Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako je Milica poželjela moj kurac još jednom!

Prije par dana smo imali seks ja, moja tetka i njena drugarica Milica u dnevnoj sobi moje tetke. Bilo je to nezaboravano iskustvo da odjednom tucam te dvije prelijepe žene. Nisam ni u najluđim snovima sanjao da ću ovaj letnji raspust proveden kod tetke biti ispunjen ovako seksom. Moja tetka se trudila svakodnevno makar jedanput da mi isprazni jaja. Radili smo to na svakom mjestu njene kuće. Ali osim tetke moram priznati da me je jako palila i njena prijateljica Milica.

Moj tetka je tog dana otišla na posao a ja sam ostao da gledam tv. Negde oko jedan sat, neko je pozvonio na vrata. Pošto sam bio samo u boksericama, brzo sam se obukao i krenuo da otvorim vrata. Na vratima me je čekala Milica. Rekao sam joj da tetka nije kući, na šta je ona odgovorila da zna da nije i da nije ona došla zbog nje, nego zbog mene. Ušla je unutra i već u hodniku sam je počeo ljubiti. Zamolila me je da odemo do moje sobe.

Ušli smo u sobu i počeli smo jedno drugo da skidamo. Ja sam lizao njene velike sise. Uživao sam da ih ližem, grickam i sisam. Nju je to jako palilo i samo bi zaklopila oči i stenjala. Legao sam je na krevet tako potpuno golu i počeo da ljubim od vrata preko sisa sve do njene obrijane pice. Kada sam došao do njene pice, počeo sam lagano da je ližem. Prstima sam lagano joj razvukao usmine i počeo jezikom da joj prelazim preko klitorisa. Stenjala je kao luda a u isto vrijeme i jako vlažila. Htio sam ovaj put da je dovedem do svršavanja. Dok sam je tucao jezikom, ona je svojim prstima mrsila moju kosu i sve jače se nabijala na moj jezik.

Nije joj dugo trebalo i počela je da svršava kao luda. Svršila je uz veliki uzdah zadovoljstva. Kada je došla sebi rekla je da je sada na nju red. Legao sam a ona je počela da mi ga puši. Uvlačila ga je u usta duboko. Nabijala se glavom na moj veliki kurac sve dublje i dublje. Ostavljala bi ga u ustima po nekoliko sekundi pa bi onda ga vadila napolje. Prelazila je jezikom polako od glavića do jaja, pa bi onda uvlačila moja jaja u usta.

Nje više mogla da čeka, rekla je da ga želi osjetiti i nabila se na njega. Počela je da skače po njemu kao luda. Nabijala se svom snagom na moj kurac kao da jaše na rodeu. Dok se nabijala govorila mi je kako sam odličan jebač i kako joj je drago što sam došao kod tetke. Počela mi je govoriti da je samo moja kučkica i da želi da je samo ja tucam. To me je palilo jako kada bi mi tako pričala.

Okrenuo sam je sada ne vadeći galerija iz pice na leđa i počeo ponovo da jebem žestokim tempom. Nabijao sam joj ga jako. Stenjala je kao luda. Rukama je svojim držala raširene noge da bi je još bolje mogao jebati. Dok sam je tako tucao pitao sam je da li joj se sviđa na šta je odgovorila da joj je super. Nastavio sam je jebati dobrih pet minuta.

Tada sam joj rekao da se naguzi. Raširila je rukama svoje guzove i počeo sam joj ga stavljati u guzu. Išao sam iz početka polako a već nakon par minuta malo brže. Potpuno mi se predala, čulo se samo njeno veliko stenjanje. Nije joj dugo trebalo da svrši po drugi put. Upitao sam je gdje želi da joj ja svršim na šta je odgovorila da želi da joj napunim picu.

Izvadio sam ga iz guze i ubacio u pičku. Počeo sam ponovo da je jebem žestokim tempom držeći je rukama za guzove. Nisam više mogao da izdržim i počeo sam da punim njenu picu svojom toplom spremom. Ostao sam u njoj sve dok mi se nije spustio skroz. Tada sam ga izvadio napolje. Ostali smo na podu još pola sata gdje smo se mazili i ljubili. Videlo se u njenim očima da je jako srećna i zadovoljna što mi je bilo drago. Nakon mjesec dana Milica mi je javila da je ostala u drugom stanju i da je jako srećna zbog toga. Misli da sam ja otac iako se u to vrijeme nekoliko puta pojebala sa mužem da nebi posumljao. Rekla mi je da se ne brinem ništa.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija