušiti i drkati njihove kurčeve dok ponovno nisu bili tvrdi i kruti te spremni za još jedno razvaljivanje moje pičke i guze. Poslije njihovog jebanja nekoliko dana nisam mogla doći sebi, ali toliko mi se to dopalo da sam poželjela još i to probati istodobno sa više od dva kurca u sebi.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 21995

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija