Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kada san postane java!

Moj san se ispunio prošloga ljeta dok sam se spremao za faks nakon završene srednje škole. U mom komšiluku je živjela jedna prelijepa žene po imenu Marta. Ima godinu dana ostala je bez muža. Bila je jako povučena i samo je dolazila kod moje mame na kafu. Moram priznati da je jako dobro izgledala za svoje godine, iako je imala skoro pedeset godina.

Imala je dugu crnu kosu, duge nogr, poveću guzu i jako velike sise. Uvijek je nosila na sebi usku trenerku koja je jako isticala njene pozamašne atribute. Stalno bi zamišljao kako bi je volio videti golu i izjebati ako bi mi se ukazala prilika zato. Nisam ni slutio da će mi se šansa uskoro ukazati.

Jednog vikenda mama je predložila Marti da zajedno sa nama krene u našu vikendicu da zajedno provedemo vikend. Poslije malo ubeđivanja je pristala. Na polasku sam ugledao Martu u jako izazovom izdanju, na sebi je imala sada uske helanke i jako uska košulja iz koje su prijetile da ispadnu svaki tren njene velike sise. Od tog prizora moj veliki kurac se počeo buditi u mojim gaćama. Mislim da tokom puta je i ona to primijetila.

Nakon kratkog putovanja došli smo na odredište. Prvi dan je prošao uobičajeno malo smo se zezali, pričali i nakon večere otišli na spavanje. Negdje tokom noći dok sam bio u dubokom snu osjetio sam nečije ruke na sebi, koje su polako počele da klize prema mom kurcu. Nisam odmah se htio odati. Nedugo zatim sam osjetio kako ga je izvadila iz bokserica i počela lagano drkati. Tada sam otvorio oči i vidio Martu u seksi, crnoj kratkoj spavaćici kako lagano drka moj kurac.

Stavila mi je prst na usta dajući mi do znanja da se ne odajemo a zatim spustila glavu na moj kurac i lagano počela da mi ga puši. Bila je jako iskusna. Iako sam imao jako veliki kurac moram vam reći da ga je skoro cijelog uspijevala staviti u usta. Dok mi ga je pušila rukama je mijesila moja velika jaja koja su bila puna sperme. Zbog toga sam i svršio prije vremena, tako da sam prvi put istresao svoju spermu svu u njena usta. Nije se promakla nimalo već je sve progutala i nastavila pušiti mi kurac dok nije ponovo postao tvrd.

Tada me je opkoračila i spustila se svom silinom na moj kurac. Nabijala se kao da sutra ne postoji. Njena pička je bila jako vlažna i dobro razrađena tako da je moj kurac mogao bez problema stati cijeli u nju. Mislim da sam je ispunio unutra skroz i da je moj kurac udarao u zid njene materice. Dok se nabijala polako sam skinuo njenu spavaćicu i oslobodio njene velike sise. Nikada do tada nisam vidio veće sise. Imala je jako velike, tamne bradavice koje sam sisao dok se ona nabijala na kurac.

Nedugo zatim se je skinuo sa kurca i postavio je u dogi pozu a zatim svom snagom se sjurio u nju. Jebao sam je svom snagom. Dok sam je jebao njene sise su skakale kao lude. Dahtala je kao lokotiva govoreći mi da ne prestajem da joj je jako lijepo i da je ovo jako dugo čekala. Govorila mi je da ubrzam jer će uskoro svršiti što sam i uradio. Nakon par minuta uz jedna veliki krik počela je da svršava. Uhvatio sam je za kukove i počeo jebati najjače što mogu.

Sada je počela da vrišti od užitka, govoreći da je jebem tim tempom i da imam jako veliki i debeli kurac. Sve me je to jako palilo da sam uskoro i ja bio samom vrhuncu. Upitao sam je gdje želi da joj svršim na šta je ona rekla da želi da joj svršim po sisama sada. Nakon par uboda izvadio sam kurac iz njene pičke i počeo da svršavam pi njenim velikim sisama. Izbacio sam iz jaja jako veliku količinu sperme.

Svu spermu je razmazala po sisama a zatim oblizala kurac od ostataka sperme. Rekla mi je da imam lijep ukus sperme. Navukla je ponovo na sebe spavaćicu, poljubila me u obraz i lagano nestala iz moje sobe. Nastavili smo poslije ove noći idalje da se jebemo ponekad kod nas kući a nekad kod nje. Taj seks sa njom je vremenom postao moja ospesija koja i dan danas traje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija