Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Julka na partiju

Bilo je ljeto 2022. , moja supruga Julka, visoka 1, 68, grudnjak trojka, duga plava kosa, zgodne figura i ja (Mario), oboje imamo oko 40 godina, boravili smo s nekoliko prijatelja u Splitu . Mojoj ženi, u početku, to baš i nije bilo po volji, ali što smo dulje boravili dolje, to je više postajala raspoložena za zabavu. Nažalost, sve je više naših prijatelja otišlo kući. Na kraju smo ostali nas četiri, Julka, njene prijateljice Helena i Kata i ja. Troje je bilo jako dobro raspoloženo i htjelo je ići dalje, moj jedini problem je bio što je dadilja čuvala klinca još tamo samo sat vremena. Fin kakav jesam, žrtvovao sam se i njih tri su otišli dalje. Kad sam došao u apartman, platio sam dadilji i otišao u krevet. Probudio sam se oko 5 ujutro kada je moja supruga stigla.


Pitam je kako je bilo, a ona odgovara samo „dobro“, ali nisam se mogao osloboditi osjećaja da je toga bilo još.

Čačkao sam dalje i doznao da je Helena imala pozivnicu za neki parti i onda su otišle tamo. Budući da sam bio znatiželjan, stalno sam pitao što Kata i Helena (obje su solo) imaju za reći. Jeste li upoznali nekoga? I s tim sam pogodio. Žena me pogledala, rekla mi je da su zajedno mjerili dečke i da su ih je bilo nekoliko zanimljivih. Budući da je Julka već bila malo pijana, a naciljala je jednog lika i rekla im će ga lako srediti. Lik je bio visoko i naočit i rekla je :“ mogu ga imati ako želim. “ Nasmijale su se, ali jer Julka krenula u akciju.


Razgovarala je s njim i na njezino iznenađenje pokazalo se da dolazi iz Francuske. Prema njenim riječima, razgovarali su na engleskom, ali to je bilo više nego loše. Rekla mi je da su njegove ruke, dok su plesali, radile po njenoj guzi i njezinim cicama.

Sjajno je to radio, napalio me i povukli smo se u jedan miran kutak. Tamo su se šlatali, ruke su šetale, a jezici se šamarali, a kroz njegove hlače je osjećala njegov kurac.


Ležao sam pored nje u krevetu i uvijek me napaljivala njena priča. Konačno više nisam više morao čačkati i ispitivati, a osjećao sam kako mi kurac postaje sve tvrđi i tvrđi. Julka je nastavila s pričom i rekla da nije htjela svog jadnog Francuza ostaviti samo tako napaljenog i odvela ga je na WC. Ovdje je odmah kleknula i otkopčala mu hlače. Na njezino čuđenje, penis je bio još veći nego što je osjećala kroz hlače. Opisuje ga kao dobrih 20-tak cm duljine i 6 cm u promjer, lijepo obrijan kako i priliči. Nije mogla ništa drugo i odmah ga je uzela u usta. Uživala je dudlati ovaj vrući kurac, a u čemu je jako dobra ( znam iz svog iskustva).

Ponovno i ponovno ga je cuclala i lizala mu jaja. Nije izostavila ni ostatak njegova tijela. Jako se dobro osjećala.


Naravno, to mi nije dalo mira i pustio sam ruke da klize po njenom tijelu dok je pričala svoju priču. Osjetio sam koliko je mokra i koliko su joj bradavice osjetljive na moj jezik. Legao sam preko nje i stavio svoj glavić na njenu picu. Kada sam ušao u nju pitam je da li je i on nju jebao. Nacerila se, „nažalost ne, nismo imali kondom“ bio je njen odgovor. Nastavila mi je pričati kako je dalje obrađivala njegov kurac i kako je bio napaljen na nju, što sam itekako razumio. Natjerala ga je da svrši, progutavši svu njegovu spermu i uživajući u tome što mu je jasno i pokazala. Zatim ga je lijepo i do čistog polizala i onda su se vratili ostalima. Nažalost, Helena i Katia isu imale sreće s dečkima.

Nakon malo razgovora s njih dvije brzo se vratila na svog Francuza i nastavili su se ljubiti i hvatati.


Ševio samju cijelo vrijeme dok mi je sve to govorila. Rekla mi je kako ju je napalio i da bi ga rado poševila. Nacerio sam joj se i rekao joj da zna da volim kad je napaljena kučka i da ga je mogla dovesti pa da je zajedno ševimo. Ova fantazija već dugo igra ulogu u našem seksualnom životu.


Ona se samo nacerila i nastavila mi pričati da su opet zajedno prošli na WC. Sad se on posvetio njoj. Prvo joj je podignuo majicu kako bi joj dohvatio cice, lizao je jezikom njene bradavice i znam koliko ona to voli. Zatim ju je posjeo na WC školjku i podigao joj suknju i skinuo gaćice. Odmah ju je počeo robrađivati jezikom i, prema njezinoj priči, to mu je išlo jako, jako dobro.

Koristio je svoje prste i „jebao“ ju njima sve intenzivnije, uvijek drugom rukom na njenim cicama, dok nije prvi put svršila. Osjećaj je za nju bio naprosto nevjerojatan i njezin je Francuz odmah nastavio, ni ne pomišljajući stati. Njegovi su prsti prodirali u nju iznova i iznova, jezikom je lizao njezin klitoris sve dok ponovno nije doživjela sljedeći orgazam.


Nastavio sam ju ševiti i rekao joj da bih je volio da ga je povela sa sobom. Bila je toliko napaljena u tom trenutku da je rekla „da, jedan bi me u pičku, a jedan u guzu, želim to sada, jebi me u guzu“rekla mi je i to je bilo gotovo kao preklinjanje. Nije mi trebalo dvaput reći, izvukao sam kurac iz njezine pice i polako joj ga, onako mokrog i masnog, gurnuo u guzu. Počeo sam je ševiti i uživati u njezinoj uskoći.

Stenjala je sve napaljenije dok nije analno svršila. Ni to nemamo često. Napaljen cijelom situacijom i štimungom i našom požudom, uzeo sam dildo i jebao je u njenu vruću guzu, stavio joj kurac u pičku i jebali smo se kao da sutra ne postoji. Sve dok oboje nismo zajedno svršili.


Kad smo završili rekla mi je još da je bila toliko napaljena na tipa da mu je ponovno popušila za rastanak. Njegov kurac opet je bio tako napaljen i tvrd, masirao joj je cice i ponovno je svršio po njoj. Julka je uživala u tome i još uvijek voli i danas to prepričavatu, posebno ako me želi napaliti. Uživam svaki put jer se i ona pritom uvijek jako napali i prepusti se uživanju bez ograda tijekom seksa. Ni danas ne znam da li je palo samo pušenje i lizanje ili su se ipak poševili, al nije me ni briga, jer od tada su bile jedne i druge situacije koje su mi se jako sviđale.

Ništa se nije moglo izvući ni od Helene i Kate, djevojke šute ko zalivene.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija