Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Iskustvo koje nam je promenilo seksualni život

Ovo se dogodilo na letovanju u malom gradiću u Grčku. Ja sam tada imao 50 , a moja zena 48. Prvi put smo išli sami na letovanje bez dece. Hotelčić u kojem smo bili smešteni je imao nekih desetak apartmana i bio na desetak metara od prelepe peščane plaze. Necu pisati prava imena da se neko ne prepozna. Inače ja sam malo puniji nekih 90kg i visok oko 175, a moja žena je slaba i visoka skoro kao ja, preko 170, još ima savršenu guzu, a sise su joj malo ovisle velicina 2-3. Posto smo bili sami i malo bilo dosadno, već drugi dan upoznali smo porodicu koja je bila smeštena do našeg apartmana pošto smo delili terasu i uglavnom sedili napolje, kada nismo bili na plaži. Muž, žena i dva sina. Muž nazovimo ga Nikola imao je 54 godina i bio sličan meni. Njegova žena Ana je bila moje godište, visoka oko 165, mali stomacić, uska izbačena guza i povelike sise, plavih ociju, crna duga kosa i prelepa.

Stariji sin Nemanja je imao 23 godina visok, lep, fino gradjen, a isto i manji Goran koji je imao 20 godina. Sledeće veče decki su izašli u neki kafić, a žene otišle da šetaju. Ja i Nikola smo pili već četvrto pivo i nije nam se dalo šetati pa smo ostali sami. Samo što su moja zena i Ana krenule, Nikola je počeo nešto da se zeza oko seksa, kako nas je čuo prethodne večeri dok smo se seksali i kako je moja zena jako vatrena. Nastavio je pričati šta je sve on radio sa Anom, bez nikakvog stida, pričao mi detalje i jako sam se napalio. kako sam sedeo u šorcu kurac mi se jako digao i Nikola je odmah primetio.
Već ti se digao - reče Nikola
Malo me je uhvatio stid. Video je da mi je malo neugodno.
Nemoj se stideti, reče i uhvati mi ga lagano preko šorca.
U, baš ti je dobar kurac, počeo je lagano da mi ga mazi.

Inače moj kurac je nekih 17cm srednje debljine. Nisam znao šta da uradim, on mi ga je i dalje mazio, pa mi zavuče ruku ispod šorceva.
Hajmo unutra, reče i udje u njihov apartman. Ja sam još sedeo i nisam znao šta da radim dalje. Nakon minut dva izadje uhvati mi ruku i povuče lagano, ja sam ustao i ušao za njim. Samo što sam usao unutra, lagano me zagrlio jednom rukom i privukao, a drugu mi je gurnuo u šorc i počeo da mi mazi jaja i kurac.
Jesi nekad bio sa muškarcem, upita, Ne, usledio je moj kratak odgovor.
Videćes kako je lepo, šapnuo mi u uho i počeo me lizati po vratu, Dok me ljubio po vratu povlačio mi lagano šorceve prema dole i moj kurac je izašao sav nabrekao. Skinuo mi je i majicu i počeo ljubiti u usta. Prvi put sam osetio muški jezik u usta. Na moje čudo godilo mi i prihvatio sam.

Dok me je ljubio uhvatio sam ga za struk i polako počeo povlačiti njegove šorceve. Pošto nije nosio majicu ostao je go i kada sam pogledao prema dole video kako je i njegov kurac u punoj veličini. Bio je malo veći od mog i deblji. Uhvatio mi ruku i stavio na kurac.
Kako ti se svidja, pitao je. Nešto sam promumlao dok smo se balavili jezicima i povukao me na krevet. Bio sam na ledjima, a Nikola me lizao prema dole dok nije stigao do mog nabreklog kurca. Počeo je da mi liže jaja dok mi ga je lagano drkao, krenuo je još nize prema čmaru i poceo mi ga je lizati. Instiktivno sam raširio noge i počeo mi je gurati jezik u čmar. Nakon par minuta lagano se pomerio u 69 i njegov kurac mi je bio pred ustima. Uhvatio sam ga i počeo pomalo da mu lizem glavić. On mi ga je već uveliko pušio.

Uzeo sam ga u ustima i rukom mu mazio jaja. Njegov čmar mi je bio pred očima i gurnuo sam malo srednjak u njemu. Bilo je novo predivno iskustvo. Ustao je, povukao me na ivici kreveta, digao mi je noge i počeo ponovo da mi liže čmar i pritom sam osetio kako mi gura prst unutra. Okrenuo me na stomak raširio guzove i nastavio da me liže i jebe prstima, sada sam osetio kako mi sve više širi čmar prstima, gurao je dva pa tri dok me nije malo razradio. Podigao me je i naguzio na sve četiri. Na stolu je bila krema za sunčanje, uzeo je, polako mi namazao čmar, gurao mi prste unutra namazane kremom. Bilo mi je neverovatno lepo. Zatim je lagano stavio glavic na moj čmar i počeo polako da ulazi u meni. Kako me je dobro razradio osetio sam još veći uzitak kada je njegova debela kurčina počela da ulazi u moje dupe.

Poceo je polako da me jebe i da mi ga drka u isto vreme. Osećao sam kako mu jaja lupkaju po moju guzu. Uhvatio me za struk i počeo brže da mi ga nabija sve dok se nakon nekoliko minuta nije ispraznio u meni. Osećao sam kako mlazovi njegove sperme pune moje crevo. Nakon što je svršio legao je pored mene i počeo me ljubiti. Opet ga je u zeo u usta. Nakon nekoliko minuta pušenja rekao mi je, hajde sada ti i naguzio se. Uzeo sam kremu i namazao mu čmar kao što je i on meni uradio i gurnuo sam mu moj kurac u dupe. Bio sam previše uzbudjen i nakon nekoliko ubadanja počeo sam da se praznim u njegovu guzu. Mislim da sam eksplodirao. Legao sam pored njega i još malo smo se ljubili.
Pa kako je bilo prvi put druže, pitao je
Najbolje druže, odgovorio sam. Hajde da se sredimo malo, vratiće se žene, rekao sam.

A zašto, mogli bi i oni da se ukluče, reče, čudno sam ga pogledao i rekao mu ko zna kako će moja žena da reaguje, mozda ode kući ako vidi ovo. Sredili smo se uzeli pivo i ponovo seli na terasu. Tada je počeo da mi priča kako njegova žena zna da on voli i muškarce i da često imaju seks sa dva ili tri muškarca ili parovima, a da se ponekad pridruže i njihova dva sina. Nisam mogao da verujem u ono što mi je pričao. Samo sam mu rekao da mislim da moja žena nikada neće imati seks sa muškarcem ili ženom preda mnom. Nasmejao se i pitao dali želim seks sa njegovom ženom. Zbunjeno sam ga gledao, pa reci jel ti se svidja, bi li je jebao. Pa da, tiho sam promumlao.
A želiš li da gledaš kako se tvoja žena jebe sa drugim muškarcem, pita me. Pa možda ali mislim da ona to ne želi da gledam.

E pa ajde onda prepusti to meni ako se slažeš pa ćeš da vidiš kako traži još, jel važi?
Hajde da i to vidim, rekoh sav zbunjen. Popili smo još po neko pivo kada su se žene vratile. Pa kako je bilo, pita ih Nikola. Onako, nema ništa interesantno, reče moja žena. Počeo je da pirka neki vetrić i Nikola je predložio da udjemo u njihov apartman pošto je bio veći, dnevna soba sa krevetima i u produžetku spavaća sa francuskim ležajem. Pošto moja žena nije htela da pije alkohol Nikola je rekao kako će on smućkati neko voće da joj napravi prirodni sok. Pozvao je Anu u spavaću i nesto su pricali, a zatim se vrate i on počne mutiti neki sok. Sedeli smo tako nekih pola sata i pričali, a ja sam primetio kako se moja zena neverovatno opustila. Ne znam šta je Nikola smućkao u sok ali je to nešto počelo da deluje.

Počela je priča oko masaže i Ana je rekla kako Nikola to izvanredno radi pa je predložila mojoj ženi da proba, a ona kako je bila opuštena odma je pristala. Prišao joj je sledja kako je sedela i počeo lagano da je masira po vratu. Tada se moja zena počela meškoljiti i Nikola joj predloži da odu u spavaću, da legne, da je kompletno izmasira. Ana je ustala i dala joj peškir, rekla joj da se svuče i pokrije peškirom ako se stidi. Moja žena je uzela peškir otišla u spavaću i pozvala Nikolu kada je bila gotova. Nikola je ušao u spavaću i ostavio otvorena vrata da se sve može videti. Uzeo je neko ulje i polako počeo da je maže. Ana je sela blizu mene, samo mi se smešila i rekla mi da gledam. Moja žena je ležala potrbuške, a Nikole ja zajašio i lagano masirao ledja.

Peškir joj je pokrivao guzu. Ona mu se totalno prepustila. Nikola je polako išao prema struku, pomerio je peškir do pola guze, moja žena nije nikako reagovala samo se videlo da potpuno uživa. Zatim je ustao i počeo da joj masira noge, od stopala prema gore. Za to vreme Ana se naslonila na mene i jednu ruku je prebacila na moje rame, a drugu stavila na moje koleno i polako me mazila prema gore.
Kako to dobro radi, ja sam se već navlazila reče mi Ana i nasmeši se, dok mi je mazila unutrašnju stranu butine. Moj kurac je postajao sve tvrdji i polako je počeo da se ocrtava na šorcu. Za to vreme Nikola je već prešao iznad kolena i masirao je butine moje žene, slušao sam kako pomalo dahće, a Nikola je bio sve bliže medjunožju moje žene. Ana je za to vreme stigla do mog kurca koji je sada bio u punoj velicini.

Okrenuo sam se prema njoj i počeo da je ljubim u usta. Nosila je neku letnju haljinicu, zavukao sam joj ruku izmedju noge i napipao vlazne gačiće. Počeli smo se strasno ljubiti, ustala je i skinula haljinu i brus, sevnule su njene velike sise a bradavice su već bile uveliko nabrekle. Lizao sam joj bradavice dok je skidala gaćice. Za to vreme Nikola je već stigao ispod peškira moje žene i mazio je oko pičke. Skinuo se i zajašio moju ženu iznad kolena, video sam kako mu strči dignuta kurčina, bio je i on spreman kao i ja. Skinuo sam se i ponovo seo na stolicu a Ana me zajašila, rukom sam joj mazio vlažnu pičkicu koja je bila uveliko spremna da primi moj kurac. Uhvatila me za kurac i stavila ga u sebi. Počela je jahati na meni. Dok je Ana polako jahala na mom kurcu video sam kako ja Nikola bacio peškir u stranu i rukama je mazio guzove moje žene, sva je bila nauljena i skliska.

Počela je jače da dahće dok je Nikola rukama prelazio izmedju njene guzove po čmaru i pičkici. Inače da napomenem da moja žena nikad nije htela analni seks i kad god sam probao nije dozvoljavala. Još me više palilo kada sam gledao kako Nikola obradjuje njen čmar prstima. U to vreme dok je Ana jahala na mom kurcu, čuo sam kako su se vrata otvorila, Ana je rekla, ej, pa vi ste stigli, hajde dodjite da se malo zabavljamo. Okrenuo sam se malo i video kako Nemanja i Goran prilaze. Malo sam osetio neku nelagodnost, ali prvo je Goran prišao i poljubio svoju majku u usta, a zatim i Nemanja. Hajde skidajte se dečki, rece Ana. Nije im puno trebalo i već su bili bez ičega na sebi. Stajali su iza mene, Ana je uzela Nemanjin kurac u usta i pocela mu ga pušiti, a Goranov je drkala, Nemanjin je bio kao kod Nikole, dok je Goranov bogami bio impozantan, preko dvadeset i debeo kao kod Nikole.

U tom trenutku pažnju mi privuklo stenjanje iz spavaće sobe. Kada sam pogledao video sam kako Nikola guzi moju ženu. Nabijao joj ga duboko u pičku, a ona je sve glasnije stenjala. Dok ju je jebao u pičku,
gledao sam kako palac njegove desne ruke ulazi u njen čmar. Za to vreme Ana je dobro obradila Nemanjin i Goranov kurac koji su bili u punoj velicini.
Idi sine pomozi tati, rekla je Goranu, koji ni tren nije oklevao i otišao je u spavaću sobu. Kada je Nikola video Gorana maknuo se i Goran je svoju kurčinu gurnuo u moju ženu koja je jos vise zastenjala, a Nikola joj je prišao spreda i počeo da je jebe u usta. Tada je Ana ustala i rekla mi da legnem na krevet, pa me opet zajahala. Hajde sine stavi ga mami u dupe rekla je Nemanji. Nemanja je uzeo kremu koja je još bila na stolu malo namazao kurčinu i prišao Ani s ledja.

osetio sam kako mu ulazi u Anin čmar. Ljubio sam joj velike sise i grickao bradavice, Ana je sve glasnije urlala. Za to vreme nesto slično se dešavalo i u spavaćoj, video sam kako moja žena jaše Nemanjinu grdosiju, a Nikola je jebe u dupe, urlala je od zadovoljstva. Nakon nekih desetak minuta Ana je počela svršavati i više nisam mogao izdržati i počeo sam se prazniti u Aninu pičku, čuo sam kako i Goran stenje i svršava u moju ženu. Nikola je izvadio kurac iz guze moje žene i počeo da je šprica spermom po ledjima. Ana je ležala preko mene sa mojim kurcem i spermom u sebi, a Nemanja ga je izvadio iz Anine guze i stavio u usta, Ana mu ga jos malo pušila dok nije počeo da se prazni u njena usta.
Sledi nastavak, ako želite

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 8767

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija