Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Kad njeni starci odu u Njemačku!

Ocjena: 2

Bio je to vikend iz snova za mene, cura ostaje sama kod kuće za vikend a ja nemam posla kod kuće.

Počelo je njenom porukom "heii di si?"

Naravno nakon toga prešla je na stvar i rekla da je sama kod kuće, jer stari smo znanci.

Petak navečer oko 23.00 sati došao sam na njeno dvorište, a ona je več bila lagano pripita jer su joj baš prije 5min otišle frendice.

Smjestili smo se u dnevnoj sobi i svako na svoj trosjed i gledali film, a ona se stalno umatala u dekicu jer joj je bilo hladno. Naravno kao pravi kavalir pozvao sam je kod sebe da podijelimo dekicu i da je ugrijem, a u gačama lagano vec pulsira kurac napet ko puška.

Legla je pored mene i okrenula mi guzu, pokrili smo se i naravno stisnula mi je guzu direktno na moj kurac i rekla "ohooo pa ti si mene jako željan?"

Rekoh "naravno da sam te željan, znas da volim tvoju guzu na svojim jajima, da volim dok tako legneš kraj mene a ja te uhvatim za sise i ljubim te po vratu."

Uzdahnula je kao nikad do sad i rekla "idemo na kat imam i u spavačoj tv"

Legli smo obučeni i pravili se fini, počeo je film pa je naslonila glavu na moja prsa

... i tada je počelo.....

Rukom je lagano i nježno počela kliziti po mojem več krutom kurcu koji me je več počeo i boljeti koliko je pulsirao. Čuo sam poznati zvuk zzzz i znao sam da je otkopčala šlic, stavila ga je u usta i jezikom počela kružiti po glaviću lagano i tiho stenjući dok sam ja stiskao njenu sisu.

Odjednom se ustala i skinula me do golog dok je ona i dalje bila obučena, jaooooo uzdahnula je i rekla "kako volim tvoje tijelo" i krenula mi drkati kurac dok je jezikom škakljala jaja pa ga opet utrpala u usta do jaja.

Svršio sam prije nego je stigla skinuti majicu i sve je uredno polizala i očistila sa mene.

Počela se skidati, uz lagani ples i rekla sad samo čekaj da sjednem na tebe, skinula se a iz pičke je doslovno počelo kapati, pa sam je brzo uhvatio, polegnuo i polizao sav taj ukusan i slatki sokić.

Vrištala je i svršila dva puta, a meni je kurac pulsirao i opet se jaja napunila spermom. Okrenula se i rekla jebi me zguza dok ne klonemo. Jebao sam je zguza i svršio joj po leđima i guzi uz njene uzdahe i vrištanje daj još još i još.

Legla je na trbuh i raširila noge, a ja sam lagano ušao, nabijao se do jaja i grizao je po vratu, leđima i ramenima, a ona se uvijala i stenjala kao zmija, i samo je željela da kad ću svršiti da je okrenem kako bi svršio u njena usta.

I jesam svršio sam joj u usta, nakon čega smo oboje bez dogovora sišli s kreveta, ja sam sjeo na rub a ona je guzu namjestila na moja jaja, jaooo ruke su mi bile pune sisa a ona puna mog kurca za kojeg je stenjala da je negdje unuta bode koliki je, ali joj je pasalo i samo je skakala gore dolje.

Ustao sam zajedno s njom bez da sam izvadio kurac i naslonio je na ormar, sise stisnuo na ogledalo i prašio je s leđa dobrih 10 minuta nakon čega se okrenula i popusila mi dok opet nisam svršio, ali je ovaj puta pustila da svršim po ogledalu kako bi ga polizala, a ja sam je nastavio jebati dok je lizala.

Trajalo je tako do pola 6 ujutro, svršio 4 puta a ona 5 puta ali svaku moju kap iz kurca ona je polizala a ja sam joj polizao i guzu i pičku sigurno milion puta.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina