Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kad god sam hteo bila je za

Žena je udovica, ja sam imao agenciju za nekretnine. U jednoj priči pisao sam već kako je bilo kada smo se prvi puta poseksali, međutim to nije bilo i jedini puta, zanimljivo je da je to bilo vrlo neredovito, jednom ili dva puta godišnje, neki puta i nakon dvije godine. Razdoblje u kojem smo se seksali protezalo se na nekih devet, deset godina. U svakom slučaju jebali smo se svaki put kad bih ja došao u njen stan. Nikada nisam došao da je to bilo nenajavljeno, uvijek nakon duljih telefonskih razgovora i napaljivanja, tako da bih već kad bih dolazio bio prilično napaljen i nije mi trebalo nekakvo dodatno napaljivanje.

Jednom priliko puhala je jaka bura i nije bilo šanse da mi itko dođe u kancelariju da bi gledao neku nekretninu. Bila je zima, a bura kad puše osjećaj hladnoće je strašan, ako je na termometru plus pet, stvarni osjećaj je kao da je minus petnaest. Nazvao sam ju i javila se. Pitao sam kako je, što radi i rekla je da je dobro, malo se osjeća osamljeno, da leži u krevetu ispod dvije deke i gleda TV, te da nema namjeru bilo kamo ići jer puše i ružno je. Pitao sam što ima na sebi, rekla je da ima spavaćicu, a ja zatim imaš li gačice, na što je ona odgovorila da dobro znam da ne nosi gačice kad je u krevetu. Pitao sam je bi li joj dobro došlo društvo u krevetu? Došao bi, uzvratila je protupitanjem. Odgovorio sam neka samo kaže dođi i krećem. Odgovor je bio – što čekaš, kreći i dodala je da će vrata biti otključana. Nisam čekao više ni trenutka, prošao sam samo u WC oprati svog macana, da odmah bude spreman za akciju i sjeo u auto i krenuo k njoj. Stanovala je na zadnjoj etaži stambene zgrade, bez lifta, ali to mi nije smetalo. Pomisao na toplu pičku i podatno tijelo koje me čeka bio mi je doping da u trenu prijeđem sve te silne stepenice. Vrata su bila otključana, kako je i rekla. Ušao sam i zaključao iza sebe.

Skinuo sam jaknu, ostavio ju u hodniku i prošao u njenu sobu. Ležala je polumraku uz svjetlost s TV-a na kojem je bio neki muzički program. Rekla mi je da se svučem, ali polako da me može gledati. Polako sam se svlačio i kada sam ostao gol kao Adam u raju otkrila se i rekla – dođi. Zadrhtao sam od uzbuđenja od pogleda na njeno golo tijelo, bujne grudi i dlakavo međunožje. Bila je krupna, debela čak, ali me je užasno jako rajcala. Kurac je skočio, bio je tvrd i u punoj veličini i debljini. Legao sam do nje, pokrila nas je, okrenula se prema meni i zagrlio sam je i počeli smo se ljubiti, prvo lagano, a zatim sve strastvenije. Milovao sam ju po leđima, pa po grudima, lizao njene bradavice, cuclao ih i grckao, ona je uzdisala i dirala me po kurcu, navlačila kožicu i nadrkavala ga. Nikada mi ga nije popušila, rekla je da to ne voli i nisam ju nikada na to prisiljavao, samo sam ju molio da mi ga lagano nadrkava, da mi gladi jaja. Gurnuo sam joj ruku među noge i mrsio joj stidne dlačice, provlačio ruku između nogu do guze i drepao guzove, gurao prst u pičku, razmicao usmine, gladio klitoris. Kao što nije volila pušenje isto tako nije voljela da joj ližem pičku, jer kako ćemo se ljubiti nakon lizanja, to se njoj gadilo. Nema veze, volim pičku, volim gurat prste i kurac u pičku. Volim i lizat, ali ako neće, neće, može i bez toga. Najviše je voljela da ju jebem da sam ja na njoj, davala je i s guza i sa strane, ali najviše je volila prsa o prsa. Ljubili smo se i drepali još neko vrijeme, pička joj se od mog nadraživanja već počela vlažiti, osjetio sam pod prstma da je spremna. Odmaknula me i rekla- odi na mene. Legnuo sam među njene raširene i u koljenima savinute noge, osjetio na svojim bokovima nježnu kožu njenih butina, uhvatila me rukom za kurac i gurnula ga u sebe. Obožavam kad mi ga žensko uzme u ruku i stavlja u svoju pičku, poludim od uzbuđenja i stalno se stresem kad se toga sjetim. Jebali smo se, ja na njoj, ona ispod i gurao sam joj ga sve jače i jače, podizao joj guzove da što dublje uđe, jecala je stenjala, cvilila, ljubio sam ju i stenjao joj na uho kako ju jako volim jebat, oslanjao se na ruke i gurao kurac u nju. Znoj je curio s mene i kapao na nju, zabio sam joj jezik u usta i isprepletenim jezicima smo se žvalili, guslao sam po njoj, ljubio joj grudi, gnječio ih, grickao bradavice. Ona je ispod mene vrtila guzom, pritiskala me svojim nogama na sebe, zabijala nokte u leđa, jecala, uzdisala, stenjala, znoj se cijedio, ali nismo prestajali. Odmaknula me odjednom od sebe, naguzila se i bilo mi je jasno što hoće. Rekla je da svršim u nju.

Volim jebati, volim sve poze, a kod jebanja s guza rajca me pogled na mokri i masni kurac kojega guram i vadim iz pičke, volim osjetit njene guzove u svojim rukama i navlačiti ju na sebe ili se nabijati na nju, volim prstom dirati šupak, gurnuti ga u nj. Nabijao sam joj ga do jaja dugo i jako. Počela je svršavati, grčila se, rukom je divljački trljala klitoris, osjetio sam stiskanje pičke oko kurca, znoj je curio s mene, kapao na njenu guzu, svršavala je dugo, vrištala, stenjala, cvilila, isprekidano disala, a onda sam i ja osjetio da se bliži vrhunac vrhunaca. Sperma je provalila iz mene i punila joj pičku i jebao sam ju dok god nisam osjetio da je i zadnja kap sperme izašla iz mojih jaja. Ona se spustila na trbuh, ja sam legnuo do nje, zagrlio ju, ljubio po vratu, mazio po guzi, gurao prste u pičku i razmazivao spermu koja se cijedila iz nje. Ona je rukom potražila moj kurac, nježno ga stisnula i rekla- baš si mi bio dobar.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija