Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kad postane vruće

Rad u kuhinji nije nimalo jednostavan, a pogotovo kad je vručina i žustar tempo. Još veća je napetost kad dobiješ nove kuhare koji se još nisu upoznali sa načinom rada, te im moraš pokazivati što i kako da rade, a gosti čekaju.

Kao šef kuhinje imao sam odgovornost za sve zaposlene, a i za odrađivanje posla bez prigovora od strane gostiju.

Jutros mi je uprava poslala mladu kuharicu na zamjenu ili za stalno, kako ja procijenim. Kad je došla odradio sam kratki razgovor sa njom da vidim gdje je do sada radila, te sam shvatio da ono što piše u njenim papirima koje je poslala uprava i onog što sam saznao od nje nije isto. Tek je završila prekvalifikaciju, a di sada je uglavnom radila na pomoćnim poslovima u kuhinji, ali nikad za štednjakom.
Nisam znao kud bih s njom...upravi su bitni papiri, a za znanje ih nije previše briga.

Pozvao sam svog šefa smjene, upoznao ga sa Danijelom, kako se zvala, te mu rekao da ju upozna sa kuhinjom i ostalim osobljem, a njoj sam rekao da onda ode kući i da dođe oko 15 sati, jer pravi posao će tek biti za večeru.

Kad je počela popodnevna smjena svi su bili tu, te sam podijelio poslove, a Danijelu sam dodjelio Jasni i Verici u hladnu kuhinju da se tamo uči.

Krenula je priprema za večeru, a ubrzo i sama večera. Tijekom svih priprema promatrao sam Danijelu kako radi, a sad kad je počela večera vidio sam da je brza i da ne gubi previše vremena. Uz to sam primjetio da joj je bluza dosta tijesna, a ni suknja nije baš bila po propisu, tj bila je prekratka. To sam si zapisao za kasniji razgovor.
Konačno je gužva prestala oko 22 sata, te smo objavili zatvaranje kuhinje i rekao sam šefu smjene da organizira čišćenje, te da prenese Danijeli da kada završi sa svime, da dođe u moj ured kako bi rezimirali današnji dan.

Bilo je prošlo već 23 sata kad je netko lagano pokucao na vrata ureda. Rekoh:
- Naprijed.

Ušla je Danijela i zbunjeno se nasmijala.

- Evo me šefe. Gotova sam, pa se javljam.
- Sjedni - rekoh i pokazah na stolicu do moje.

Kad je sjela, objasnio sam joj da sam zadovoljan njenim radom i brzinom rada, te da će naredna dva tjedna raditi u hladnoj kuhinji kako bi usavršila predjela i salate, a onda će u glavnu kuhinju, pa u slastičarnu.
Odjednom je skočila i zagrlila me, te mi dala veliki poljubac. Pritom je pritisnula svoje velike grudi o moje, te sam osjetio da su jako čvrste. Malo sam prokašljao, te nastavio:

- Ali imam jednu zamjerku.... - odjednom se pokunjila - tvoja bluza i suknja...nikako nisu po hotelskim propisima. Sutra ćeš dati svoje mjere u upravu da ti daju tri kompleta. Ovakvu bluzu i suknju još nisam vidio u kuhinjama...
- Gazda kod kojeg sam radila je zahtijevao da sve cure nose kratke suknje i uske bluze, tako da drugu nisam imala...on nas je stalno hvatao za stražnjice i sise - pritom je ustala, te zadigla suknju kako bi pokazala gdje ih je hvatao i primila se za jednu sisu kako bi pokazala kako ih je stiskao.
Meni se od te demonstracije počeo dizati kurac u hlačama, ali sam se trudio ostati priseban.
Ona se je nagnula do mog uha i šapnula:

- Ja bih Vam se željela zahvaliti na svoj način za to što ste me primili na posao - dok je to govorila otvorio mi se pogled na njen raskošni dekolte, a jednom rukom je uhvatila moj kurac preko hlača i počela ga stiskati, dok je drugom rukom privukla moju glavu svojim sisama.

Osjetio sam mirise kuhinje na njenoj koži uz njen parfem koji se djelomično izgubio. Njeni vješti prsti su uskoro otkopčali moje hlače i moj napeti kurac se našao na zraku. Ona se je sagnula i poljubila ga u vrh glavića, te ga oblizala sa svih strana i progutala ga cijelom dužinom. Njena suknja se pritom podigla na napetoj stražnjici, te sam joj počeo milovati guzu i picu preko gaćica koje su postajale sve vlažnije. Ona je samo mumljala i nabijala se ustima na moj kurac. Sise su joj ispale iz bluze i grudnjaka te sam odmah zaposlio i svoju drugu ruku i počeo ih mijesiti i stiskati bradavice.
Tako je dobro pušila kurac da više nisam mogao izdržati te sam eksplodirao u njena usta. Ona je sve progutala i odmakla se od mene, ali samo kako bi skinula gaćice i zadigla suknju, te se naslonila na stol. Ustao sam i stao iza nje i kurcem prošao po vanjskoj strani pice, gurnuo par puta samo glavić unutra kako bih nas napalio, a onda sam ga naglo gurnuo do kraja. Ona je zajecala i zadahtala, ali se odmah prilagodila mom ritmu. Dahtali smo kao dva maratonca, a čulo se samo šljapkanje dok je moj kurac ulazio kao klip motora u njenu vruču picu i lupkanje mojih jaja o njene vlažne butine. Ona je već dva puta svršila, a kad je počela treći put onda sam i ja svršio u nju.
Stajali smo tako neko vrijeme da dođemo do daha dok mi kurac nije kliznuo iz njene pice, a zajednički sokovi nisu počeli kapati po podu. Ona se okrenula prema meni, čućnula i polizala mi sve sa kurca, a onda mi navukla gaće i hlače.
Obrisala je svoju picu papirnatim ručnikom i upitala me:

- Šefe...da li me možete odbaciti do stana, prošla je ponoć i nemam više autobusa?
- Naravno - rekoh.

U autu mi ga je još jednom popušila ispred njenog stana, a na odlasku mi je rekla:

- Šefe, za svaku grešku na poslu ovako želim biti kažnjena...

Ja sam se samo nasmijao i otišao.

Svaki drugi dan sam ju kažnjavao dok nije ostala u drugom stanju. A i po povratku sa porodiljnog morali smo nadoknaditi čitavu godinu nekažnjavanja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija