Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako me iscijedila

Ima tome dugo da sam upoznao jednu curu preko fejsa. Zove se Slađana i iz Banja Luke je. Bila je ful zgodna na slikama, a stalno sam se pitao kako izgleda uživo. U našim kontaktima i porukama je uvijek bila nekako suzdržana, a izbjegavala je sve škakljive teme. Ja sam iskoristio priliku da ju pozovem kod sebe na ljetovanje, jer živim u Zadru.

Na moje iznenađenje, tj nakon dva tri dana od moje ponude je pristala, pa smo se dogovorili za termin kad bi mogla doći. Zatim me je upitala da li bi mogao još netko doći sa njom, a meni su nekako isti tren potonule sve lađe, jer sam pomislio da sigurno ima nekoga, a do sad nije to objavljivala. Odgovorio sam da može, a ona je veselo odgovorila da sam srce i da će njeni ama i tata biti oduševljeni, jer već godinama nisu bili na moru. Pao mi je kamen sa srca, pa sam ju sad jedva čekao.

Kad je došla shvatio sam koliko je ljepša uživo i .. . koliko je niska. Metar i šezdeset čiste sex bombice. Imao sam osjećaj da mi se kurac trenutno digao, svršio, spustio se i opet digao, te svršio. Slađana je bila preslatka, prezgodna.. . ma nisam imao riječi. Duga kosa boje meda sa velikom kovrčama, velike smeđe oči i tijelo za bogove. Velike sise i savršeno dupe, a kad je progovorila mislio sam da sam u raju. Malo je reći da sam se odmah zaljubio.

- Ćao Ivane, baš mi je drago da se napokon vidimo uživo! -rekla je i zagrlila me, na što sam se morao malo sagnuti, jer je mojih preko metar i devedeset ipak bilo previsoko za nju.
- A tek meni -rekao sam sa širokim osmjehom, pa dodao- Uživo si pravo savršenstvo.. -ovo sam ipak rekao malo tiše da ne čuju njeni, a ona se samo nasmješila, pa me povela do starci da ih upoznam.

Bio sam stariji od nje nekih 7 godina. Imao sam 30, a ona 23 i upravo je završila fakultet. Starci su joj bili jako ljubazni, ali mi je poslije njen stari priznao da su se u početku malo nelagodno osjećali s obzirom na ne tako davne događaje na ovim prostorima, ali sam mu rekao da je meni sasvim svejedno i da ja ne dijelim ljude tako, već samo na ljude i one ostale, na što se samo nasmijao glasno, pa sam i njih pridobio. Pokazao sam im smještaj, a onda smo otišli do grada da im pokažem grad, te sjeli na ručak, a poslije kratke šetnje se vratili kući jer su joj starci bili jako umorni od puta, a i vručina je bila ubitačna. Meni je Slađana predložila da idemo na kupanje, pa smo otišli do jedne plaže van grada, a kad se skinula u kupaći morao sam sakriti svoj napeti kurac. Njeno tijelo je bilo prekrasno u dvodijelnom kupaćem. Brzo smo ušli u more i sad smo se lagano opuštali iako sunce još nije potpuno zašlo. Razmišljao sam da li da izađemo van, jer se plaža skoro potpuno ispraznila, kad sam osjetio njene ruke na ramenima, a onda i oko vrata, pa sam joj se okrenuo taman na vrijeme da se njene usne spoje na moje. Poljubac je bio dug, a uskoro su nam se jezici lovili po ustima, pa više nisam htio sputavati kurac koji se lagano podizao, a ona ga je dobro mogla osjetiti na svom trbuhu. Obgrlila me nogama oko struka, pa joj je sad moj kurac bio točno na pici, pa sam spustio ruku u vodu i polako ga oslobodio svojih gaćica, a onda pomako njene malo u stranu da bi prvo prstima ušao u nju što je ona popratila dubokim uzdahom i još jačim pritiskom svojih usana na moje, a onda sam namjestio kurac na ulaz u njenu, kako se ispostavilo, jako usku picu i jednim trzajem sam ušao u nju, što je ona popratila jecajem, pa sam malo stao.

- Samo me jebi, molim te.. -prodahtala je na moje uho, pa sam ga nastavio zabijati u nju koliko sam jako mogao, s obzirom da sam stajao u vodi.

Plaža se potpuno ispraznila, pa smo ostali sami, a ja sam ga i dalje neumorno zabijao u Slađaninu picu koja se sve više stezala oko mog kurca, da bi u jednom trenu ciknula i zgrčila se, pa počela svršavati na mom kurcu. Tresla se, a onda sam i ja osjetio da i meni dolazi, pa sam ga brzo ivukao iz njene pice i počeo sam svršavati u more i po njenim gaćicama. Nakon toga smo se malo smirili i napokon pogledali oko sebe, jer je već bio suton, pa smo izašli iz mora i došli do naših ručnika i zavalili se. Ostali smo još nekih pola sata mazeći se i ljubeći, a onda smo otišli do kuće. Povečerali smo sa njenim starcima i onda izašli ponovo do grada, malo obilazili kafiće i na kraju završili na rivi koja je bila krcata ljudi, te smo kasno krenuli kući.

U autu me odmah uhvatila za kurac i počela mi ga drkati preko hlača, a onda ga nestrpljivo izvukla van i sagnula mi se u krilo, te mi ga počela pušiti svojski. Jedva sam se držao ceste, pa sam uskoro stao sa strane i pustio da me dovede do vrhunca i ispraznio se u njena usta. Progutala je sve i oblizala mi kurac, pa se samo nasmješila i rekla:

- Želim da me večeras razjebeš i napuniš svojim sokovima koji su tako ukusni.. -mazno se privila uz mene, a ja sam ju sa smješkom upitao.
- Šta smijem svršavat u tebe?
- Naravno budalice, popila sam pilule, pa me možeš slobodno napuniti.. -ja sam se na te riječi samo nasmješio i krenuo sa autom dalje dok mi je kurac ostao van hlača.

Ubrzo smo došli do kuće, pa smo tiho ušli, a iz sobe na katu se lijepo čulo kako Slađanin stari hrče iz petnih žila, pa sam ju tiho upitao da li je možda njena mama budna, a ona se samo nasmješila, pa je rekla da ona uzima sredstvo za smirenje i zaspi prije nego stari počne hrkati. Zatim sam ju uveo u svoju sobu i u sljedećem trenutku smo oboje bili goli na krevetu. Ubrzo sam joj ljubio one velike sise i grickao joj bradavice, pa se spustio do njene obrijane pice i počeo ju ljubiti, a onda i lizati, te joj gurati jezik u rupicu, pa se uhvatio klitorisa dok nije svršila. Pokupio sam joj sve sokove, a onda moj već bolno napeti kurac prinio ulazu u njenu vrelu picu i samo ga gurnuo u nju. Zastenjala je, a ja sam se oslonio na ruke i počeo se zabijati u nju. Raširila je noge jako široko kako bi joj ušao skroz u picu, pa sam sada lupkao jajima po njenom šupčiću dok je iz njen pice curilo kao da nije svršila malo prije. Nakon desetak minuta žestokog seksa sam počeo ja svršavati i puniti joj picu svojom spermom. Obgrlila me nogama i pritiskala na sebe, kako bi joj svršio čim dublje u nju. Ostali smo tako još neko vrijeme, a onda sam se izvalio kraj nje pa smo se zagrlili i malo ljubakali i mazili.

Nakon nekih ptnaestak minuta se okrenula na mene i počela me ljubiti po licu, prsima i spuštala se sve niže do mog sad potpuno opuštenog kurca, da bi uskoro cijeli nestao u njenim ustima. Počela ga je usisavati i grickati zubima, a on se polako počeo buditi da bi uskoro bio potpuno spreman i uspravan. Samo se nasmješila i popela se na mene, pa se polako nasadila na moj kurac. Polako se počela micati lijevo desno, pa kružno, a onda se polako odizati sa mojih jaja skroz do vrha glavića koji bi skoro ispao van, ali se ona brzo vračala natrag, pa opet ispočtka. Svako toliko je mjenjala ritam nabijanja na moj kurac, a ja sam se za to vrijeme igrao njenim sisama koje su skakale u ritmu njenog nabijanja na moj kurac. Sada nam je seks potrajao puno duže i svršila je nekoliko puta, ali se nije skidala sa mene dok joj i ja nisam svršio u picu. Nakon toga smo malo odmarali, pa opet seks, a najviše joj se sviđalo kad bi joj ga zabijao s guza i pritom joj masirao sise. Nakon još dva puta više nisam mogao jel me iscijedila, pa smo zaspali umorni i zadovoljeni.

Narednih desetak dana koristili smo svaki trenutak nasamo da se dobro izjebemo, a kad je otišla, rekla je da je sad moj red da dođem kod nje i da mi se revanšira. Obećao sam da dolazim prvom prilikom, a sad jedva čekam da joj ga ponovo stavim, jer za tjedan dana idem kod nje. A o tome ću vas izvjestiti sljedeći put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija