Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kad je kolegici hladno

Zima, sa svim svojim ljepotama i grozotama. Pod grozotama mislim na kaos u prometu i onu vlagu kad se malo snijega otopi, pa nastane ono blato na cestama od kojih auti izgledaju kao da si vozio off road negdje, a cipele bi ostajale sa onim bijelim tragovima od soli. Uz poprilične izdatke za gomile odjeće koje bi nabacali po sebi. A još ako ste zimogrozni.. . užas.

Zimogrozna je bila i moja kolegica sa posla, Helena. Helena je bila niska cura sa malo većom guzom i malim sisama, kratko podšišane izblajhane kose, a prirodno je bila brineta. Inače joj je stara bila vlasnica frizerskog salona, pa je stalno isprobavala neke boje za kosu i svaki tjedan je bila nove frizure. Radili smo skupa već tri godine u računovodstvu jedne firme i bili smo si jako dobri. Stariji sam od nje 4 godine, ali smo imali nekako zajedničke interese, pa smo znali i na kavu poslije posla otići. Međutim, nikad između nas nije bilo ništa, ne da nisam ništa pokušavao, ali imala je dugogodišnjeg dečka, pa sam nekako odustao. A sad je opet došla ta zima i znao sam da će opet početi kukati kako je hladno i tresti se u uredu iako je grijanje uredno radilo. Barem do tog petka.

Došao sam prvi ujutro, te sam ušao u hladan ured i malo se iznenadio. A kad sam prišao radijatorima vidio sam da su potpuno hladni. Uto sam kroz prozor vidio servisno vozilo ispred kotlovnice, te sam shvatio da je nekakav kvar. Nazvao sam dolje i rekli su mi da je veći kvar, te da proizvodnja neće danas raditi, a da će raditi samo uprava. Znao sam da ćemo Helena i ja morati raditi jer smo imali izradu PDV-a, a to nije moglo čekati. Uto se na vratima pojavila Helena zamotana kao da ide na sjeverni pol, te se počela skidati, a onda je skužila da ne radi grijanje i uz sočnu psovku počela se ponovo oblačiti.

- Pa šta je ovo? ! ? ! -pogledala me panično.
- Nešto je riknulo u kotlovnici, a diša je poslao ekipu iz proizvodnje na slobodno dok se ne popravi.. -rekao sam slegnuvši ramenima.
- A mi? ! ! ? -upitala je razočarano znajući već odgovor unaprijed.
- Nama nije hladno u uredima.. -rekao sam sarkastično, a onda nam otišao skuhati kave da barem popijemo nešto toplo.

Nakon par sati posla došlo je vrijeme gableca, ali smo mi ostali u uredu, jer nam se nije izlazilo. Samo sam ja izašao da nam pokupim klopu koju smo naručili, pa smo sad jeli u uredu da nam se hrana ne ohladi. Popili smo još jednu vruču kavu, a onda se primili posla. Nakon pola sata je ustala i rekla da će joj se guzica smrznuti.

- Ne znam kako da ti pomognem, osim da mi sjedneš u krilo.. -rekao sam čisto iz zajebancije, a ona me pogledala i nakon što je bila zamišljena neko vrijeme prišla je vratima i pogledala van, te ih zatvorila i zaključala.

Pogledao sam ju, a ona mi je prišla i rekla da se malo odmaknem, a onda se sjela meni u krilo. Malo se meškoljila i zaključila da imam toplo krilo. Njeno meškoljenje je dovelo do neizbježnog, dizanja mog kurca. Još se par puta promeškoljila, a onda me pogledala i tiho rekla:

- Mislim da bi bilo bolje da se riješimo hlača.. -pritom se malo ustala i otkopčala svoje hlače i povukla ih do koljena, a ja nisam baš htio čekati iako mi je kurac već napinjao bokserice, te sam ih i ja skinuo do koljena i natrag sjeo, a ona na moje gole noge.

Osjetio sam toplinu njenih nogu, mada su isprva bile hladne, a ona se lagano nabila prema meni i kurac mi se našao sada između njenih guzova i dalje u gaćama. Polako je stavila ruku iza sebe i primila mi glavić, te ga lagano milovala, a onda polako izvukla iz gaća i počela ga drkati. Ja sam ju obgrlio rukama i jednu zavukao ispod njene dvije majice i potkošulje, te došao do njenih malih sisa i počeo ih milovati, a drugom sam ušao između njenih nogu i počeo joj trljati pičku preko gaćica. Polako su postajale sve mokrije, da bi onda malo odmaknuo rub gaćica i prstima ušao u nju. Uzdahnula je duboko i nagnula se na mene, a ja sam ju počeo lagano jebati prstima i trljati joj klit, te sam ubrzao milovanje njenih sisica, a ona mog kurca. Ubrzo je doživjela orgazam i osjetio sam kako se njeni sokovi spuštaju po mojoj ruci koja je još bila u njenoj pički nakon što se prestala grčiti i trzati. Zatim se ustala i povukla mi bokserice niz noge i ponovo se namjestila, nakon što si je spustila hlače i gaćice do gležnjeva, tj do niskoh čizmica i namjestila si moj glavić na ulaz u njenu pičku. Spustila se polako niz svih mojih dvadeset centimetara debelog, tvrdog i vrelog mesa. Osjetio sam toplinu njene unutrašnjosti kako se spuštala do kraja mog kurca. Primio sam ju za guzove i pomagao joj da se nabija na mene odižući ju, a ona se sama spuštala niz njega.

Jebali smo se tako nekih pet minuta kad se ustala i skinula čizmice, hlače, te najlonke i gaćice, a onda me opkoračila i sjela mi ponovo u krilo okrenuvši se licem prema meni i nastavila sa nabijanjem na moj kurac. Ja sam ju ponovo uhvatio za guzu i odizao ju od sebe, te ju sad i ja nabijao na moj kurac. Nije trebalo dugo da osjetim kako mi se približava vrhunac, pa sam prostenjao:

- Helena.. . svršit ću..
- Hajde.. jedva čekam da osjetim.. -rekla je između nabijanja i pojačala nabijanje na moj kurac, a ja sam nakon minute napokon počeo svršavati i puniti joj pičku svojom spermom.

Ciknula je veselo kad je osjetila mlazove moje sperme u svojoj pički i samo se nasadila do jaja na mene, te me čvrsto zagrlila. Nisam skužio da je i ona istovremeno doživila orgazam, ali sam po jajima osjetio hladnoću, a kad sam ih popipao osjetio sam da su potpuno mokra, a pogledavši preko njenog ramena svoje prste vidio sam da su od njenih i mojih sokova. Ostala je još malo sjediti na meni, a onda se ustala i odjenula, pa je polako otključala vrata i otišla na wc. Ja sam se isto sredio, pa sam obrisao pod i stolicu na kojoj su se vidjeli tragovi našeg seksa. Došla je natrag i nasmješila mi se, pa mi prišla i poljubila me, a onda mi rekla da bi mogli poslije do nje na kavu i na nešto jače da nas zagrije. Samo sam se nasmješio i pristao, te otišao na wc da se i ja malo sredim.

Otišli smo do nje, a tamo se desilo jako puno toga, ali ću vam o tome u drugoj priči.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija