Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jelenina prva četvorka

Jelena i Slavko već su skoro 18 godina u braku. Živjeli su skladno, u početku kao i svaki mladi bračni par jebali su se gdje god su stigli i po nekoliko puta dnevno. Kada su dobili prvo dijete, a kasnije i drugo nisu imali puno vremena za sebe. Sex je bivao sve rijeđi, jer su ipak dijeca bila na prvom mijestu. Kada su im dijeca porasla i bila već samostalnija, počeo im se vraćati onaj mladenački nagon, ali s vremenom sex im je postao sve dosadniji pa su zajednički htjeli probati nešto novo da malo začine svoj ljubavni život. Slavko je predložio sex u troje, ali nisu se mogli dogovoriti. Slavko je htio da s njima bude još jedna žena jer je to njemu oduvijek bila želja, a ona da bi voljela probati sa još jednim muškarcem jer bi voljela osjetiti dva kurca u sebi, našli su kompromis pa su se odlučili da probaju sa još jednim parom kako nitko nebi bio zakinut i ljubomoran na ono drugo. Razmišljali su koga da izaberu, Jelena je htjela da to bude netko koga znaju jer bi se tako osjećala malo slobodnije.

Slavko se tada sijetio njene kume Anice priznavši joj kako ga je uvijek palila njena guza i sise, a i da njen muž Boris je isto zgodan muškarac i da ima velikoga kapitalaca, znali su to jer su često zajedno odlazili na more. Jelena se složila te je nzvala Anicu, pričale su nekoliko minuta, kada su zvršile Jelena je rekla Slavku kako je dogovorila da ove subote dođu kod njih na večeru.
Kad je došla subota Jelena se bacila na spremanje večere, a Slavko je odveo djecu kod svojih roditelja kako bi mogli biti sami. Kada su gosti stigli uz poljupce i pozdrave sjeli su za stol. Jelena je počela posluživati večeru, a Slavko je otvorio butelju vina te im svima rastočio u čaše. Večera je prolazila u opuštenoj atmosveri, a Boris je hvalio njenu večeru kao i davao komplimente na račun njenog izgleda, Slavko isto tako nije štedio na davanju komplimenata ni prema Anici. Kada su povečerali Slavko i Boris krenuli su u dnevnu sobu, a Anica je pomogla Jeleni da raspremi stol, kada su završile i one su im se pridružile. Svi su se udobno smijestili, a Slavko je otvorio još jednu bocu vina, te su nastavili ugodno razgovarati. Pukla je još jedna boca vina i već lagano pripiti i opšteni, Jelena je počela pričati i otkrivati razlog zašto su ih pozvali na večeru. Nastala je neugodna tišina, potom je Slavko prekinuo tišinu govoeći kako je to njihova želja te da su to isključivo htijeli probati sa nekim koga poznaju i da će njih dvoje započeti, a oni ako žele neka se priključe ili ako im ne smeta neka slobodno gledaju.

Slavko je skinuo hlače vadeći svoj kurac, a Jelena se spustila i počela jezikom lizati njegov glavić, počela je da ga oblizuje po cijeloj njegovoj dužini da bi ga potom stavila u svoja usta lagano ga drkajući. Slavko je zavukao ruku ispod njene suknice i počeo trljati njenu pičku preko gaćica. Bili su namješteni tako da Anica i Boris imaju savršen pogled na Jelenino pušenje Slavkovog kurca.

Njih je taj prizor počeo da napaljuje, pa je Anica preko hlača počela stiskati Borisov kurac, dok je on njoj počeo mjesiti sise i ljubiti je po vratu gledajući prema Jeleni i Slavku. Boris je sknuo svoje hlače vadeći svoj veliki kurac, a Anica ga je pohotno strpala u svoja usta i pocčela pušiti. Slavko je vidio da su i oni počeli da se opuštaju te je dao znak Jeleni pokazujući na Borisov kurac rekavši joj neka ide pomoći svojij kumi. Jelena se digla i laganim korakom se približila, kleknula i počela lizati i sisati njegova velika muda. Anica se pomakla dajući mijesto Jeleni koja je svoja usta i jezik usmjerila n Borisov kurac, dok je jelena skidala sve sa sebe Jelena je obrađivala Borisov kurac. Anica je zatim skinula Jelnu i tako gole bacile su se na pušenje i lizanje Borisovih jaja i velike kurčine. Slavko je cjelo vrijeme drkao svoj kurac i uživao gledati Jelenu kako puši kurac drugome muškarcu. Anica je prepustila čast Jeleni, koja je zajahala Borisa ipočela se lagano spuštati po njegovom kurcu, spuštala se lagano zbog njegove veličine, spustivši se do kraja samo je zajecala i počela se lagano uzdizati i spuštati po njegovom kurcu govoreći kako ima dobar kurac. Anica je za to vrijeme lizala njene bradavice trljajući svoj i Jelenin klit.

Boris je uhvatio Jelenu za bokove i počeo je sve jače da je navlači na svoj kurac, Jelena je bila sve glasnija osjećajući svoj vrhunac, Anica je pojačala svoj pritisak na njen klit te je Anicu počeo tresti jaki orgazam. Kada se malo pribrala još uvijek nabijena na kurcu počela ljubiti Borisa lagano vrteći kukovima. Priključio se i Slavko, prišao Anici te mu je ona počela pušiti, Jelena je i dalje lagano mješala svojim kukovima na Borisovom kurcu, zatim je Slavko prišao Jeleni s leđa i počeo gurati kurac u Jeleninu guzu, Boris je malo zastao čekajući da Slavko uđe do kraja, uskladivši tempo počeli su žestoko jebati Jelenu ispunjavajući njenu želju o dva kurca u sebi. Anica se popela iznad glave Borisu, koji je rukama počeo širiti njene guzove i jezikom lizati njen šupčić, a Jelena je svoj jezik usmjerila ka Aničinoj pički i počela lizati njen klit. Jelena je bila u sedmom nebu osjećajući dva kurca u sebi koji su je nemilo ubadali u njene pohotne rupe, ponovno se počela grčiti stiskajući njihove kurčeve svojim rupama, savijajući svoje tjelo počela svršavati još jače nego prvi put. Anica je vidjevši Jelenino svršavanje počela je sve brže drkati svoju pičku te je svršila puštajući svoje sokove po Borisovim ustima.

Slavko je sjeo na trosjed, a Anica i Jelena zajedničkim snagama naizmjence lizale njegov kurac i jaja ispunjavajući njegov san, a Boris je nastavio lizati Aničin šupak. Zatim je Anica opkoračila Slavka nabivši se na njegov kurac, a Biris je svoj stavio u njen šupak i zajedničkim snagama počeli su da razvaljuju Anicu koja je počela kolutati očima sve glasnije uzdisati govoreći im da ih joj nabiju što jače i dublje mogu. Oni su poslušali njene naredbe i sve jače počeli da je jebu, Anica je počela da vrišti od strasti i njihovog ubadanja i počela svršavati, a Jelena je za to vrijeme ležala kraj njih širom raširenih nogu trljala svoj klitoris, a prste druge ruke gurala u svoju vlažnu pičku. Boris i Slavko nisu prestajali da jebu Anicu te je uz još jedan krik glasno počela svršavati. Potom su Anica i Jelena legle na leđa, a Boris i Slavko prišli su svaki do svoje žene podigli im noge na svoja ramena i počeli nemilosrdno da ih jebavaju, a one su si međusobno drkale pičku. Nekoliko trenutaka kasnije Boris i Slavko počeli su sve više da se napinju dolazeći do svojih vrhunaca, prvi je svršio Slavko puneći svojom spermom Jeleninu pičku, a ubrzo zatim svršio je i Boris puneći Anicu. Kada su istresli i zadnje kapi svoje sperme, izvadili su svoje kurčine, one su se pridigle i oblizale im ih od ostataka sperme.

Boris i Slavko spuštenih kita sjeli su nasuprot njih, natočivši si po čašu vina gledajući Jelenu i Anicu u pozi 69 kako si ližu pičku jedna drugoj te siguraju prste i sisaju spermu onog drugog dovodeći se do još jednog orgazma.
Kada su završile svoju igru, sjele su, natočile po čašu vina, pogledale prema svijim muževima i nazdravile uspješnoj večeri koja nije završila do kasno u nić.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija