Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kad nećakinja hoće

Nisam baš pobornik incesta, ali eto ovo se dogodilo između mene i moje najstarije nećakinje. Ima tome već dobrih šest godina i nekako me ovih dana jedno dopisivanje potaklo da napišem ovu priču.

Dakle, najstarija od mojih pet nećakinja je tada imala 27 godina i dvoje djece, a dva mjeseca prije nego što se ovo među nama desilo prošla je kroz gadan razvod braka. Klinci su pripali njoj, pa ih je sad sama uzdržavala. Kako je ona živjela u Zagrebu, a ja sam za ženom živio na moru nekako bi našao vremena da odem do nje, koji put sa suprugom, ali najčešće sam. Ionako mi je bila najdraža nećakinja, pa mi nije bilo teško.
To između nas se desilo tijekom ljeta. Klinci su bili sa njenom mlađom sestrom i njenim klincima na moru, jer je ona morala raditi, a mene je zamolila da joj dođem nešto napraviti u stanu..

Naravno da sam došao. Dok je ona bila na poslu ja sam napravio većinu posla i kad je stigla već sam privodio posao kraju. Kako je bilo vruće otišla se otuširati, a dok je išla u kupaonicu vidio sam ju golu i moj se kurac počeo meškoljiti. Sam sebi sam rekao da se ohladim i skrenuo misli na drugo, ali njeno vitko i sitno tijelo mi nije izlazilo iz glave. Imala je male sise, dvojkica prema trojki, ali lijepu i zaobljenu te čvrstu guzu. Duga smeđa kosa je bila svezana u rep, i baš je bila sexy.

Dok je izašla ispod tuša ja sam već završio i sjedio u kuhinji uz hladnu pivu i sa dvije čaše. Došla je omotana samo velikim ručnikom, pa se malo vrtila po kuhinji, a onda me iznenadila i sjela mi u krilo, te me zagrlila i poljubila u obraz, te rekla:

- Ti si najbolji stric na svijetu.


- Ha.. . za sada sam ti i jedini -rekao sam kroz smijeh nadajući se da mi se kurac neće dići, jer sam osjećao njenu toplu stražnjicu na svojim butinama.

Nasmijala se i malo se okrenula kako bi uzela svoju čašu pive i pri tome mi protrljao kurac preko bermuda. Inače, nosio sam one pamučne bermude kao od trenirke, pa je bilo mjesta u njima, ali kako se ona namještala u mom krilu, da ne bi skliznula, uskoro u njima više nije bilo mjesta. Naravno da je to osjetila. Samo me pogledala, zagrlila i na moje iznenađenje poljubila direktno u usta. Zažvalila me kao balavca, a ne kao vlastitog strica. Jednostavno nisam razmišljao, obgrlio sam ju oko struka, a ona je provukla svoju ruku ispod sebe i primila moj kurac preko hlača te ga počela stiskati. Zatim mi je šapnula:

- Želim tvoj kurac..

. -a onda se odmakla i kliznula između mojih nogu, odvezala špagu kojom su bile stegnute bermude, te ih nekako povukla niz moje noge.

Iskobeljala je moj napeti i već sluzavi kurac iz bokserima, Paga malo drkala i odmjeravala, a onda me pogledala i nasmiješila se, te mi počela pušiti kurac. Uživao sam gledajući ju kako mi stručno obrađuje kurac, a onda sam osjetio kako mi dolazi i primio sam ju za kosu, te ju počeo nabijati na kurac i nakon nekoliko trenutaka sam obilno svršio direktno u njena usta. Nije se nimalo bunila, dapače sve je progutala i oblizala mi cijeli kurac do jaja, a onda ga nastavila drkati kako ne bi pao, pa je ustala i rekla da dođem sa njom u sobu.
Uskoro smo bili u sobi i skinula je onaj ručnik sa sebe i legla na krevet raširenih nogu i otvorene pičke koja je bila potpuno mokra.

Pozvala me prstom nakon što sam se i ja skinuo, pa sam zaronio između njenih nogu i počeo joj lizati pičku. Uhh kako je imala slatku pičku. Lizao sam ju kao lud sve dok nije svršila i njeni sokovi su bili na mom jeziku i u ustima. Zatim je htjela da ju jebem, ali ne u pičku, već.. . moram priznati da je bila prva koja me je to tražila, bez da sam ja pitao.. . samo u guzu.

Zastao sam malo, a onda je dodala da je ulje za ruke u ladici njenog noćnog ormarića, pa da podmažem malo. Brzo sam uzeo to ulje koje mi je sumnjivo mirisalo na maslinovo, te sam namazao svoj kurac, a onda zadigao njene noge i počeo joj utrljavati ulje u šupak i po guzi. Stenjala je zadovoljno dok su moji prsti bušili njen šupak, a onda je bilo vrijeme za moj kurac. Raširio sam joj noge koliko sam mogao, namjestio glavić na ulaz u guzu i krenuo u nju.

Ušao je iz trećeg puta uz njen uzdah pomiješan sa jaukom, a onda sam se malo namještao dok nisam uhvatio ritam, stavio joj noge na svoja prsa, te joj ga počeo zabijati. Nisam mogao vjerovati da joj je cijeli kurac u guzi, a moja tvrda jaja su lupala po njenim guzovima. Narednih desetak minuta ništa nije postojalo za nas, a onda smo promijenili pozu, tj ona se postavila na koljena i lakove, a ja sam joj zabijao kurac s guza u šupak i primio sam ju za onu dugu kosu kako bi ju bliže privukao. Nije se bunila samo je tražila da ju jebem jače i brže. Zatim sam osjetio njene prste na svojim jajima dok ih je gurala u svoju pičku, a onda se stresla, zabila glavu u jastuk i vrisnula. Znao sam da je doživjela orgazam, jer sam osjetio kako su mi jaja mokra od sokova iz njene pičke, a to je i mene natjeralo da ubrzam i za koju minutu i ja ponovo svršim puneći joj šupak svojom spermom.

Polako sam se odmakao od nje gledajući kako sam joj razvalio stražnjicu koja je bila crvena od žestokog seksa.

Oboje smo bili znojni i malo umorni, a ja sam se otišao otuširat prije nego sam krenuo kući.
Nastavili smo i dalje sa tim seksom, barem jednom mjesečno, kad bi klinci bili u vrtiću, a ponekad i više. Volio sam ju nositi na kurcu po stanu i jebati ju u kuhinji, u kupaonici, zabiti joj prste u pičku dok joj širim šupak, a onda bi poricala kao luda. Nakon toga bi joj obavezno polizao pičku, dok bi ona meni oblizala kurac. I da, obavezno bi mi ga prvo popušila kako bi ju mogao čin duže jebati u guzu. Nikad ju nisam jebao u pičku, čak mi nije dala bi da joj kurac stavim samo onako. Mislim, nije mi smetalo. Sve te tri godine kako smo se jebali. Sad se već duže nismo vidjeli, ima nekog tipa u kojeg se zaljubila, a i on voli njene klince, pa mi nije žao.

Ionako je rekla, jednom kad smo bili na kavi, da kad ju guza zasvrbi da će me zvati. Živi bili.. .

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija