Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kad završi godišnji

Svi jedva čekamo odlazak na godišnji i zasluženi odmor, ali onaj dan kad se trebamo vratiti je još gori. U biti depresija nas počne hvatati tri dana prije kraja godišnjeg, a sva nervoza se pojačava kako se približava prvi radni dan. A kad dođeš na posao najrađe bi pobjegao od svega. I tako cijeli tjedan dok se vratiš u kolotečinu.

Tako je bilo i meni. Najgore od svega mi je bilo što sam cijeli godišnji proveo suha kurca, pošto sam se posvađao dva dana prije odlaska na godišnji sa curom, a onda se i razišao sa njom prvi dan godišnjeg. Činilo mi se da je već dugo tu nešto kuhalo, pa je sad došlo do kulminacije. Sav očajan sam otišao na more, ali tamo kao da sam nosio neonski natpis 'Upravo prekinuo s curom - ja sam idiot', pa su me izbjegavale sve cure, od naših do strankinja. Ako ništa drugo, barem sam se odmorio.

Kad sam se pojavio u uredu ugledao sam neku novu žensku, a druge cure su bile od danas na GO. Kolegica Blanka mi je ostavila na stolu hrpu papira sa porukom šta je za arhivu, a šta treba odraditi, a šta da vidim sa komercijalom i za reklamacije. Pogledao sam u novu kolegicu i prišao joj:

- Ja sam Tomislav. -pruio sam joj ruku koju je ona nekako sramežljivo prihvatila.
- Ankica, drago mi je.. -sad sam vidio da bi mogla imati nekakvih 24 ili 25 godina maksimum, pa sam počeo neobavezan razgovor sa njom.

Saznao sam da ima 24 godine, da je završila ekonomiju, da joj je ovo prvi posao u životu iako je radila u nekom računovodstvenom servisu povremeno dok je bila na faksu. A od intimnijih stvari sam saznao da nema dečka, što je popratila nevjerojatnim crvenilom u licu. Meni je to bilo jako simpatično, pa sam samo konstatirao da mi je jako čudno kako takva zgodna cura nema dečka, a to je izazvalo nervozni smješak i novu navalu crvenila u lice. Inače, Anči, kako sam ju zvao, je bila jako zgodna cura iako se ona nekako trudila da se to ne vidi. Nije se šminkala, nosila je neke široke ljetne haljine, ali uvijek u zanimljivim bojama. I što je bilo najbolje.. bile su providne. Lijepo su se mogle vidjeti pamučne bijele gaćice koje je nosila u kombinaciji sa istim takvim grudnjacima. Moram priznati da mi je razbuktavala maštu, ali nisam nikako ništa poduzimao, iako je krv ključala u kurcu, a o spermi da ne pričam. Barem nisam do zadnjeg dana koji smo još trebali provesti sami u uredu.

- Anči.. jesi li za piće nakon posla? -iskreno nisam očekivao da će pristati, pa me njen odgovor iznenadio.
- Naravno. A kamo bi išli na piće? -pogledala me znatiželjno, a ja sam brzinski razmišljao u koji kafić bi mogli ići, a onda se sjeto jednog koji je blizu nje, a opet nije daleko ni od mene.
- Možemo u Kiwi? -upitao sam ju, a ona je samo kimnula glavom.

U kafić smo stigli skupa, pa smo sad sjedili u hladovini terase i pijuckali hladno piće. U jednom trenu sam joj rekao:

- Izgledaš jako sexy u toj žutoj haljini.. -a ona se opet zacrvenila.
- Ma daj.. nisam baš tako sexy..
- Jesi, jesi.. -nastavio sam dok je ona gledala okolo, pa nastavio- I nemaš pojma kolko me pališ.. -iskreno, očekivao sam da se sad ustane i ode.
- Molim? -tiho je upitala, ali bez neke ljutnje u glasu- Šta si sad rekao?
- Pa to.. da me jako pališ.. sva si mi nekako jebozovna.. -odlučio sam biti direktan, pa šta god bude.
- Stvarno? -u tom pitanju je bilo nečega što je otkrivalo da je stvarno zainteresirana, a sljedeće je to potvrdilo- A kako mi to možeš dokazati?
- Idemo kod mene.. ili kod tebe? -mirno sam upitao, a ona je samo raširila ruke i rekla da je svejedno, pa dodala da idemo do nje.

Ubrzo smo bili kod nje. Vidjelo se da živi sa starcima, ali je rekla da su oni na moru još tjedan dana. Ja više nisam htio čekati i samo sam ju zagrlio i privukao na poljubac, a ona mi je uzvratila. Nakon podužeg ljubljenja i milovanja spustio sam se na koljena i zadigao joj haljinu, te se našao ispod nje u visini njenih pamučnih gaćica. Polako sam ih počeo spuštati niz noge. Osjetio sam kako se stresla, a njene ruke su se zabile u moja ramena, međutim mene više nije moglo ništa zaustaviti u skidanju njenih gaćica. Ubrzo sam ugledao uredno podšišanu frizuricu na njenoj pici, pa sam nsatavio skidati gaćice usput ju ljubeći po onoj frizurici. Čuo sam samo duboki uzdah koji je ispustila kad sam joj počeo lizati klitoris. Nakon toga sam osjetio njene ruke i nokte u svojoj kosi. Povukao sam joj gaćice do kraja niz noge i gurnuo ruku između njih, te jednim prstom ušao u njenu picu. Stresla se kao da sam joj pustio struju, a ja sam osjetio kako već curi iz nje. Stiskala je moju ruku svojim butinama, pa sam ju polako izvukao i izvukao se ispod njene haljine. Poveo sam ju do trosjeda i počeo joj skidati haljinu, da bi joj onda skinuo i onaj grudnjak i ugledao dvije prekrasne sise sa velikim bradavicama. Počeo sam ih odmah ljubiti i polako ju spustio na trosjed. Raširio sam joj noge i zaronio u njenu ružićastu picu koja je već plivala u sokovima. Lizao sam ju kao da mi je zadnja pica koju ližem, a kasnije se ispostavilo da i je. Stenjala je i mijesila si sise dok sam joj gurao prste u picu, te grickao klitoris. Nije joj trebalo dugo da obilno svrši i napravi poplavu na trosjedu.

Nakon što sam joj oblizao picu, ustao sam i počeo se skidati, te sam jedva dočekao da se moj kurac napokon oslobodi gaća koje su bile već mokre na mjestu gdje je bio glavić. Ispružio se potpuno, a Anči se zadovoljno oblizala i uspravila na trosjedu, te mi primila kurac i počela ga lagano drkati, da bi ga zatim stavila u usta i sad se nabijala malo na njega, a onda ga lizala poput sladoleda sve do jaja koja je lizala jedno po jedno. Bio sam na sedmom nebu i mislio sam da neću moći dugo izdržati, a kad ga je stavila ponovo u usta i pokušala progutati svih dvadeset centimetara nisam moga više izdržati i počeo sam svršavati duboko u njeno grlo. Nije očekivala to i malo se zagrcnula, pa je obilana količina sperme izašla niz njenu bradu, ali je ostalo pohvatala i progutala. Nastavila mi je drkati kurac dok ga je oblizivala, pa se nije ni spustio, a onda sam se spustio na koljena i privukao ju bliže rubu trosjeda, te namjestio kurac na ulaz u njenu picu. Polako sam ga gurnuo u nju i ušao sam bez problema do kraja, pa sam ju počeo polako jebati. Držao sam se za njena bedra, te sam postepeno ubrzavao nabijanje u njenu picu, da bi ju uskoro žestoko jebao. Stenjala je svako toliko, a par puta je i ciknula prigušeno.

Nakon par minuta su me koljena već žuljala, pa sam odlučio promjeniti pozu i podigao sam ju, te ju okrenuo guzom prema sebi i polako joj ga zabio ponovo u picu. Sad sam ju primio za bokove i počeo se svojski zabijati u nju. Čulo se samo stenjanje, dahtanje i lupkanje njene guze o moj trbuh, i trajalo je dobrih desetak minuta, a kad sam osjetio da ću početi svršavati izvukao sam ga iz njene pice i dva puta potegao kožicu gore dolje, te joj svršio po guzi, a onda kurcem razmazao spermu po njenim guzovima i do pice. Zatim sam joj vratio kurac u picu i jebao ju još minutu dok i ona nije svršila uz glasno stenjanje. Nakon toga smo otišli u kupaonicu po osvježenje, a onda je rekla da bi mogao ostati kod nje večeras. Pristao sam nakon kračeg razmišljanja, a onda smo se vratili goli natrag u dnevni i zavalili se na trosjed na kojem je ona promjenila prekrivač pošto je onaj prethodni imao poveču fleku od njenih sokova. I

Gledali smo telku zagrljeni na trosjedu dok se ona opt nije počela igrati sa mojim kurcem, te smo se prebacili u njenu sobu i nastavili sa seksom do kasno u noć. Ujutro sam otišao kući, ali samo da se presvučem i odem sa njom na obližnje jezero. A što je tamo bilo.. u sljedećoj priči.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija