Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako izgleda seks sa iskusnom milfarom!!!

Zovem se Mario i imam devetnaest gdoina. Moje sekusalno iskutvno nije do sada bilo nešto veliko, nekoliko puta sam ga stavio u picu od moje dvjeojke i to je bilo to , ali jednostavno nisam uživao u seksu niti znao kako to da uradim. Kada sam raskinuo sa djevojkom počeo sam da rovraim po kompu i našao sam jedan sajt gdje se zakazuju satanci sa iskunim starijim ženama koje žele da upoznaju mlade momke. Napravio sam profil, prijavio se i postavio moju sliku. Sutradan sam ušao i vidio da u sandučetu iam par poruka. Od svih njih mi je privukla pažnju jedna starija gospođa koja mi je poslala takođe njenu sliku. Počeli smo se dopisivati, rekla mi je da nema nikoga da ima četrdest i pet godina i da živi sam u kući. Naše dopisivanje je postalo sve intezivnije i stranije pa smo počelki da šaljemo jedno drugome i naše gole slike.

Bila je jako impresionirana mojim kurcem od dvadeset centimetara rekavši mi da bi rado volje da ga isproba. Na red je došla i ona, poslala mi je njenu fotku na kojoj su se vidjele njene prelijepe velike moitave sise i jako dlakava crna pička. Pitala me je da li više volim dlkave pičke ili obrijeane na šta sam joj rekao da je njena pička super i da je ne brije. Slali smo jedno drugom i video klipove i gledali se preko kamere sve do jednoga trenutka kada mi je ona predložikla da dođem kod nje i da sve ovo što sada radimo oprobamo i uživo. Nisam se nešto protio i jako sam se radovao našem susretu. dala mi adresu gdje živi i dogovrili smo se da sutra veče oko osam navratim do nje.

Došao sam do njen kuće, ušao u dvorištwe i zaputio se na vtara od kućer. Mora da me je spazila da dolazim pa mi ih i otvorila i prije nego što sam pozvonio. Na sebi je imala jednu pokućnu crvenu haljinu sa velikim dekolteom pa sam jasno mogao da vidim njene velike gole sisetine. Ušao sam u dnevnu sobu, ponudila me je pićem i sjela preko puta mene. Upitalka me je da li se dopada kako izgleda na šta sam odogvorio da ne mogu baš ovako preko haljine da ocijenim smijući se. U tom trenutku je ustala, skinula sa sebe haljinu ispod koje nije imala ništa, ispred mene se ukazala gola žena sa velikim sisama i dlakavom picom. Rekla mi je da je na mene sada red da pokažem čime raspoložem. Skniuo sam se u isti tren.

Moj kurac se već podigao bio do maksmimuma i ona ga je gledala sa velikom požudom. Prišao sam do nje uzeo njenu ruku i spustio je na moj kurac rekavši da može slobnodno da mi ga drka i puši. Počela je nježno da ga drka a zatim se spustila i počela polako da ga uvlači u usta. Pušila ga je sa velikim zadovljstvom jednostavno je uživala dok je pušila moj kurac. Lizala ga mi je od glavića pa sve do jaja. U jednom trenu me je pogedala u oči rekavši da je moj kurac spreman za akciju.

Naguzila mi se preko komode rekavši da želi da joj ga zabijem onako jako zguza. Prišao sam otpozadi, prislonio moj kurac otovru njene pičke i gurnuo ga jako unutra. Zajukala je na početku rekavši da moram malo sporije da ga ubacujem jer je jako uska , nije se dugo jebala a moj je kurac ogorman. Poslušao sam je i počeo polako gda je jebeem. Uživala je na mom kurcu, mogao sam to zaključiti po uzdasima koje je ispištala i po pici koja je jako vlažila. Nakon pet minuta sam polako počeo da urzavam tempo. Dok sam je jebao u picu rukama sm je hvatao za njene mlitave sise koje su se jako klatile pod udarima moga kurca. Željela je sada da mi sjedne u krilo i da se nabija na moj kurac. Ispunio sam joj tu želje sjeo na stolicu a ona meni u krilo i počela se nabijati na moj kurac.

Dok se nabijala na kurac uzela je sise u svoje ruke i gurala mi u usta čas jdnu čas drugu sisu. Lizao sam ih, grickao igrao se sa njima kao malo dijete sa igračkom. Sve to je dovelo da je ona počela da svršavam na mom kurcu. Svršavala je uz veliki uzdah. Nakon što je došla sebi poslije par minuta rekla mi je da se odavno nije ovako lijepo osjećala. Sada je legla na pod a ja legoa po njoj. Stavio sam njene noge na moja ramena i počeo je jebati ovaj put malo jače nego prije. Zbog toga je i njeno dahtanje bilo još jače. To me je jako palio pa sam sada počeo je jebati svom snagom. Moj kurac je jednostavno bušio njenu picu. Svakim ubodom sam osjećao kako joj rastežem pičku.

Nisam još dugo mogao da izdržim i počeo sam da punim njenu picu mojom spermom. Ona je to osjetila i u isti mah po drugi put počela da svršava. Nakon što sam svršio u nju izavdio sam kurac i stavio ga u njena usta da ga obliže od ostatka sperme što je ona i uradila. Kada mi ga je oblizala rekla mi je da ima jednu još jednu želju koju bi željela da joj uradim. Uzela me je za ruku i dovela do kupatila. Nisam zanao o čemu je riječ. Ušla je u kadu i kleknula a zatim mi rekla kako bi voljela sada da se popiškim po njoj, da je okupam mojom pišaćom. Moram priznati da mi je to bilo jako neprijatno ali ona je to jako željela.

Počao sam da piškim po njoj a ona da se ponaša kao da se kupa u mojoj pišaći koju je razmazivala po sisama tijelu svuda. Na kraju je ustala istuširala se i vratila u dnevnu sobu gdje smo natsavili da se družimo sve do jutra. Od tada sam upoznao sve čari seksa i sve perverzije koje on nosi sa ovom prelijepom damom sa interneta.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija