Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jure i Jana

Jure se veselio Jani, svojoj prijateljici iz djetinjstva, kojoj je sada 20, a već više od godine i pol studira u inozemstvu. Možda je već i stigla, razmišljao je, dok se busom vozio kući. Jana nije imala smartfon, nego samo staru Nokiu i nije bilo mogusti slanja selfija i sličnih stvari koje omogućuje moderna tehnologija. Zadnji put ju je vidio kad ju je s roditeljima pratio na aerodrom, isto je bilo ljeto, toplo i njena se majka ljutila što je nosila poderane traperice koje su bile toliko niskog kroja da je nekoliko milimetara njene guze virilo iz njih.


Jure ju unatrag dvije godine nije više gledao kao prijateljcu iz pješčanika već kao i ženu, jasno da će ona uvijek biti njegova prijateljica iz djetinjstva i pješčanika, ali gledajući ju sada, njeno tijelo, koje je doživjelo drastičnu izmjenu ne samo tjelesnu, grudi su joj narasle, guza se zaoblila, već je postala zrelija. Sve je češće pokušavao vidjeti nešto više od njenog tijela, kad god bi mu se ukazala prilika i sam je sebi morao priznati da mu je ona često bila podloga za drkanje i malo je zbog toga osjećao i sram.


Bus je stigao na njegovu stanicu, brzo je prešao 500-tinjak metara do kuće i kad je ušao unutra čuo je glasni, veseli smijeh i Janin glas. Več je bila tu, super. Sjurio se u boravak i pozdravio ju. Zagrlili su se i Jure je bio presretan što ju ponovno vidi, nije našao ni jednu zamjerku na njen izgled i dok ju je, za vrijeme ručka, kriomice gledao ustanovio je da je postala još ljepša i atraktivnija nego prije. Njegovi i njeni roditelji bili su dobri prijatelji i svi su bili u sobi, no nakon jela morali su i jedni i drugi otići na jedan ranije dogovoreni poslovni sastanak.


Čim su se vrata zatvorila i brava škljocnula oboje su na trenutak uživali u miru koji je nastao njihovim odlaskom. “Hoćeš li samnom popiti čašu vina? “ pitala ga je „Naravno, rado“ odgovorio je i donio čaše, dok je ona na stol stavila bocu vina koju je donijela. Otvorila ju je i dok je točila u čaše nagnula, a kako je imala široku T-majicu Jure je imao otvoren pogled na njezine grudi i nije tu priliku propustio. Dvadesetak minuta kasnije boca je bila prazna i otvorili su i drugu.
Opet je dobio priliku škicnuti njene grudi, no u svemu tome je zaboravio da je u njegovim hlačama bilo vrlo očito da mu se kurac dignuo, što je Jana primijetila i ozbiljno shvatila, jer joj je već dugo bilo jasno da ju on više ne gleda samo kao curicu s kojom se igrao iu pijesku, već da tu ima i više od toga, jedan normalan muško-ženski odnos. Ona se nije u proteklih godinu dana samo stručno razvila, već se i seksualno značajno razvila. Njen instruktor je imao pri tom značajnu ulogu i nema dva tjedna da se seksala i sad joj je seks baš bio potreban.


Vino se osjetilo kako i u glavi tako i u mjehuru. Njezin Jure je imao dobru batinu u hlačama, što se vrlo lijepo vidjelo. Zaključak njen je bio da bi Jure jebao. No on je bio njen prijatelj od kad zna za sebe, “u kurac s tim“ pomislila je u sebi i nasmijala se. “Kada bi u ovom trenutku imao jednu veliku želju, koja bi to bila? “pitala ga je. Nesigurno ju je pogledao i ona je primijetila da je i njega vino pomalo uhvatilo. “Hoću čuti istinu“ opomenula ga je prije nego je odgovorio. “Htio bih ti vidjeti cice“ rekao je i pocrvenio. Nasmijala se i svukla majicu, nije nosila grudnjak i njene su ga cice zabljesnule. Ostao je paf, to nije očekivao. Nesigurno je nešto promrljao i rekao da mora na WC.


„Tu ostani, nema pišanja“ naredila mu je i nastavila „a kada bi imao još neku želju, koja bi to bila? “ Jure je skupio hrabrost, al se još uvijek nije usudio to izreći. “Požuri se, vrijeme ističe i prilika će propasti“ rekla je ozbiljnim tonom. “Hoću vidjeti tvoju pičku“ rekao je čvrstim i odlučnim glasom, ali još uvijek zbunjenim i nesigurnim izrazom lica. Napravila je jedan korak prema njemu i ostala stajati. Shvatio je što želi i otkočao je gumb na njenim trapkama i povukao ih prema dolje. Nije nosila gaćice i njena slatka izbrijana pičkica bila mu je na dohvat ruke i u centru pažnje, vidio je da je već počela flusati po malo od uzbuđenja. Sekundu kasnije stajala je gola pred njim lagano raširenih nogu i osjetio je u nosu onaj predivan miris pičke, koji te baca u nesvijest i od kojeg „poludiš“ i imao je osjećaj da će kurac izletiti iz futrole ako ga samo dodirne.


Gurnuo joj je prvo dva, a zatim i tri prsta između nogu. Ona ih je još malo raširila njegovi su se prsti odjednom su se sami od sebe našli u njoj, njena sluz mu je curila preko ruke, dok je ona počela raditi pokrete kao da se jebe. “Drkaj mi pičku“ navaljivala je na njega. Jure nije očekivao takve riječi od nje, ali su uzbuđenje i strast bili jači i počeo ju je razvaljivati prstima, dok je iz nje curilo i razlijevalo se po njegovim prstima, niz njena bedra, Jana je bila sve uspaljenija, osjetio je na prstima kako joj se pička steže, a kad joj je još slobodnom rukom počeo drepatii cice osjetio je grčenje i trzanje u donjem dijelu trbuha, htio je izvući ruku, ali mu ona nije dala, nego ju je čvrsto pritisnula u sebe i trljala se zdjelicom, vrtila guzom, grčila dok je svršavala.


„Da vidim što imaš tu, pokaži mi“ rekla mu je i kleknula ispred njega. Raskopčala mu je hlače i halapljivo mu izvukla kurac na svjetlo dana, uzela ga je odmah u usta i Jure nije imao nikakve šanse i nije trebalo dugo njezinog obrađivanja, bio je toliko uzbuđen i narajcan da je eksplodirao u njena lice i usta. Progutala je nešto od toga, a dio je pustila da iscuri dolje. Jure je bio fasciniran prizorom u kojemu njegova sperma curi niz njeno lice, kaplje na njene cice. Nije više mogao izdržati pritisak u mjehuru i morao je pobjeći na WC. Nakon što se ispišao, malo ga je oprao pod vodom.


Vratio se i ona ge je odmah posjela na kauč, kleknula mu između nogu i opet ga uzela u usta, nije trebalo dugog obrađivanja, ubrzo je opet bio velik i tvrd. Sjela mu je u krilo, licem prema njemu. Uzela mu kurac u ruku i ivela ga u svoju pičku. “Jebi me Jure, moj mali, pokaži mi što možeš, nismo više u pijesku, jebi me, jako“ šaptala mu je u uho i počela žestoko skakati po njemu, dok je on imao puna usta njenih cica, nije prestajala skakati po njemu, a i on ju je ubadao odozdo, primila ga je za glavu i privukla k sebi, ljubili su se, jezici su im se šamarali u ustima, još jednom je svršila na njemu, uz grčeve, grimase, vriskove i žestoko nabijanje na njega.
Ubrzo zatim svršio je i on, sve je izbacio u nju, činilo mu se da je ovaj puta izbacio puno bviše sperme nego kod prvog svršavanja. Ostala je sjediti na njemu, lagano je vrtila guzom po njemiu, kao da ga je htjela cijelog iscijediti u sebe, a njegova sperma je curila iz nje uz njegov kurac i kapala na njegova bedra. Zatim je ustala i raširila se pred njim, a on je lizao sve što je istjecalo ili kapalo još iz nje. Kad je više manje jezikom pokupio sve što je istjecalo ona je oblizala njegov kurac do čistoga. Onda ga je pogledala i rekla:“ Zarekla sam se da ću ovo uraditi s tobom i čekala sam cijelu godinu, osjetila sam svaki tvoj pogled na meni. Idem pod tuš, a ti probudi svog malog Juru, jer kad se vratim hoću da mi napuniš guzu, hoću te u svim mojim rupicama, to je moj plan za jednu večer. S tim riječima ga je potpuno iscrpljenog ostavila na kauču.


Ostavši sam, zamišljajući svoj kurac u njenoj guzi ponovo je osjetio želju i strast, umor i iscrpljenost su nestajali i nestrpljivo je čekao njen povratak s tuširanja za žestoki nastavak.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija