Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kad san postane java

Prije nego što započnem priču, želio bih vam reći da su priče o kojima ću vam pričati izmišljene i samo su dio moje bujne mašte. Danas sam stigla s rodbinom u grad, ili s tetkom, sestrom moje majke. S njima ću nastaviti svoje obrazovanje. Tako je odlučeno ovo ljeto kad su bili s nama. Rekla je svojoj tetki zašto će Nikica platiti sobu, a kod nas je bilo puno mjesta, a Nada mu može pomoći oko škole. I tako su riješili jednu moju veliku brigu, koje sam se malo bojao. Išao sam kod njih na praznike, pa sam znao puno o tome. Kad sam stigla, moja je tetka bila sama kući. Kad me ugledala na vratima, radosno je povikala, uđite. Nikice, uđite, dočekajte nas i brzo zatvorite vrata. Neka teta poljubi, ali to nije bio običan poljubac, već film. Ostao sam pokopan kad sam osjetio njen jezik u ustima.

Ugledati tetku samo bi dodalo, još ste mladi za učenje. I tek sam završio osnovnu školu, ali s dvije godine života. Dakle, imao sam skoro sedamnaest godina. Vodi me u dnevnu sobu, sjedni Nikice, smiri se, vjerojatno si gladna sada teta. Za sat vremena vratila se s obrokom i sjela nasuprot meni. Dok sam jeo imao sam lijep pogled na tete bosih nogu jer se kućna haljina toliko otvorila da su mi se noge mogle vidjeti sve do bedara. Netko uđe ona skače, a haljina se ispravlja. Teta je stigla s posla. Ustajem da ga pozdravim. Ali prvo je progovorio, dobrodošli. Kako ste putovali? Puno vam hvala Sjedni i jedi kako bi se ručak ohladio, nastavio je. Dakle, s pričom smo proveli vrijeme za ručak. Nakon ručka tetka je otišla da se malo odmori. "Dopustite da vam pokažem kako smo sredili vašu sobu", rekla je moja tetka i kako bih vam pomogla u raspakiranju stvari.

Soba je bila prilično mala, ali lijepo namještena. Baš onako kako sam ga htio imati. Pored zida nasuprot kreveta nalazi se polica za knjige i odjeću, stol za prozor i svjetiljka za čitanje, noćni ormarić i noćna svjetiljka. Nakon postavljanja kreveta, moja je tetka uzela jedan od mojih kofera, sjela na krevet i počela izvlačiti stvari iz njega. Kućna haljina i ovog je puta bila raspuštena, ali sada sam mogao vidjeti kako gaćice moje tetke bjelje u tami sobe. Moja je teta izgledala sjajno u svojim godinama i imala je četrdeset godina. Dok smo ga polako sređivali, naša je tetka ustala. Ostatak dana proveli smo razgovarajući o tome kako ćemo organizirati moj boravak s njima, jer sada mi je stalo do njih. Nakon večere gledali smo televiziju. Već je bilo deset sati i Nada je još uvijek otišla sa školskim putovanjem.

Trebalo je spavati, jer ujutro je moja teta morala ići na posao, a ja sam prvi dan išao u školu. Moja je tetka prvo završila s pranjem i poželjela mi laku noć i otišla u svoju sobu. Otišao sam u svoju sobu po pribor i vratio se u kupaonicu unutar tete preko ogledala samo u njenim gaćicama. Nisam gola. Malo sam oklijevao, ali ipak sam ušao. Kupaonica je bila mala i uska da ste se mogli samo okrenuti i sve je bilo nadohvat ruke. Odmaknula se od ogledala i nedostajala mi je. U tako uskom prostoru naša tijela su nas morala dodirnuti, dok sam izlazila mogla sam osjetiti njezine tople gole grudi na mojim golim leđima. Poljubila me u vrat i poželjela mi laku noć. Skidajući spavaćicu, napustila je kupaonicu. Ležala sam u krevetu i vrištala tetkinu glavu sa mnom, ali nisam imala ništa protiv.

Jedino što nisam znao o tim stvarima bilo je ono što sam vidio na filmu i čitao u časopisima o seksu. Moje jedino iskustvo bilo je kad sam stisnuo školskog kolegu uza zid i osjetio njezine sise koje su mi tek pukle ispod košulje. Zaspao sam u tim mislima. Noću čujem kako netko otvara vrata moje sobe, ustaje na krevetu i uključuje noćnu lampu. Na vratima mi je stajala rođakinja Nada. Ušao je i brzo zatvorio vrata za sobom. Svjetlost svjetiljke ju je obasjala i bilo je lijepo vidjeti da ispod prozirne spavaćice nema ničega. Crni trokut između njezinih nogu lijepo se isticao. A uske grudi napele su vrh spavaćice. Hope dolazi k meni i sjeda na rub kreveta i šapće. Došao si Nikice, lijepo ćemo se slagati, zagrliti me i poljubiti isto kao i moja tetka, a ja sam neprestano zurio u njezino golo tijelo.

A moj je pogled kliznuo prema dolje. Dok me je milovala rukom po grudima s par novonastalih dlačica. Nisi još vidio golo žensko tijelo? Samo na film i slike odgovaram sram. Pokazat ću vam nešto lijepo, ali s tim je to naša tajna. Potvrđujem pozitivnim kimanjem. Nisam još uspio, a moj je rođak bio potpuno gol pored mene. Cice je bila manja od njezine tetke, ali ljepša i napetija. Trokut između nogu bio je prilično rijedak mislio sam da je deblji. Nježno je položila ruku na taj trokut i započela milovati vlastitom rukom pizzu, osjetila sam nešto vlažno na dlanu. Dok je stavljala moju drugu ruku na dojku i zapovjedila da je milim. Kurac mi je ustao i stegnuo gaćice. Uvukla je ruku u moje gaćice i pomiješala mi kurac i jaja, a ja sam nastavila gorjeti. Brzi pokreti oslobodili su me gaćica, tako da smo oboje ležali goli.

Već sam se malo oslobodila i rukama sam radila Nadine grudi, a bradavice su mi se sve više nagurivale. Konačno su se naše usne spojile, osjetila sam kako njezin jezik prodire u moja usta i stapa se s mojim jezikom. Počeo sam pomicati i usne i jezik, što se mojem rođaku jako svidjelo. Ležala je na leđima i počeo sam gurati glavu prema dolje. Polako sam kliznuo usnama niz njezino tijelo dok nisam posegnuo između njenih nogu. Opet sam legla na nju do kraja i moja ruka bila je na njenoj pički koja je bila vrlo vlažna. Ugrizla me za usne i rukom radila kurac. Što je više raširila noge, jače sam joj stezao pizzu. Već sam bio toliko napaljen da sam nasumično milovao Nadu. Odjednom je šapnula upravo tako Nikice i postala sam svjesna da prstima pravim pizzu. I stalno mi je stezala kurac, postajući sve veći.

Pizza joj je bila sve toplija i vlažnija. Dok je moj kurac stajao uspravno poput stupa. Jeste li se ikad jebali? - pitao me. Crvenilo me je pogodilo u lice, ali sreća je bila mračna, pa nije bilo vidljivo, nisam stidljivo reagirao. Ali ona me je odmah ohrabrila. Ne morate se sramiti. Nitko me nije jebao sve dok nisam imao šesnaest godina, možda čak i da nisam popio malo cijelog društva, osim mene i jednog dječaka, onda sam otišao do njega i rekao mu da te jebe i što se događa. I ona je tri godine starija od mene. Hajde, Nikice, daj da se nas dvoje malo zajebamo, nisam već dugo. Pomiče me po leđima i u trenu se nađe na meni i pribija me po tvrdoj palici. Počne me ljubiti i stavlja moje tvrde sise u moje dlanove. Prstima sam joj zadirkivala bradavice dok mi je potezao kurac.

Počela se spuštati, ljubijući moje vruće drhtavo tijelo vrućim usnama. Tako je došlo do mog kuraca. Poljubila ga je nježno i lizala mi loptice. Kapljica sperme pojavila se na vrhu moje glave, malo masnoće koju ste već učinili i iskreno je nikada nisam osjetila. Polako se diže i ubacuje mi kurac u svoju ljutu pizzu. Promatram kako moj šišmiš nestaje u crnoj šumi i proguta ga čudovište. Polako se počela ljuljati u bokovima s lijeva na desno, gore i dolje dok sam se razilazio čvrstim grudima i tvrdim bradavicama. Počeo sam se „rastopiti“ od tog osjećaja i njeni su pokreti bili brži i čvršći. Osjećao sam se nekako čudno i ona je tako izgledala. Odjednom je pustio blagi vrisak i kliznuo mi s kuraca i odmah me uhvatio za ruku, a on je pomaknuo kožicu gore-dolje, neobičan osjećaj, sve dok na kraju nisam skliznuo.

Mogao sam osjetiti špricev iz sperme iz svog kuraca koji mi je rođak razmazao na grudima. Poljubi me još jednom i padam u san. Ujutro me probudio buka automobila. Taman kad sam obukao gaćice, u sobu je ušla moja tetka. Dobro jutro, moj golub. Kako ste spavali? U redu, i želim da se obučem u gaće. Ostavite hlače, recite, pomozite mi, nemojte ih obući da ih ne mokrite. Zgrabi me za ruku i odvede u kupaonicu. Kad se već napunila vodom, iz nje se lagano digla magla od pare. Osjetio sam njezine ruke na mojim bokovima prije nego što sam se mogao osloboditi. Neka se vaša tetka okupa kao što ste bili navikli dok ste bili dijete i povucite mi gaćice. Pokrij svoju muškost dok se još zabavljala skidajući mi gaćice. Konačno je uspjela uz moju malu pomoć. Ne rekavši ništa, otkopčala je haljinu i bacila je na pod.

Ostala je gola, lijepog tijela koje je probudilo moj kurac, koji se u trenu ukočio. Grudi su joj mirno stajale, a dlaka među nogama koja je skrivala njezinu pičku bila je u obilju kao da se mačka zavijala između nogu. Prišla mi je nježno i podigla ruke i položila ih na svoje grudi dok je nježno milovala moj kurac rukom i miješala moje loptice. Idemo u kadu da se voda ohladi. Ušli smo u kadu jedan nasuprot drugom, a on me privukao k sebi. Zgrabio me je nogama oko mog struka i osjetio njezinu kosu na mom trbuhu. Ona me nježno zgrabi za moj ukočeni kurac i pokazuje ga na otvor svoje pičke. Zgrabio sam je za guzu rukama i nježno je privukao k sebi, nježno je uzdahnula. Osjetio sam lagano prodiranje u njezinu utrobu. Usne su nam se spojile, a jezici su se isprepleli. Nježno se njihala u bokovima dok je milovala moje grudi grudima.

S vremena na vrijeme, ona je izvukla moj natečeni kurac na pola njegove mokre pizze i ponovno se spustila na njega. Pokreti su joj bili brži i snažniji, disala je teže i stenjala sve glasnije. Na meni se obuzeo neki ludi osjećaj, mislio sam da će mi se kurac i jajašca raspasti, osjetio sam bol od te ogromne gomile na svom kuracu. Sada je bila toliko visoko iznad njega da je u njezinoj pički ostala samo glava i tada je silazila na njega svim silama. I tako nekoliko puta dok oboje nismo naišli na veliki vrisak. Ali nije uzela moj kurac iz svoje pice poput Hope, pa sam završila u njemu. Na trenutak smo ostali zagrljeni. Šapnula je tiho, evo kako se dugo nisam jebala, strahujući da neću biti trudna. Moj kurac je još uvijek bio u njoj i ona je polako počela lupati, ali nisam se više mogla potpuno iscrpiti.

Kupili smo se i na kraju je moja tetka htjela da mi pukne kurac, sjela sam na rub kade i čim je moja mala ušla u usta, odmah je počela ustajati. Ali jedino što je preostalo bilo je jer sam stvarno bila potpuno iscrpljena. I tako sam noću jebao rođaka, a danju i tetku.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija