Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kad njeni starci odu u Njemačku!

Bio je to vikend iz snova za mene, cura ostaje sama kod kuće za vikend a ja nemam posla kod kuće.

Počelo je njenom porukom "heii di si?"

Naravno nakon toga prešla je na stvar i rekla da je sama kod kuće, jer stari smo znanci.

Petak navečer oko 23.00 sati došao sam na njeno dvorište, a ona je več bila lagano pripita jer su joj baš prije 5min otišle frendice.

Smjestili smo se u dnevnoj sobi i svako na svoj trosjed i gledali film, a ona se stalno umatala u dekicu jer joj je bilo hladno. Naravno kao pravi kavalir pozvao sam je kod sebe da podijelimo dekicu i da je ugrijem, a u gačama lagano vec pulsira kurac napet ko puška.

Legla je pored mene i okrenula mi guzu, pokrili smo se i naravno stisnula mi je guzu direktno na moj kurac i rekla "ohooo pa ti si mene jako željan?"

Rekoh "naravno da sam te željan, znas da volim tvoju guzu na svojim jajima, da volim dok tako legneš kraj mene a ja te uhvatim za sise i ljubim te po vratu."

Uzdahnula je kao nikad do sad i rekla "idemo na kat imam i u spavačoj tv"

Legli smo obučeni i pravili se fini, počeo je film pa je naslonila glavu na moja prsa

... i tada je počelo.....

Rukom je lagano i nježno počela kliziti po mojem več krutom kurcu koji me je več počeo i boljeti koliko je pulsirao. Čuo sam poznati zvuk zzzz i znao sam da je otkopčala šlic, stavila ga je u usta i jezikom počela kružiti po glaviću lagano i tiho stenjući dok sam ja stiskao njenu sisu.

Odjednom se ustala i skinula me do golog dok je ona i dalje bila obučena, jaooooo uzdahnula je i rekla "kako volim tvoje tijelo" i krenula mi drkati kurac dok je jezikom škakljala jaja pa ga opet utrpala u usta do jaja.

Svršio sam prije nego je stigla skinuti majicu i sve je uredno polizala i očistila sa mene.

Počela se skidati, uz lagani ples i rekla sad samo čekaj da sjednem na tebe, skinula se a iz pičke je doslovno počelo kapati, pa sam je brzo uhvatio, polegnuo i polizao sav taj ukusan i slatki sokić.

Vrištala je i svršila dva puta, a meni je kurac pulsirao i opet se jaja napunila spermom. Okrenula se i rekla jebi me zguza dok ne klonemo. Jebao sam je zguza i svršio joj po leđima i guzi uz njene uzdahe i vrištanje daj još još i još.

Legla je na trbuh i raširila noge, a ja sam lagano ušao, nabijao se do jaja i grizao je po vratu, leđima i ramenima, a ona se uvijala i stenjala kao zmija, i samo je željela da kad ću svršiti da je okrenem kako bi svršio u njena usta.

I jesam svršio sam joj u usta, nakon čega smo oboje bez dogovora sišli s kreveta, ja sam sjeo na rub a ona je guzu namjestila na moja jaja, jaooo ruke su mi bile pune sisa a ona puna mog kurca za kojeg je stenjala da je negdje unuta bode koliki je, ali joj je pasalo i samo je skakala gore dolje.

Ustao sam zajedno s njom bez da sam izvadio kurac i naslonio je na ormar, sise stisnuo na ogledalo i prašio je s leđa dobrih 10 minuta nakon čega se okrenula i popusila mi dok opet nisam svršio, ali je ovaj puta pustila da svršim po ogledalu kako bi ga polizala, a ja sam je nastavio jebati dok je lizala.

Trajalo je tako do pola 6 ujutro, svršio 4 puta a ona 5 puta ali svaku moju kap iz kurca ona je polizala a ja sam joj polizao i guzu i pičku sigurno milion puta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija