Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kada mašta postane stvarnost

Hej drugari... Pišem vam još jedno moje dobro sex iskustvo...

Svako od nas je uvijek drkao i maštao i zamišljao neku stariju tetu iz komšiluka koja bi imala opušteno dupe i sise.Tako sam i ja kao mlađi zamišljao jednu komšinicu koja živi sprat iznad mene. Kada bi drkao svoj kurac uvijek bi zamišljao teta Ljilju.
Teta Ljilja je starija žena,i nije se udavala nikada.

Za svoje godine oko 60god.ima izgleda stvarno sexi i privlačno.
Uvijek drži do svog izgleda,šminkanje,ali naravno imala je dobru guzu i kada bi je god vidio brzo sam jurio u stan u kupatilo da izdrkam zamišljajući da joj jebem guzu...

Iiii gle' čuda...Došao je dan kada je moja mašta prešla u stvarnost. Ljilja je bila predsjednik kućnog savjeta u našoj zgradi. I taj dan išla je od stana do stana i kupila pare koje su stanari davali da bi obnovili krov na našoj zgradi.
Prije nego li je pozvonila na interfon ja sam baš završio sam tuširanje,i začulo se zvono ding dong...Samo sam ogrnuo peškir i otišao do vrata i provirio ko je..
Kada na vratima je bila teta Ljilja...Brzo mi je kroz glavu prošlo hm...sam u stanu pozvaću je na kafu.

Otvorio sam vrata,a Ljilja je rekla oh izvini nisam znala da se kupaš. Ma ne ne završio sam izvoli ući u stan na kafu i moji će ubrzo doći,a ja trenutno nemam kod sebe novac.
Ušla je u stan i sjela na fotelju,a ja sam onako ogrnut peškirom obilazio oko nje,i vidio sam da skreće pogled na moj kurac koji je već bio malo skočio.

I naravno kako sam se napalio moj kurac je popustio peškir i pao baš ispred njenih očiju.Opaaa rekla je Ljilja... Izvini te teta Ljiljo brzo sam reagovao.. Mah polako pa zašto da krijes fin ti je khm khm.... Hvala teta Ljiljo... Ali da li mogu nešto da vam kažem ali iskreno..
Naravno Nemanja reci... Vi mene jako privlačite u sexualnom smislu i zato je moj kurac napaljen ovoliko...
Ooo pa to je fino čuti Nemanja,pa dođi ovamo da ti teta Ljilja nešto pokaže...

Prišao sam,a ona ga je zgrabila u ruke i počela drkati,i lizati glavić.
A ja sam počeo da joj stiskam njene sise,i raskopčavam košulju.
Brzo smo se skinuli,i navalio sam da joj ližem pičku.
Pička je bila malo dlakava i jako jako vlažna...Kada sam joj dobro izlizao picu,odlučio sam da joj nabijem kurac.Ajde jebaču moj jebi me progovorila je teta Ljilja...
Nabijao sam njenu staru picu tako jako i silovito da su joj suze na oči krenule. Jebao sam je jako.. Brzo sam legao na leđa,a onda je ona nabijala svoju staru pičku na moj nabrekli kurac.

Dok je nabijala svoju staru pičku na moj kurac počela je da svršava.Sišla je sa kurca,i naguzila se.Hajde jebaču moj sada mi izjebi moju guzu.
Naguzila se,a ja sam počeo polako da stavljam svoj kurac u njenu usku rupicu u guzi.Kada je ušao kurac u guzu krenuo sam nabijati sve brže i brže dok nije počela stenjati.Nabijao sam joj jako u guzu,a od siline nabijanja krenule su joj suze na oči. Dok sam joj nabijao jako guzu po drugi put svršila je iz svoje vrele pičke i počela da prska iz pičke.Ahh... tooo jebi jebi ne vadi mi iz guze ajde jebiii meee niko mi odavno nije jebao guzu tako dobro...

Osjetio sam da ću brzo da svršim i napunim spremom njenu guzu koju sam raširio sa svojim debelim napaljenim kurcem... Ja sam rekao da želim da joj svršim na guzu,a ona je vrlo rado pristala. Naguzila se,a njena pička je virila između njenih velikih guzova..Uzeo sam svoj kurac u ruke i izdrkao i počeo da prskam po njenoj velikoj guzi,i po njenoj dlakavoj pički koja je virila skupljena između njenih velikih guzova. Isprskao sam joj svojoj vrelom spremom,a ona se okrenula i uzela moj kurac i polizala sa njega spremu.


Zamolila je da ovo ostane naša tajna,i da ne govorim nikome,i kada god budem htjeo da nekoga jako izjebem da znam gdje su njena vrata i da dođem.
Uvijek će vrlo rado primiti me u stan,a i primiti moj kurac u svoju pičku.

Tako je moje maštanje da jebem od teta Ljilje guzu postalo stvarnost.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija