Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kad je problem dužina

Valjda svi muški ma ovom svijetu sanjaju da imaju jako dugačkog i jako debelog, pa da impresioniraju svoje partnerice. E, pa ja nisam imao taj problem.

Imam mrcinu od 26 cm dužine i nekih 7 u obujmu, a glavić je mali monstrum. Ja sam imao druge probleme u odnosima sa curama.. trebalo mi je dosta vremena da mi se digne.
Sa dosta cura sam imao taj problem. Kad bi mi ga pušile, ili bi se gušile ili se nikako nije dizao, pa bi se počele vrijeđati, jer kao one se meni ne sviđaju, nisam zainteresiran i slično. Teško sam im objašnavao da mi treba vremena da se digne, ali kad se digao vrištale su dok bi ih jebao. Jedva sam uspio ostati sa jednom u vezi puna dva mjeseca, ali i njoj je onda dopizdilo da nakon svakog seksa ima razvaljena usta ili picu, pa me ostavila. Čak sam dobio i nadimak 'Crnac' zbog kurčine. Bar je bilo tako dok nisam upoznao Lidiju.

Bilo je to na nekom grill partyu kojeg je organizirao frend u povodu svog tridesetog rođendana. Sve se održavalo u njegovoj vikendici, tj vikendici njegovih starci blizu mjesta Kravarsko uz Kupu. Došla je stara ekipa iz kvarta, ali i neki koji su radili sa njim. Među njima je bila i Lidija. U početku ju baš i nisam zapazio, ali sam ju primjetio nakon nekoliko pivica, ne mojih, već njenih. Ispala je nekako najveselija, a Ana, cura od našeg domaćina Marka je samo povremeno frktala na njene upadice. U jednom trenu je Lidija došla i do mene, pa se nekako blesavo nacerivši upitala:

- Čuj, a kaj si ti stavil u te bermude? Tikvicu ili krastavac? -tu se počela cerekati kao luda i na njoj se lijepo vidjelo da je dobrano cugnula.
- Ne, ali mislim da te to trenutno ne bi ni interesiralo.. -rekao sam smireno i nastavio si točiti piće, ali se ona nije dala smetati, pa me na moje iznenađenje primila za kurac, a onda se prestala cerekati.
- Isuse, pa kaj ti je to stvarno kurac? -upitala me širom otvorenih očiju, a kad sam potvrdno kimnuo glavom, jer sam već nekako navikao na takva događanja, ona je ušutila i dobrano potegla iz boce, pa se uputila ostatku društva.

Nisam ju vidio neko vrijeme, a onda je došla dok sam ja spremao prazne gajbe piva u podrum. Izgledala je kao da se malo otrijeznila, a onda mi je rekla:

- Čuj, sorry za ono maloprije.. -rekla je i raširila ruke kao da se ispričava, pa nastavila- .. nisam mislila biti bezobrazna.. a sad mi je i Ana neke stvari pojasnila.. -Ana je bila jedna od onih cura koje su me nogirale, a tom prilikom je upoznala i Marka, pa su sad njih dvoje par.
- Nema frke, sve je OK.. -rekao sam pomirljivo, ali je ona nastavila.
- Da li bi mi ga htio pokazati? Mislim.. -dodala je brzo uz ispriku- .. nisam nikad vidjela toliki kurac.

Pomislio sam da ne može biti štete, biti će samo jedna od mnogih, pa sam počeo otkopčavati hlače i skinuo ih skupa sa gaćama, a Lidija je samo pokrila usta rukom i razrogačila oči, te na moje iznenađene polako prišla i klekla ispred mene pažljivo uzevši moj kurac u ruke. Milovala ga je polako, a onda ga počela ljubiti i lizati, da bi uskoro gutala moj glavić i dobar dio kurca. Istovremeno mi je milovala jaja i prstima prolazila između mojih nogu do šupka, te ga noktima draškala. Na moje iznenađenje, moj kuronja se digao dosta brzo i sad je stajao tvrd kao kamen. Još ga je par puta oblizala od jaja do vrha glavića, a onda se ustala i okrenula mi stražnjicu skinuvši usput hlače i gaćice do gležnjeva, te se nagnula preko radnog stola koji je služio Markovom starom za povremene radove u miru podruma kad bi vani padala kiša. Gledao sam u njenu ne baš malenu guzu i razrez između guzova. Pica joj se sjajila i jedva sam čekao da joj ga zabijem u nju. Polako sam stavio glavić na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo. Zastenjala je prigušeno kad joj je glavić ušao unutra, a onda sam joj u par uboda ugurao pola kurca. Zastenjala je glasno i ciknula, pa sam stao, a ona je odmah prodahtala:

- Ne.. ne.. nemoj stati.. mmmm.. jebi me samo, jebi meeee.. .

I nastavio sam.. primio sam je za bokove i počeo ju jebati sve jače, a njeno stenjanje i dahtanje, se pretvorilo u jedan dugi 'Aaaaaaaaaaaaa.. ' uz povremene prekide i hvatanje oslonca na onom radnom stolu. Ja sam se totalno skoncentrirao na razjebavanje njene pice, da jednostavno nisam mario ni za što, pa nisam ni primjetio da je već dva puta svršila i da je pred trećim orgazmom. A on je stigao istovremeno za nas oboje i ja sam u nekom zanosu sad punio njenu picu svojom spermom, dok je ona glasno stenjala i svršavala. Kad sam se ispraznio polako sam izvukao kurac iz njene pice i sad se sa njega još cijedila sperma, a Lidija se polako okrenula i gledala me sa nekim čudnim smješkom, da bi se sagnula do mog kurca i oblizala ga detaljno, a onda me poljubila.

- Još me nitko nije uspio natjerati da svršim tri puta za redom u jednom jebanju.. -gledala me oduševljeno, a onda ispalila- Kakve planove imaš za ostatak vikenda?
- Baš nikakve.. -rekao sam polako navlačeći gaće i spremajući kurac u njih- Zašto pitaš?
- Mogao bi me odvesti kući i da nastavimo kod mene sa gimnastikom -rekla je i namignula mi oblačeći se.
- Stvarno to želiš? -upitao sam s nevjericom.
- Još kako.. -rekla je i izašla, a ja sam se samo nasmješio i otišao potražiti Marka da mu kažem da ću ranije otići.

Kasnije mi je šapnuo da pripazim malo jer Lidija u firmi slovi kao nimfomanka kojoj nikad dosta kuraca, a ja sam samo rekao da će joj moj biti dovoljan za neko vrijeme. Nakon pola sata smo se odvezli uz nekako preglasan smijeh ekipe koja je ostala. Cijelim putem je držala ruku u mom krilu, pa smo morali stati na pola puta, kako bi se ponovo nasadila na moj kurac na zadnjem sjedalu. I ponovo je više puta svršila, a i ja sam joj opet napunio picu spermom. Nije se nimalo bunila zbog toga.
Čim smo stigli kod nje, odvukla me u kupaonicu i tamo smo se trljali do besvjesti. Kurac mi već duže nije tako stajao, a ona ga se nije mogla zasititi. Otišli smo u sobu, a ona se bacila na trbuh, pa sam joj lizao guzu i picu, da bi samo stavila pod sebe jastuk i raširila noge, pa me pozvala da joj ga zabijem i da ju izjebem. Nije me trebala dva puta moliti. Smjestio sam se iza nje i zabio joj ga skoro odmah do jaja. Zaurlala je u plahte, a ja sam joj prošaptao na uho:

- Sad ćeš osjetiti pravu kurčinu..

Jebao sam ju žestoko, zabijajući se u njenu picu svaki put lupivši trbuhom po njenoj guzi. Nakon dobrih dvadesetak minuta divljeg zabijanja u njenu picu sam napokon po treći put svršio i to je bilo to za taj dan.. ili sam barem ja tako mislio.
Uspjela me dignuti iz mrtvih još tri puta i tada sam stvarno bio iscijeđen, a još nije bila ni nedjelja. Dugo smo spavali, a drugi dan smo nastavili gdje smo stali.

I sad smo u vezi nakon godine dana, a Lidija se nikako ne može zasititi mog kurca. Jednom je čak i tražila da dođem kod nje na posao i da ju pojebem u njenom uredu, ali smo zaključili da bi to bila glupa ideja, jer nije sama u uredu, a i stakleni su zidovi, pa bi nas svatko vidio. Ovako se jebemo kod nje, a i u autu, te negdje u prirodi gdje može vrištati koliko želi dok joj ga zabijam do jaja u picu. Sad ima neke ideje o jebanju u šupak, ali se boji. Meni je svejedno dokle god mi se uspješno diže.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija