Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kad fešta ode u nebesa

Bila je Stara godina, vani je bio snijeg, a u lokalnom kafiću je bila dogovorena fešta, tj doček Nove godine. Ekipa poznata, svi sve znamo, i ono najgore, svi znamo tko će sa kime otići kući.
Večina ekipe je bila u braku, a nas par solera smo pokušavali naći nekoga s kime bi dočekali Novu godinu, a kako to uvijek biva, sve smo radili u zadnji čas. I naravno, ja nisam našao nikoga, pa sam se na dočeku pojavio sam na opće zgražanje frendova.

Uglavnom, fešta je išla svojim uhodanim tokom, tj red klope sa stola koji je postao 'Švedski stol', a nije bio iz IKEA-e, te red cuge, urlanje na stihove kad te neka pjesma ponese, a oni sretnici koji su bili sa nekim su se malo hvatali po separeima ili bi 'misteriozno' nestali u pravcu toaleta, pa se pojavljivali nakon desetak minuta popravljajući haljine i zaguravajući košulje u hlače. Negdje oko 23 sata na vratima se pojavilo par cura koje su čule muziku i urlanje iz kafića, pa su ušle, jer su tražile neko toplo mjesto gdje bi dočekale Novu.

Gazda kafića mi je namignuo, inače smo jako dobri frendovi, ali da je znao da sam mu par puta obradio ženu, inače odvjetnicu, ne bi bili tako dobri, i pokazao mi je na cure koje su ušle u kafić. Njih tri su imale između dvadeset i dvadeset pet godina. Kasnije sam saznao da imaju malo više, pa sam se uputio prema njima. Za divno čudo još nisam bio pijan, iako sam popio dosta, ali sam mogao i dosta podnijeti.

Prišao sam im i predstavio se pokušavajući nadjačati glazbu iz zvučnika:

- Ja sam Domagoj, drago mi je -rekao sam i rukovao se sa svakom od njih pokušavajući čuti njihova imena, ali uzalud, pa sam ima pokazao na pult sa hranom uz šank i prema šanku i zaurlao- Moje dame, hrana i piće su besplatni pa se poslužite.

Izgleda da sam uspio nadglasati zvučnike, jer su me pomalo preplašeno pogledale i smješkajući se kimnule, te otišle do šanka, uzele svaka po par kanapea i piće, te se uputile u jedan separe. Kad su se smjestile, ja sam uzeo piće i uputio se prema njima. Pitao da li je slobodno, pa se na njihov poziv sjeo u separe sa njima, te sam otpočeo razgovor. Ubrzo sam sazno da se plavuša duge ravne kose zove Vedrana, njena frendica brineta duge i valovite kose Ivona, a crnka sa kratkom kosom je bila Martina. Nakon što smo se upoznali počeli smo uobičajene razgovore o tome kako su došle ovamo, jer nisu bile iz ovog grada, atrebale su na neku fešticu, koja je u zadnji tren otkazana, pa nisu imale prijevoz više, a da budu negdje na toplom došle su ovamo. Rekao sam da je ovo inače privatna zabava, ali da za tako zgodne cure uvijek ima mjesta, na šta su one prasnule u smijeh, a kad sam rekao da takve ljepotice ne bi trebale hodat okolo same samo su se počele još više smijati, a onda je Ivona rekla:

- Vidim da si ti neki šaljivđija.
- Ma nisam.. . ja sam pridrodan takav -na to su opet prasnule u smijeh, a ja sam odmah okrivio vino koje su pile za to, jer ipak nisam tako smiješan, a Martina je samo dodala:
- Da znaš da jesi, baš mi je trebalo ovo, smrzla sam se vani.

Sad sam malo bolje pogledao u čemu su obučene i ostao sam iznenađen, jer su sve tri bile obučene u kratke haljine i najlonke, a na nogama neke cipele sa visokim petama, pa sam ih upitao:

- Drage moje, pa kamo ste se vi ovako spremile po ovom našem snijegu?
- Ma došle smo sa prijateljicom koja je otišla dalje sa dečkom, a mi smo izvisile sa tom zabavom -napokon se oglasila i Vedrana, te nastavila tužno gledajući kroz prozor gdje je ponovo počeo snijeg- tako da smo ostale zaglavljene u snijegu kod vas.
- Aha.. . ma nema problema, poslije možete kod mene i da se osvježite, a i naspavate, pa vas je mogu odvesti nakon toga.

Sve tri su se pogledale, a onda je Ivona rekla:

- Baš ti hvala na tome i mislim da ćemo prihvatiti ponudu.

Nakon toga su se malo opustile, a ja ih upoznao sa ekipom tako da smo nastavili feštu do skoro 4 ujutro, a pošto je zgodno palo da je 1. 1. subota i da se ne mora raditi svi smo se totalno opustili. Otišli smo do mene, a ja sam ih pridržavao po gustom snijegu jer su jedva hodale, a ni količina alkohola u njima nije bila nezamariva. Kad smo stigli pokazao sam im sobu od svojih starci, pošto su oni bili u nekom hotelu na moru na dočeku, pa ih nema do ponedjeljka, a one se mogu raširiti na širokom krevetu, te kupaonicu, pa sam otišao u svoju sobu.
Nakon što sam se otuširao i legao u krevet čuo sam lagano kucanje na vratima, pa sam rekao 'Naprijed', a na vratima je stajala Martina i tiho rekla:

- Domi.. . da li bi došao do nas u sobu još malo?
- Evo -rekoh i brzo sam se iskobeljao iz kreveta, te sam izašavši na hodnik u svjetlu koje je dopiralo kroz vrata spavće sobe od starci vidio da je Martina samo u gaćicama.

Kad sam ušao u sobu njih tri su bile ispod pokrivača, a Ivona je potapšala pokrivač kraj nje i rekla:

- Dođi tu, kraj mene.. . -došao sam i taman htio sjest na pokrivač kad ga je ona odmakla i vidio sam da je i ona samo u gaćicama golih grudi, koje su bile poveće, a odmah je i Vedrana odmakla pokrivač sa sebe i Martine, pa sam vidio da je moja tvrdnja o Martini u gaćicama bila istinita.

Stajao sam kraj kreveta i gledao u njihove gole grudi i minijaturne gaćice koje su imale na sebi, a moj kurac u boksericama je samo rastao i rastao, a one nisu nimalo skrivale oduševljenje njegovim buđenjem:

- Oooooo.. . vidi vidi kako je velik.. -oduševljeno je rekla Vedrana, a ona je imala najmanje sise od njih tri.
- O daaaaa.. .. njami -ubacila se Martina, a Ivona je rekla:
- Ahaa.. . ali prvo je moj -uspravila se i povukla mi bokserice, pa je kurac odmah se zaljuljao i skoro punoj dužini i širini, a ona ga je odmah primila i strpala u usta.

Uspjela ga je uvući do pola dok su Vedrana i Martina skidale gaćice, te sam ubrzo ugledao dva obrijana pičića. Brzo sam se snašao i primio Ivonu za glavu i malo joj pomogao uguravati moj kurac koji je sad narastao do pune dužine i nije ga mogla cijelog strpati u usta. Malo se zagrcnula i suze su joj krenule na oči, pa sam ju pustio, a ona je izvukla kurac iz svojih usta, pa su mi sad Martina i Vedrana povukle gaćice do kraja i povukle me na krevet. Legao sam na leđa, a Vedrana se bacila na moj kurac, tj glavić, dok je Martina obrađivala moja jaja. Ivona se nagnula nad mene i sad smo se ljubili sa puno žara. Ja sam joj jednom rukom prihvatio pozamašnu sisu i mijesio ju, dok je ona svojim nemirnim jezikom hvatala moj. Zatim se pomakla gore i opkoračila me, te spustila svoju pičkicu na moje lice. I ona je bila obrijana, pa sam ju počeo lizati dok su se Marti i Vedrana trudile oko mog ponosa i dvije kuglice ispod njega. Kako su one pojačavale tempo drkanja, pušenja i lizanja mog kurca, tako je i Ivona ubrzavala na mom licu, te je uskoro vrisnula svršavajući i zalijevajući moje lice svojim sokovima koje sam se trudio pokupiti. Uskoro su i Vedrana i Martina izazvale vodoskok kod mene, a pritom mislim na to kako je sperma otišla visoko i pala na moj trbuh, te po njihovom licu i rukama.
Bilo je puno toga, jer sam se zadnji put ispraznio prije tri tjedna puneći Natalijinu picu, inače suprugu od vlasnika kafića, na zadnjem sjedalu mog auta.

Cure su bile oduševljene količinom sperme, te su me brzo oblizale, a onda se Vedrana popela na mene i ugurala kurac u svoju mokru pičkicu, pa brzo započela jahanje na njemu. Bila je jako uska, ali i žestoka, pa je nakon samo pet minuta svršavala na njemu. Dotle se Martina namjestila sa pičkicom na moje lice zamjenivši se tako sa Ivonom koja joj je milovala sise i gurala joj prst u šupak, tako da je i ona uskoro zalila moje lice uz puno glasnije svršavanje nego Ivona.

Napokon sam se uspio izvuči ispod njih i poredao ih na leđa po krevetu, pa sam ga prvo zabio Martini i jebao ju dok su joj noge bile u zraku. Nakon par minuta žestokog jebanja sam ga izvadio i stavio ga Ivoni, te i njoj raširio noge i počeo joj ga divljački zabijati. Nakon otprilike istog vremena sam ga izvukao iz njene pičkice i zabio ga Vedrani. Jebao sam ju sve dok nisam osjetio da ću svršiti, pa sam ga izvukao i još par puta izdrkao i počeo ih zalijevati svojom spermom po njihovim trbusima. Kad sam ga istresao izvalio sam se kraj njih, pa tiho progovorio za sebe:

- Ohhh.. . ovo je bilo nevjerojatno.. . nitko mi neće vjerovati.. .
- Bez brige, mi hoćemo -rekla je Ivona i izvalila se na mene.
- O da, sigurno -rekle su Martina i Vedrana i pridružile se Ivoni u mom zagrljaju.

Tako smo i zaspali, a kad smo se probudili oko podneva vidjeli smo da snijeg pada i dalje, pa smo se odlučili zavući natrag u krevet gdje sam istraživao sve njihove rupice, ali o tome drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija