Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

KAKAV TRIP

Lješkario sam na kamenu uz more u jednoj od pogleda skrivenoj vali hvatajući zrake zalazećeg sunca uživajući u miru i samoći koju su dodatno pospješili lagani valići koji su udarali o stijenu na kojoj sam ležao te me time dodatno umirivali. Odjednom začuo sam malo jače pljuskanje valova o stijenu na kojoj sam ležao, pomislio sam kako su novo nastali valovi razlog prolaska nekog čamca koji će da se smire i vrate u ono lagano udaranje. A onda svojevrstan šok ne toliko vala za koji sam mislio da me poprskao nego lik žene naslonjene na podlakticama na rubu stijene. Bila je to najljepša žena koju sam ugledao u životu. Taman sam htio nešto reći kada me je njen glas u trenu hipnotizirao, govorila je nekim čudnim jezikom kojeg nikad nisam čuo, ali taj glas koji je milo zvonio u mojoj glavi i ušima tjerao me je u nekakav trans koji je bio blaženi skoro bestjelesni.

Pokušavao sam nešto reći ili se pomaknuti, ali jedino što sam mogao da pomičem bile su moje oči koje su pratile djevojku kako svojim rukama miluje moja bedra primičući ih mome međunožju. Osjetivši njene dodire kroz mene je prolazila neopisiva toplina, a moj kurac moj ponos stajao je uspravno kao jarbol. Djevojka je ruku zavukla kroz nogavicu mojih kupaćih hlača i počela da lagano miluje moja jaja. Zatim je svojom rukom počela da miluje moj kurac od korijena prema glaviću kojeg je počela kružno milovati i razmazivati svojim palcem sluz koja se lagano kap po kap izlazila sa rupice na mom glaviću. Cijelo vrijeme dok mi je milovala kurac i jaja gledala me je ravno u oči, te prodorne crne oči bile su najljepše oči koje sam ugledao, mile tople pune žara i strasti. Zatim je prebacila jednu nogavicu mojih kupaćih hlača oslobađajući moj kurac kojeg je sada lagano počela drkati, dugački ahhhhh izašao je iz mojih usta koji je prešao u lagano dahtanje i stenjanje.

Potom sam na svome glaviću osjetio topao dah kao i vlažnost jezika koji je šarao po mome glaviću kojeg je povremeno usisavala svojim prekrasnim putenim usnama. Svojim je jezikom počela je da mi ga liže cijelom dužinom kao i moja jaja pa se ponovno svojim usnama vraćala na sam vrh moga glavića ponovno ga usisavajući. Postepeno je počela da ga guta cijeloga gledao sam kako moj kurac nestaje sve dublje u njenim ustima dok ga nije progutala do samih jaja pa ponovno do vrha glavića, učinila je to nekoliko puta , a onda je počela da mi ga puši i drka. Kako je to samo savršeno radila, bio sam van sebe dahtao sam stenjao uživao u najboljem pušenju kojeg sam do sada doživio u svojih deset godina života od kada sam postao spolno aktivan. U jednom momentu uspio sam pomaknuti glavu i na trenutak mi se učinilo da sam ugledao sirenu taj trenutak taj mali trenutak svojeg pomicanja glave učinilo mi se da sam ugledao pola tijelo odrasle djevojke, a pola repne peraje, ali taj mali trenutak nestao je kako je i došao jer sam upravo doživljavao nezapamćeni užitak svršavanja, iz mene sukljalo je kao gejzir , a djevojka je samo nastavila da mi puši i drka gutajući moju spermu.

kada je završila ja sam mislio da je gotovo, ali naprotiv iz mora je izašla djevojka i to kakva djevojka. Bilo je to najljepše i najsavršenije biće koje sam vidio i upravo je stajalo iznad mene. Djevojka nad mnom izgledala je božanstveno, prelijepog lica, tijela božice, savršenih sisa i guze jednostavno njena ljepota ne može se opisati riječima. Djevojka je kleknula nadvila se nad moj kurac koji nije nimalo popustio primila ga je u ruku ponovno stavila u usta i počela mi ga savršeno pušiti i drkati. Ja se i dalje nisam mogao pomaknuti, ali jako sam uživao i stenjao u njenom umijeću pušenja. A onda kao da sam ušao u sam raj, lagano me prekoračila namjestila kurac na ulaz svoje pičkice te se lagano počela spuštati po mome kurcu do samih jaja. Njena pičkica bila je tako sočna, meka i vlažna kao stvorena za moj kurac.

Stjenke njene vlažne pičkice obujmile su moj kurac tako savršeno da sam osjetio cijelu njenu raskoš. Smjestivši se udobnije počela je lagano da me jaše, sagnula se na mene ljubeći me svuda po licu, usnama jezikom je šarala po mojoj usnoj šupljini, skinula se sa kurca pa je počela da svoje bradavice trlja o moje usne najprije jednu potom drugu, zatim je ponovno sjela na moj kurac i počela da me jaše . Čas je ubrzavala čas usporavala ritam miješala kukovima u svim smjerovima tjerajući me do ludila. Kako se nisam mogao pomaknuti osim stenjati i dahtati i uživati. Djevojka je sve radila sama, primila moje ruke u svoje i stavila ih na svoje savršene sise držeći ih tako trljala je njima po svojim sisama dok je sve brže i brže jahala na mome kurcu. Nakon nekog vremena djevojka se samo izvila u leđima, zabacila glavu te uz tihi jecaj nabijena na kurcu do samih jaja počela da svršava pomičući svojim kukovima.

Kada se smirila od orgazma sišla je sa moga kurca te ga ponovo primila u ruku i usta pa ga počela drkati, pušiti i lizati cijelom dužinom kao i moja jaja. Pušila ga je drkala ponovno božanstveno, savršeno čas nježno čas malo grublje. Nakon nekoliko minuta počeo sam svršavati, a djevojka je samo gutala i sisala moju spermu. Posisavši i zadnju kap koja je izašla iz rupice na mome glaviću prišla je mojoj glavi svoje usne prislonila na moje i lagano me poljubila. Djevojka kako se pojavila tako je i nestala, a onda su mi se počele vraćati motoričke sposobnosti. Lagano je padao mrak kada sam došao k sebi moje kupaće hlače bile su spuštene kurac mlohav i vlažan tako da mi ništa nije bilo jasno da li je to bio san ili java, a možda su to bile i gljive koje sam pojeo tog popodneva.

Ali kako god i što god da je to bilo bio je to savršen trip.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija