Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Kad je kolegici hladno

Ocjena: 4.4

Zima, sa svim svojim ljepotama i grozotama. Pod grozotama mislim na kaos u prometu i onu vlagu kad se malo snijega otopi, pa nastane ono blato na cestama od kojih auti izgledaju kao da si vozio off road negdje, a cipele bi ostajale sa onim bijelim tragovima od soli. Uz poprilične izdatke za gomile odjeće koje bi nabacali po sebi. A još ako ste zimogrozni.. . užas.

Zimogrozna je bila i moja kolegica sa posla, Helena. Helena je bila niska cura sa malo većom guzom i malim sisama, kratko podšišane izblajhane kose, a prirodno je bila brineta. Inače joj je stara bila vlasnica frizerskog salona, pa je stalno isprobavala neke boje za kosu i svaki tjedan je bila nove frizure. Radili smo skupa već tri godine u računovodstvu jedne firme i bili smo si jako dobri. Stariji sam od nje 4 godine, ali smo imali nekako zajedničke interese, pa smo znali i na kavu poslije posla otići. Međutim, nikad između nas nije bilo ništa, ne da nisam ništa pokušavao, ali imala je dugogodišnjeg dečka, pa sam nekako odustao. A sad je opet došla ta zima i znao sam da će opet početi kukati kako je hladno i tresti se u uredu iako je grijanje uredno radilo. Barem do tog petka.

Došao sam prvi ujutro, te sam ušao u hladan ured i malo se iznenadio. A kad sam prišao radijatorima vidio sam da su potpuno hladni. Uto sam kroz prozor vidio servisno vozilo ispred kotlovnice, te sam shvatio da je nekakav kvar. Nazvao sam dolje i rekli su mi da je veći kvar, te da proizvodnja neće danas raditi, a da će raditi samo uprava. Znao sam da ćemo Helena i ja morati raditi jer smo imali izradu PDV-a, a to nije moglo čekati. Uto se na vratima pojavila Helena zamotana kao da ide na sjeverni pol, te se počela skidati, a onda je skužila da ne radi grijanje i uz sočnu psovku počela se ponovo oblačiti.

- Pa šta je ovo? ! ? ! -pogledala me panično.
- Nešto je riknulo u kotlovnici, a diša je poslao ekipu iz proizvodnje na slobodno dok se ne popravi.. -rekao sam slegnuvši ramenima.
- A mi? ! ! ? -upitala je razočarano znajući već odgovor unaprijed.
- Nama nije hladno u uredima.. -rekao sam sarkastično, a onda nam otišao skuhati kave da barem popijemo nešto toplo.

Nakon par sati posla došlo je vrijeme gableca, ali smo mi ostali u uredu, jer nam se nije izlazilo. Samo sam ja izašao da nam pokupim klopu koju smo naručili, pa smo sad jeli u uredu da nam se hrana ne ohladi. Popili smo još jednu vruču kavu, a onda se primili posla. Nakon pola sata je ustala i rekla da će joj se guzica smrznuti.

- Ne znam kako da ti pomognem, osim da mi sjedneš u krilo.. -rekao sam čisto iz zajebancije, a ona me pogledala i nakon što je bila zamišljena neko vrijeme prišla je vratima i pogledala van, te ih zatvorila i zaključala.

Pogledao sam ju, a ona mi je prišla i rekla da se malo odmaknem, a onda se sjela meni u krilo. Malo se meškoljila i zaključila da imam toplo krilo. Njeno meškoljenje je dovelo do neizbježnog, dizanja mog kurca. Još se par puta promeškoljila, a onda me pogledala i tiho rekla:

- Mislim da bi bilo bolje da se riješimo hlača.. -pritom se malo ustala i otkopčala svoje hlače i povukla ih do koljena, a ja nisam baš htio čekati iako mi je kurac već napinjao bokserice, te sam ih i ja skinuo do koljena i natrag sjeo, a ona na moje gole noge.

Osjetio sam toplinu njenih nogu, mada su isprva bile hladne, a ona se lagano nabila prema meni i kurac mi se našao sada između njenih guzova i dalje u gaćama. Polako je stavila ruku iza sebe i primila mi glavić, te ga lagano milovala, a onda polako izvukla iz gaća i počela ga drkati. Ja sam ju obgrlio rukama i jednu zavukao ispod njene dvije majice i potkošulje, te došao do njenih malih sisa i počeo ih milovati, a drugom sam ušao između njenih nogu i počeo joj trljati pičku preko gaćica. Polako su postajale sve mokrije, da bi onda malo odmaknuo rub gaćica i prstima ušao u nju. Uzdahnula je duboko i nagnula se na mene, a ja sam ju počeo lagano jebati prstima i trljati joj klit, te sam ubrzao milovanje njenih sisica, a ona mog kurca. Ubrzo je doživjela orgazam i osjetio sam kako se njeni sokovi spuštaju po mojoj ruci koja je još bila u njenoj pički nakon što se prestala grčiti i trzati. Zatim se ustala i povukla mi bokserice niz noge i ponovo se namjestila, nakon što si je spustila hlače i gaćice do gležnjeva, tj do niskoh čizmica i namjestila si moj glavić na ulaz u njenu pičku. Spustila se polako niz svih mojih dvadeset centimetara debelog, tvrdog i vrelog mesa. Osjetio sam toplinu njene unutrašnjosti kako se spuštala do kraja mog kurca. Primio sam ju za guzove i pomagao joj da se nabija na mene odižući ju, a ona se sama spuštala niz njega.

Jebali smo se tako nekih pet minuta kad se ustala i skinula čizmice, hlače, te najlonke i gaćice, a onda me opkoračila i sjela mi ponovo u krilo okrenuvši se licem prema meni i nastavila sa nabijanjem na moj kurac. Ja sam ju ponovo uhvatio za guzu i odizao ju od sebe, te ju sad i ja nabijao na moj kurac. Nije trebalo dugo da osjetim kako mi se približava vrhunac, pa sam prostenjao:

- Helena.. . svršit ću..
- Hajde.. jedva čekam da osjetim.. -rekla je između nabijanja i pojačala nabijanje na moj kurac, a ja sam nakon minute napokon počeo svršavati i puniti joj pičku svojom spermom.

Ciknula je veselo kad je osjetila mlazove moje sperme u svojoj pički i samo se nasadila do jaja na mene, te me čvrsto zagrlila. Nisam skužio da je i ona istovremeno doživila orgazam, ali sam po jajima osjetio hladnoću, a kad sam ih popipao osjetio sam da su potpuno mokra, a pogledavši preko njenog ramena svoje prste vidio sam da su od njenih i mojih sokova. Ostala je još malo sjediti na meni, a onda se ustala i odjenula, pa je polako otključala vrata i otišla na wc. Ja sam se isto sredio, pa sam obrisao pod i stolicu na kojoj su se vidjeli tragovi našeg seksa. Došla je natrag i nasmješila mi se, pa mi prišla i poljubila me, a onda mi rekla da bi mogli poslije do nje na kavu i na nešto jače da nas zagrije. Samo sam se nasmješio i pristao, te otišao na wc da se i ja malo sredim.

Otišli smo do nje, a tamo se desilo jako puno toga, ali ću vam o tome u drugoj priči.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina