Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jutro u troje

I kao svaki dan i to jutro ustanem se nadignutog penisa. Taman raskinuo sa devojkom u najgore vreme. I tako sam svaki dan drkao do besvesti. Jedan dan odem do moje dalje rodice na koju sam se oduvek ložio. Crna kosa obla guza pičić glatak a svega osamnaest godina. Kud ćeš lepše. Zakucam tog jutra na vrata otvara mi neka cura. Al to nije bila moja rodica Ivana, nego nešto još bolje njena perverzna drugarica Kaća. Ivana je ruku na srce bila lepša od Kaće al ta mala kurvica Kaća oduvek se ložila na mene. Sećam se jednom prilikom došla je u helankice u školu i obukla tange. Al se naguzila za vreme časa prema meni s osmehom mislio sam da ću eksplodirati. Digao mi se i ovaj put. Rekla je uđi. Ušao sam kad Ivana kao od majke rođena gola sedi. Zacrveneh se kaže pa gde si bre rođo.

Očekivali smo te. Počeše da se ljube. Ja sam ga izvadio počeo da drkam. Smeju se i kažu dobra kita. Znaš rođo mi smo lezbejke. Nasmejao sam se i rekao meni ne smeta. Digao mi se prišao sam Ivani i Kaći. Pušile su ga kao lude. Malo Ivana malo Kaća, prave male kurvice. Odjednom sam rekao želim obe da mi ga pušite istovremeno. Nasmejale su se. Ivana mi je lizala glavić a Kaća jaja. Mislio sam da ću eksplodirati. Izvukla ga je iz usta. Naguzile su se i Ivana i Kaća. Pitaju me reci bre mali koju bi pre. Reko sam tebe Ivana. Kaća se nasmejala al ljutito vidio sam. Nabijao sam ga Ivani u pičkicu pa u guzu. Ječala je ko da brata ženi. Za to vreme ljubio sam Kaću usta. Izvukao sam ga iz Ivanine pice i ubacio u Kaćinu guzu. Jebao sam je jako smijajući se. Naizmjenično smo se smejali i jebali.

Bilo je prelepo. Reko sam im želim svršiti po obema. Nasmejale su se. Svršio sam po Ivaninim sisicama. Gutale su spermu ko lude malo Ivana malo perverzna Kaćica. Mislio sam da je tu kraj ali ne. Okupali smo se svo troje malo izvatali ispod tuša. Rekla je Ivana želim još molim vas. Nasmejao sam se i rekao i ja sam za ako želi i mala Kaća. Uhvatila me za jaja i opalila šamar na šta se Ivana iznenadila. Želim al ja da budem glavna. Poljubila me i konstatno naređivala. Iznenadio sam se al sam je bez pogovora slušao. Rekla je liži mi stopala i pičku. Lizao sam ko lud i drkao svog mačora. Ivana je sve to gledala i mazila ribicu. Odjednom je rekla Ivani ti dođi i ljubi me. Ti me jebi jako svuda. Jebao sam je tako jako prvo u pičku potom u guzu. Ivanu sam vukao za kosu nju sam jebao.

Čudna scena al to me ložilo. Rekla je tako vidiš da sam bolja kurva od ivane. Dizao mi se konstatno. Lizao sam joj stopala i jebao je još jače u guzu. Ivana je gledala i mazila vaginu. Došlo mi je da svršim. Izvadio sam ga. Kaća je rekla svršićeš u Ivanu. Otvorila je usta svršio sam u njena mala usta. Potom su se njih dve ljubile i podelile spermu zajednički. Al ne tu nije kraj potom smo se malo odmorili. Dok sam odmarao počele su da se ljube. I odjednom mi se opet dizao. Nezasiti smo svo troje. Ljubile su se i igrale prema meni. To je bio taj čuveni lap dance. Naslanjala su se od moju kitu. Rekle su oćemo samo da te ložimo. Meni se dizao mislio sam da ću eksplodirati. Izvukle su mi ga iz gaćica. Stavila ga je Ivana Kaći u već vrelu pičkicu. Jebao sam je dok je Ivana ljubila u usta.

Čupao sam Kaću za kosu. Jes da je lepša Ivana. Al se Kaća mnogo bolje jebe. Jebao sam je jako u pičku. Rekao sam želim te jebati u guzu. Nasmejala se prema meni jel kao u srednju. Rekao sam da i nastavio jebati jako. Svršio sam na kraju u njenu guzu. Ivana je to sve posrkala. Al rekao sam ne hoću još da vas jebem. Prvo sam jebao Ivanu u guzu pa Kaću. Jebao sam ih baš jako. Rekao sam kako ste dobre kurvice. Smejale su se. Čupao sam ih za kosu i jebao zatim u picu. Dizao mi se pulsirao ko lud. Izvadio sam ga iz pice Ivanine i stavio Kaći usta. Nabijao sam joj ga do grkljana dok joj je Ivana mazila kosu. Uhvatio sam je i ja za kosu , i rekao ovaj put svršiću vam po kosi. Začudile su se i jedna i druga. Drkao sam ga dok su se ljubile. Svršio sam im po kosi. E moji prijatelji kakve su to jebačine bile.

Diže mi se uvek kada se toga setim. Kraj, ako bude prilike biće i drugog dela ubrzo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija