Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Kad ti dobra radnica zapne za oko

Ocjena: 3

Bilo je to odmah posle osluženja vojnog roka. Bilo mi je 23 godina i kao sin starog patriote koji živi i radi u inostranstvu morao sam da izgubim 12 mjeseci svog života na nešto sto mi je bilo do tada sasvim strano, no o tome drugi put. Poslije dva mjeseca odmaranja sreo sam starog školskog druga koji je otvorio firmu koja se bavi čisćenjem i održavanjem biroa, firmi, itd. Poslije dužeg pričanja i par krigla piva ponudio mi je posao da obiđem te firme i biroe sklapam poslove i kontrolišem radnike dali su čistili i bili na poslu.

Posto mi je bilo dosadno a plata ok prihvatio sam ponudu. Već sljedećeg dana počeo sam da obiđem firme i upoznam radnike, bile su to veći dio žene iz raznih krajeva većinom tada za mene starije žene oko 35 godina i više. Jedna mi zapala za oko bila je veoma mala negdje oko 1, 50 crnu dugu kosu kovrčavu ali sa veoma dobrom figurom i prevelikim sisama. Upoznali smo se i saznao sam da se zvala Nina. Negdje oko mjesec dana kasnije bilo je veoma hladan novembarski dan koji zna samo ovdje da bude, dobio sam informaciju da u jednoj turističkoj agenciji nisu zadovoljni sa održavanjem objekta tako da sam obećao da se pobrinem za to, no imao sam toga dana veoma puno posla pa sam ostavio to za kraj.
Vraćajući se kući sjetih se kad sam vozio praznim ulicama da sam na to zaboravio i stadoh pošto sam prolazio tuda da pogledam dali je možda još neko tamo iako je već bilo pola osam navečer. Svjetlo je bilo upaljeno. Pokucao sam na velika staklena vrata u nadi da je tu još šefica turističke agencije umjesto toga ugledah Ninu. Nina se iznenadila a i malo uplašila mom dolasku, otvorila je vrata i ušao sam. Pozdravila me sa dobro večer šefe? i gledala me sa pitanjem u njenim smeđim očima koje su išle malo ukoso kao kod japanke. Šta li je sad pogriješila? Uzvratio sam joj ma kakvi sam ti ja šef ? I nasmijao se da bi stvorio prijatniju situaciju, i ona se smješkala. Došao sam da vidim o čemu se radi jel su se žalili da nije nešto uredu? pitao sam ona je već bila okrenuta leđima prema meni tako da sam vidio da ima na sebi crni đemper, crne helanke i neke jebozovne čizme do koljena. Sagnula se da iscjedi krpu i tada sam vidio njeno preljepo dupe se ocrtavalo na pantaloni, dupe okruglo kao dvije polulubenice. Moj kurac je odmah počeo da se diže. Rekla mi je da joj veoma žao ali ima problema sa čovjekom, kada se okrenula vidio sam da su joj pošle suze niz obraz. Iznenadila me je tako da nisam znao prvo šta ću.

Imam veoma dobro srce i dušu tako da mi je odmah bilo zao pogledao sam je i sjeo u najbližoj stolici. Kad sam se malo pribrao rekao sam joj da sjedi i ponudio joj cigaretu. Uzela je cigaretu i počela. Udata je ima 34 godine, sina od 5 godina muž voli kocku i voli da pije. Troši pare maltretira je noću je budi traži pare itd.. Klasika ovdhe u inostranstvu. Međutim počela je još jace da plače instinktivno sam joj pružio ruku, a ona se bacila u moj zagrljaj i stegla me jako. Kad sam malo došao sebi osjetio sam da mi sjedi u krilu, moj kurac se u trenu toliko digao da me je boljelo. Osjetila je da mi se kurac digao i plakajući počela lagano da okreče sa guzom. Poludio sam i počeo da joj ljubim vrat, a ona se još više pritegla uz mene i sve jače i brže da se okreće sa njenim dupetom.

Ljubili smo se sve divlje i jace. Stavio sam ruku ispod pulovera i osjetio veliku ali tvrdu sisu, digao sam joj pulover i ugledao dvije prekrasne dinje sa cicama dugačkih kao dugmiće na starim radio aparatima. Polako sam počeo da ih dodirujem prvo sa usnama zatim jezikom bila je u ekstazi dok sam to radio ona je u međuvremenu odkopčala moje dugmiće na hlačama i drkala mazila je moj kurac tako da sam mislio da ću da eksplodiram. U jednom trenutku se ustala je i sagnula ispred mene tako da sam ja sjedio, a ona između mojih nogu, počela je da mi puši i sa lijevom rukom mi je mazila jaja, a desnom drkala i pušila. Ja sam joj mazio sise, gnječio i mijesio kao da mi je to zadnje što radim, po svakom malo jačim pritisku uzdisala je i još jače sisala. Nisam mogao više da izdržim, digao sam se uhvatio je u naručje i išao sam sa njom u drugu prostoriju tamo je bila kuhinja stavio sam je na kuhinji i svukao helanke do čizama i digao njene noge. Stavio sam ruku na njenu picu bila je skroz mokra i topla. U tom trenutku sam poželio da je lizem. Stavio sam glavu među njenih butina i počeo da joj ližem usmine, lizao od dole na gore prema klitorisu pa malo ostao na njemu sisajući ga ona je samo dahtala i ponekad jaukala od zadovoljstva. Nije se brijala dole njene dlačice su bile rastopljene u njenim sokovima, a to što je bila dlakava još više me palilo.
U jednom mahu sam se uspravio i znala je šta će se sada desiti pogledao sam je ona je samo klinula glavom kao neko odobrenje. Usmjerio sam ga prema njenoj pički i bukvalno kliznuo u nju. Taj osjecaj tople sočne pičke bio je nemoguć jedva sam se suzdržao da ne svršim. Gurao sam sto jače, a ona je udarce uzvračala i miješala. Želeo sam što više i što duže da osjetim taj fenomenalni osjecaj. Počeli smo da budemo sve glasnije i glasniji iako je bilo hladno u kuhinji mi smo bili do gole kože u znoju. Nisam više mogao da izdržim, gurno sam još jednom i tada sam počeo kao nikad do sada da je punim sa mlazovima sperme preko stomaka, sisa čak sam je i po licu malo poprskao.

Zagrlili i ljubili smo se jedno par minuta još na kuhinji pa smo morali opet da se vratimo u realnost. Nažalost nakon sto smo se obukli počistili i pospremili vozio sam je kući. Dvije ulice ispred njene kuće.
Rekla je da stanem, jer njen muž je dosta ljubomoran i ove dvije ulice će pješke, Pitao sam je kada možemo opet da se vidimo, ali ona me je poljubila i rekla da mi želi sve najbolje u životu da sam veoma dobar partner i dobar u seksu ali neće i ne smije da se uvali u probleme jer zna da ljubav i veza između nas nije moguća. Izasla je. Ostao sam zbunjen. Sutradan oko podne kad sam došao u firmi moj drug mi je rekao da nam treba nova radnica za turističku agenciju !
Ostao sam skamenjen, i jedva ga upitah šta što gdje je Nina ? Rekao mi je da je bila sa mužem tu i da je dala otkaz. Naježio sam se. Ninu nikada više nisam vidio, ali čuo sam poslije par godina da se razvela od muža ostavila dijete i otišla u nepoznatom pravcu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija