Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kad se nećakinja probudi

Ja i žena smo u braku već dvadeset godina i imamo dvije kćeri od 18 i 16 godina, a ja sa svoje strane nemam ni braće ni sestara, dok moja žena ima dva brata i sestru. Mi živimo u jednom primorskom mjestu, tj na jednom otoku u Dalmaciji, pustoš, ali mjesto živne kada dođe ljeto.

Tako je i rodbina sa ženine strane dolazila kod nas na more. Nije bio problem, jer smo imali ogromnu kućerinu, tj staru gospodsku vilu sa osam soba, ogromnom kuhinjom i dnevnim boravkom, te četri kupaonice. Često smo iznajmljivali dvije sobe strancima, čisto da pokrijemo troškove kuće.

Tako je bilo i ovo ljeto. Međutim, ovo ljeto su starci malo kiksali, tj bilo je takvo vrijeme da se posao morao raditi i malo slobodnog vremena, pa su se najavljivali samo za vikende. I tako je k nama stigla hrpa balavurdije, tj tinejđera, a to je za izluditi. Najstarija je bila Sara sa 19 godina, prava ljepotica. Duga smeđa kosa, zelene oči na mamu, sise četvorka, izbočena stražnjica i duge noge. Bila je studentica na stomatologiji u Zagrebu, pa se u skladu sa tim i ponašala.. uzvišeno. Išla je na živce mlađim članovima familije, pa je najčešće bila sama, a teško joj je padalo i to što je moja Ana još bila u Šibeniku, pošto je imala maturu i ostala je tamo učiti. A i nije bilo nekih posebnih aktivnosti u mjestu. Jedina razbibriga joj je bio večernji odlazak u kafiće, pa se vračala oko 1 ili 2 ujutro. Barem je tako bilo dok nije skužila da ja svaki dan idem brodicom rano ujutro do Kornata, malo u ribolov i do frenda u konobu koju je imao tamo. Tako da mi je jedan dan prišla i upitala:

- Tetak, kaj bi ja mogla sa tobom malo na brodicu ujutro? -razvukla ga je onako kako zagrebačke frajle razvlače kajkavicu, pa sam se skoro nasmijao tome i pogledao u svoju ženu koja se je kesila sa strane.
- Mogla bi.. -rekao sam i dodao sa smješkom- Mogla bi mi pomoći oko mamaca za ribolov.
- Kakvih mamaca? ! -faca koju je složila oborila je moju ženu, pa je prasnula u smjeh, a i ja sam se priključio smjehu dok je Sara stajala zbunjeno nasred kuhinje i vidio sam da se već malo ljuti.
- U redu, ustajanje je u 5 ujutro i uzmi uz ručnik i kupaće i nešto toplo, jer je ujutro na moru malo prohladno. -rekao sam joj i samo je kimnula i otišla.

Ujutro je na moje iznenađenje spremna stajala u kuhinji i pijuckala kavu, pa smo krenuli. Vozili smo se nekih sat i pol do mog mjesta za ribolov, a ona se smjestila u kabini do mene, jer je bilo prohladno. Ubrzo sam se ja prihvatio postavljanja mamamca na parangal, te ga polako spuštao u more, a ona me je malo gledala, pa se malo udaljila na pramac sa gadljivim izrazom na licu. Ja sam se samo smješkao i pobacao sve u more, te oprao ruke u tom istom moru, a onda i dodatno sa onom mirisnom maramicom, pa krenuo prema jednom od otoka u blizini. Tamo sam se usidrio i privezao, a onda rekao Sari da sad može plivati sunčati se koliko hoće, barem naredna dva sata dok ne krenem po ribu. S obzirom da je obala bila kamenita, odlučila je ostati na brodu, pa je na pramcu raširila ručnik, skinula se u neki minijaturni badić, koji nije pokrivao skoro ništa, pa je uskočila u vodu i plivala je nekih desetak minuta. A onda se popela po stepenicama koje sam joj spustio na krmi. Onaj badić se na njoj stisnuo i bradavice su se napinjale kroz gornji dio, a donji se praktički uvukao u razrez između njenih nogu. S obzirom da mi nije bila direktno nečakinja po krvi osjetio sam kako mi se kurac budi, ali sam se odmaknuo da ne primjeti, što je bilo teško jer sam imao povećeg od nekih 23 centimetra i odebljeg. Uglavnom ona je otiša sa širokim smješkom pored mene na pramac, a usput je dobacila:

- A što se i ti ne okupaš?
- Ma možda kasnije.. a i nemam kupaće.. -rekao sam nekako preko ramena gledajući kao nešto zanimljivo u moru.

Nakon nekog vremena sam ju gledao kako se izvalila na pramcu i kako je skinula gornji dio badića, pa sam gledao njene čvrste sise sa napetim bradavicama kako se lagano dižu u ritmu disanja, a meni se kurac dizao sve više, pa sam odlučio skinuti se i otići u vodu, da se rashladim. Ubrzo sam bio u vodi i godila mi je njegova hladnoća, pa sam sad plivao okolo uživajući u svježini mora. Nakon petanaestak minuta u moru kurac mi se smirio, pa sam doplivao do broice i popeo se gol do kabine, a onda začuo Sarin glas:

- Ooooo pa kakav komad u tetka! ? ! -u glasu se čulo oduševljenje, pa sam podigao pogled i vidio ju kako stoji na ulazu u kabinu samo u donjem dijelu badića, dok su sise stajale uspravno sa napetim bradavicama, a njen pogled je bio na mom kurcu.
- Sara slušaj.. -započeo sam, ali me prekinula.
- Pa nismo si krvni rod, a ovako nešto nisam još nikad vidjela.. -rekla je i prišla mi, pa mi primila kurac u ruku i malo ga odmjerila- .. mmmmm tetak, pa ovo je pravi kapitalac.. -u sljedećem trenutku je klekla ispred mene i moj glavić se našao u njenim ustima, a jezikom ga je oblizivala, pa se uskoro poništio učinak hladne vode i kurac mi je stajao u punoj dužini.

Samo se oblizala i počela ga lizati od jaja do glavića dok nije bila zadovoljna čvrstinom. Ja sam samo šutio i prepustio se uživanju, a onda se ona ustala i odvezala one minijaturne gaćice i naslonila se preko sjedala ispred kormila i izbacila stražnjicu prema meni. Prišao sam joj i dotakao njenu mekanu kožu na guzi i pomilovao ju, a ona je samo veslo zamrdala sa njom. Sagnuo sam se i malo joj raširio guzove, pa joj zabio jezik u picu koja je već bila mokra i slankasta, a nosom sam trljao po njenom šupčiću. Počela je stenjati i dahtati, pa je samo zacvilila:

- Aaaa.. aahhhh.. . mmm.. daj mi ga staaaaviiiiiii.. .

Uspravio sam se i namjestio tvrdi glavić na ulaz u njenu picu, malo njime razmaknuo usmine i ušao u nju. Zastenjala je tiho kad ga je osjetila, a onda sam ga nakon par uboda ugurao cijelog unutra. Samo je jače zastenjala i vidio sam da nije nimalo djevica, pa sam ju primio za bokove i počeo joj ga zdušno zabijati. Stenjala je i čvrsto se držala za naslon sjedala dok sam joj ga zabijao do jaja u picu. Iz nje je sve više i više curilo, a onda je počela svršavati, a onda sam i ja osjetio da ću početi, pa sam ga brzo izvadio i stao ispred nje, te joj ga stavio u usta, a ona ga je zdušnom počela pušiti i uskoro sam se počeo prazniti u njena usta. Bilo je dosta sperme, jer se ja i supruga sad kako je bilo puno dječurlije, nismo stigli dobro pojebati. Sve nije stigla progutati, pa se sad cijedilo po njenoj bradi, ali mi nije ispuštala kurac iz usta. Kad ga je napokon pustila još je stajao uspravno, pa ga je pogledala sa smješkom:

- Nisam znala da i tebi može tako dobro stajati?
- Misliš zbog godina? -pogledao sam ju sa smješkom.
- Aha.. -veselo je odgovorila, pa dodala- Mojoj generaciji odmah padne.. -tu se zlurado nasmijala, pa je predložila da se okupamo skupa, te smo skočili oboje goli u vodu.

Malo smo se kupali, a onda mi je prišla dok sam stajao u pličaku na stjeni i obgrlila me, te se namjestila tako da joj se moj kurac nađe na ulazu u njenu picu, pa ga je samo rukom gurnula unutra i odmah joj je ušao do kraja. Primio sam ju za guzove i počeo ju odizati i nabijati na svoj kurac. Stenjala je glasno dok su joj se sise i bradavice trljale po mojim prsima, i sama se nabijala na njega. Uskoro ju nisam mogao više držati, pa sam ju poveo do obale, a onda ju tamo posjeo na stijenu, raširio joj noge i ponovo joj ga zabio u picu. Stenjala je dok sam ju jebao i zabijao joj kurac do jaja u picu. Ona je svršavala, pa joj se niz guzu cijedilo iz pice, a i ja sam uskoro došao do orgazma, pa sam ju zašpricao po pici i guzi izvana, tako da joj se cijedilo sve na kamen ispod nje. Pobrala je sa prstima spermu sa svoje pice u kombinaciji sa svojim sokovima i oblizala ih.

Nakon toga smo se ukrcali na brodicu i otišli po ribu, koje je bilo u izobilju, valjda je ona bila srećonoša za ribolov, pa smo otišli do mog frenda na Kornatima i prodao sam mu skoro sve, osim onoga što sam zadržao za nas za večeru, te smo krenuli kući. Dok smo se vozili sjela mi je u krilo, te je htjela da joj mijesim sise, a meni nije trebalo dva puta govoriti.

Nakon toga sam ispričao ženi kakvu mi je sreću donijela u ribolovu, a žena se složila vidjevši koliko sam novca donio, pa je rekla da ju od sada vodim svaki dan sa sobom, a meni nikako nije bilo teško, a ni Sari, ali o tome drugi put.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija