Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako je moja žena odjednom postala seksualno aktivna

Moja žena je prilično privlačna. Brineta, smeđe oči, velike grudi, vrlo ženstvena figura. Niska je i nažalost nikad nije bila posebno seksualno aktivna. Naš seksualni život se nizao ovako dugi niz godina. U nekom trenutku smogao sam se hrabrosti i tijekom naših do tada vrlo rijetkih seksualnih susreta, počeo pričati o svojim seksualnim fantazijama ili bih joj šaputao svoje ideje u uho tijekom odnosa.


Na moje iznenađenje, to je pojačalo njezino uzbuđenje. Isprva je odbijala pridonositi i vlastitim fantazijama, ali je moje prihvatila pozitivno i reagirala uzbuđeno, napaljeno, stimulativno na mene.
Počeo sam s vrlo umjerenim fantazijama, ali sam otkrio da su pornografske fantazije povoljno primljene i sada smo se seksali svakodnevno, dok smo prije imali odnos samo svakih 14 dana.


Otkrio sam da ju je jedna posebna priča, u kojoj sam joj ispričao kako zamišljam da sam ju uhvatio s drugim muškarcem, osjećajući mješavinu ljubomore i krajnje napaljenosti, uzbudila preko svake mjere koju sam znao. Doživjela je više orgazama zaredom i zamolila me da dodatno uljepšam priču.


Nakon toga, prvi put mi se usudila reći da je oduvijek imala ideje o seksu s drugim muškarcima, od kojih su neki imali čak i nesimpatičan karakter, do kojih zapravo uopće nije marila, osim za velik i dobar kurac . Bio je to prvi put da je moja žena koristila takve izraze, uvijek je bila „fina“. Smislio sam priču, nas dvoje smo je sastavili i uz jauke, nekoliko orgazama i trosatnu jebačinu, isplivala je priča u kojoj se moja žena jebe s mojim šefom i ja ih iznenadim i uhvatim u „kvaru“, ali šokiran situacijom, povukao sam se neotkriven natrag


Supruga je primijetila mene i moju neodlučnu reakciju, imala je kao grižnju savjesti, ali je njena želja za uzbuđenjem prevladala i nastavila se jebati na potpuno provokativan način, uz veliku napaljenost i spoznaju da ju ja promatram.

Naizmjence smo satima pričali ovu priču jedno drugome dok smo se jebali do besvijesti. To je bilo jedne subote navečer između 18 i 21 sat, ali sljedećeg jutra smo već bili jedan s drugim u klinču. Pojebao sam je do višestrukih orgazama s bolnim jajima i u drugoj rundi sam prilikom orgazma osjetio jake bolove u njima, bila potpuno prazna jer nisu stigla „proizvesti“ novu spermu, koliko sam se jako praznio.


Jutros smo priču razvukli dalje i ostali zapanjeni još uvijek tako identičnom napaljenošću koja je bila rezultat naše mašte. U nastavku smo se ševili nakon što sam se navodno neotkriven šuljao po kući odmah nakon što je moj šef otišao. Bio sam jako uzbuđen što ću je odmah zajahati, ali nisam znao da me je vidjela i da je znala za moju nakanu. Tako je prepoznala moju "dilemu" o istovremenoj napaljenosti i ljubomori i uživala u tome.
U priči mi je dopustila da ju poševim u pičku još punu šefove sperme. U svoj0oj napaljenostišaptao sam joj da me pali što joj pička vonja na tuđu spermu. Tražila je izravan kontakt očima, vidjela moju bespomoćnu napaljenost i rekla da se s mojim šefom jebe već skoro godinu dana. “Jebao me i na djevojačkoj večeri. Ali volim se jebati i s tobom, pogotovo ako si napaljen i bespomoćan kao sada. Kad bi se on sad vratio, skliznula bi s tebe, pustila ga opet na sebe da me jebe s još većom požudom. “ rekla je. U tome je bila potpuno u pravu.


Hranili smo se ovom idejom nekoliko tjedana i jebali se kao šašavi. Od tog dana moja žena je počela otvoreno govoriti o svojim fantazijama. Nevjerojatno što je bilo i što se događa u toj lijepoj maloj glavici. Prepušta se jebanju u sauni, uvijek sa zajedničkim poznanicima.

Priče su se počele odnositi na na stvarne osobe i mjesta iz našeg života.

Tako mi je ispričala o fantaziji u kojoj ima snošaj u sauni s mojim prijateljem Marijanom dok sam ja u bio sobi za opuštanje. Od prije par godina, zapravo prilično često idemo u saunu s Marijanom i njegovom suprugom Korinom. U njezinoj mašti Korina jednom nije bila tu i Marijan ju je počeo seksualno dodirivati čim sam otišao u toalet, što ona nije poticala, ali nije ni odbijala, pa ju je za nekoliko minuta jebao odostraga u njezinu vlažnu, sklisku pičku dok joj je tijelo bilo toplo i znojno. Kleknula je na presavijeni ručnik, dok sam ja ležao opušteno i ništa ne sluteći u sobi za opuštanje on je ubrizgao svoju spermu u nju. Nije bila sigurna bi li je još više uzbudilo (u njezinoj mašti) da sam joj se pridružio.

Ali to se nije dogodilo.


Ustala je nakon što ju je Marijan izjebao, bez da je i riječ progovorio. Natuknuo joj je da joj iz pičke kaplje sperma. Obrisala je spermu ručnikom, došla u prostor za opuštanje, poljubila me i otišla u bazen. I ovdje sam otkrio da se njezine fantazije poklapaju s mojima. Ova slika moje žene sa sjajnim, znojnim tijelom u prostoriji saune koju moj prijatelj jebe s guza, dok on i ona kleče na koljenima i on rukama hvata odostraga njezine velike, znojne sise , kurac mu povremeno slučajno isklizne van, a ona ga onda opet gurne u sebe, da bi se zatim dubokim i snažnim ubodima duboko u nju ubrizgava grčevitim trzajima svoju spermu, dok ona vrišti, stenje, jeca. To je sve što je ispričala tijekom našeg jebanja vrlo opisno i detaljno i što me je nevjerojatno uzbudilo.
Sljedeći put kad smo otišli u saunu s Marijanom i Korinom, bilo je jasno da oboje imamo iste misli i moja žena je bila zabavljena vidjevši poteškoće koje sam imao u suzbijajući nezaustavljivu erekciju. Ali bila je i napaljena, što mi je nekoliko puta šapnula kako bi povećala moju napetost između ljubomore i napaljenosti. Kad je Korina izašla iz saune, što je uvijek činila prije nas i znali smo da će joj ovo biti posljednja sauna, zapravo sam je pratio van. Samo da povećam napetost. Meni i mojoj supruzi bilo je zapravo jasno da joj Marijan, koji je u našoj mašti bio samo obični napaljeni mužjak, neće pokušati prići.


Ipak, situacija me toliko uzbudila da sam u mislima došao s erektiranom kitom u sobu za opuštanje i s crvenilom u licu mucao isprike Korini i ostalim nepoznatim gostima u sauni.

Kad sam to navečer rekao supruzi, bila je jako vesela, ali mi je rekla i da ju i ova situacija, u kojoj sam postao žrtva svoje napaljenosti samo zato što imam kurac, jako uzbuđuje. Uživala je u činjenici da je i sama, kako me je izvijestila, ležala u sauni pored njega s mokrom blago rastvorenom pičkom i mogla je neotkrivena uživati u svojoj požudi, iako je smatrala da je Marijan morao primijetiti koliko su joj bradavice ukočene, a ne kao zadnji tutlek biti u blizu nje, a da bez reakcije u kurcu. Potom smo se opet ševili cijelu noć.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija