Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako me je mučila

Upoznao sam jednu malu preko interneta, bila je dosta mlađa od mene, ali nevjerojatno slatka i lijepa. Uglavnom, vidio sam ju samo na slikama, ali sam jedva čekao susret uživo.
Dogovorili smo se da se nađemo u jednom kafiću u njenom gradu, pošto sam ja našao poslovnu izliku da dođem u njen grad. Kad je došla bio sam osupnut njenom ljepotom...velike smeđe oči, duga smeđa kosa, tijelo savršeno sa fenomenalnim grudima i predivnom guzom. Sa visokim štiklama je bila malo niža od mene, a te štikle su joj savršeno isticale divne noge i guzu. Uz to uska i pripijena haljina je samo ocrtavala vitko tijelo.

Nakon što smo se i formalno upoznali, upustili smo se u opušteni razgovor koji je ubrzo skrenuo na seksualnu tematiku. Sad me je prvi put pitala da li volim dominaciju.

- Hmmmm...kako to misliš? -upitao sam.
- Paaa...ono, da ja imam svu kontrolu nad seksualnim činom i da radim sa tobom šta hoću. -rekla je uz čarobni osmjeh.
- Hmmm...to znači da ja ne moram ništa raditi? Mislim, nisam to još nikad radio, pa nisam siguran. -sad sam se i ja smješkao.
- Tako nekako, ali vjeruj mi uživao bi. -rekla je to i pomazila me po nozi, a moj se odmah počeo buditi, iako je već počeo sliniti čim je došla do stola.
- Onda treba probati...samo se jednom živi -rekoh, što je njoj izmamilo širok osmjeh na lice.

Platio sam račun, te smo izašli van. Rekla je da je bez auta, pa da idemo mojim autom, a ona će mi reči kamo. Nisam bio prvi put ovdje, tako da sam djelomično poznavao grad, ali u ovom dijelu nisam nikad bio, jer tu su bile obiteljske kuće i vile, a uskoro je rekla da stanem pred jednom lijepom kućom, te je napokon maknula svoju ruku sa moje noge koju je cijelim putem milovala.
Ušli smo te me je povela direktno u svoju sobu. Rekla mi je da se skinem i otišla u kupaonicu. Ja sam se brzo skinuo i ostao potpuno gol sa djelomičnom erekcijom među nogama. Gledao sam po sobi i svidjela mi se njena djevojačka soba, nije bila kičasta, već jako ukusno namještena.
Otvorila su se vrata kupaone i na njima se pojavila Ena utegnuta u haltere i korzet koji je isticao njene grudi, a čipkaste tangice su raspaljivale maštu da saznam šta je iza njih. A gola koža oko njih i njena obnažena guza samo su uzrokovale da se moj macan potpuno ukruti i izazove osmijeh na njenom licu, a nakon toga si je lagano oblizala usnice.
Prišla mi je i rekla:

- Legni na krevet...na leđa...

Legao sam, a ona je rekla:

- Podigni ruke iznad glave -podigao sam, a odnekud su se stvorile krznene lisice i zaključala mi je ruke za uzglavlje, ali ne prejako.

Opkoračila me je i sjela mi na trbuh, a moj kurac je milovao njenu guzu. Sagnula se i počela me ljubiti po licu, usnama, vratu, pa se vratila do usana i lagano me ugrizla za njih. Bolilo je, ali nisam pustio ni glasa...nekako sam se osjećao jako napaljeno. Počela mi je noktima prelaziti po unutarnjoj strani nadlaktica, pa preko pazuha na prsa postepeno pojačavajući pritisak iz ugodnog do bolnog, da bi onda spustila ih do trbuha, odigla se i sjela mi na bedra, a noktima je počela kružiti po mom trbuhu i spuštati se prema mom kurcu i jajima. Nisam se trenutno mogao pomaknuti iako nije bila teška, ali je tako sjela da se nisam mogao izdići.
Njeni prsti i nokti su došli do mog kurca i klizili po njemu, da bi se spustili između nogu ispod jaja i tamo se zabili. Bol je bila iznenadna, malo neugodna pogotovo što je istovremeno spustila i svoje usne na moj glavić. Ta mješavina boli i ugode je bila nešto fantastično. Kako je sve više mog kurca završavalo u njenim ustima, tako je i njen stisak na mojim jajima postajao sve jači. Ono što je radila sa jezikom je bilo nevjerojatno s obzirom na njene godine, ali nisam se previše bunio. Imao sam osjećaj da su mi jaja u škripcu, a onda je iznenada sve prestalo. Odmaknula se od mene taman kad sam mislio da ću svršiti, podigla se sa mojih nogu, tako da sam uspio malo podignuti koljena kako bi i ta ukočenost popustila, a ona je u međuvremenu skinula svoje gaćice, te stala iznad mogje glave raširenih nogu. Ugledao sam najljepšu picu do sada i odmah zaboravio na bol u mojim jajima. Ona se je spustila u čučanj i sjela svojom mirisnom picom na moja usta, a šupčić se našao točno na mom nosu. Isplazio sam jezik da bih joj lizao picu, a ona se počela micati naprijed nazad i nabijati na moj jezik koji je bio malo u pici, a malo u šupčiću.
Nakon skoro pet minuta tako, legla je preko mene i ponovo je uzela moj kurac u svoja usta, ali ga je ovog puta počela lagano grickati savršenim zubima. Svaki treći ugriz bio je za nijansu jači od prethodna dva.
A onda mi je omotala svoje gaćice oko mojih jaja i stegla ih, tako da su trenutno postala crvena i bolna. Jednom rukom mi je počela drkati kurac, a drugom je lagano lupkala po jajima. Bili su to mješani osjećaji...bol i užitak. Imao sam osjećaj da ću svršiti, ali tako mi je stezala kurac da jednostavno nisam mogao.

Nakon desetak minuta te torture mi je oslobodila jaja i kurac te ga uzela u usta i nakon što ga je par sekundi milovala jezikom svršio sam joj u usta. Nije progutala, već mi pokazala puna usta moje sperme i tek ju je onda progutala. Nakon što mi je isisala sve i očistila ga od sokova, konačno je sjela na njega, a ispod jastuka je izvukla pozamašan vibrator i uključila ga je. Naizmjence je prelazila njime po svojim i mojim bradavicama dok se lagano ljuljala na mom kurcu koji se, na moje iznenađenje, nije uopće omlohavio nakon što sam svršio.
Ubrzo je spustila vibrator na svoj klit, a time i na moj kurac. Od jakih vibracija je meni ponovo počelo nadolaziti, ali je opet ona prekinula i podigla se, te kleknula iznad mene. Gledala me u oči dok si je vibrator zabijala u picu iz koje je curilo, a to se vidjelo po njenim mokrim butinama. Počela se tresti i mrmljati, te sam znao da je ovaj put svršila dobro. Kad se smirila izvukla je vibrator i sjela mi ponovo na kurac, te se okrenula na njemu i meni pokazala svoju guzu koja se je sjajila od znoja. Lagano se ljuljala na meni i onda....stavila mi je uključeni vibrator pod moja jaja i pritiskala ga uz njih. Bilo je to nešto neponovljivo i istinski sam uživao u tome. Na stranu lagana bol, ali mislim da je to bilo ono nešto...a iznenađenjima nikad kraja...odjednom je zavukla vibrator do mog šupka i počela ga uguravat....da budemo jasni, nikad mi nitko nije ništa stavljao u guzicu, i nisam gej, ali sad...sad mi je bilo svejedno...uživao sam u njoj, u onom što mije pružala, i u boli koju mi je nanosila.
Uskoro mi je uspjela ugurati vrh vibratora i bol je bila nesnosna, ali nije ga više gurala, samo ga je tako pustila i počela se nabijati na moj kurac sve jače i jače. Uskoro se počela ponovno tresti i zabila mi je nokte u jaja, ali nisam se obazirao jer sam i ja počeo svršavati ovaj put u njenoj unutrašnjosti. Bilo je to obilno i iz nje su curili njeni i moji sokovi zajedno. Ona ih je razmazivala po mojim jajima, a onda mi dala svoju ruku da ju obližem.

Izvukla je vibrator iz moje guze, otključala lisice i rekla:

- Idemo pod tuš...dosta bi bilo za prvu seansu, šta ti kažeš?

Ja sam još ležao na krevetu i hvatao dah...bilo mi je malo čudan osjećaj na guzici, ali sam se polako digao i krenuo u kupaonicu. Kurac mi je još uvijek stajao uspravno i bio sam istinski zapanjen time.
Ušli smo skupa pod tuš, te sam ju nasapunao i konačno joj pomazio predivne grudi. Samo se je privila uz mene, te mi je nasapunala kurac i lagano ga je drkala. Ljubili smo se i mazili pod tušem, a ona se je okrenula meni leđima i trljala uz mene dok sam joj ja milovao grudi. Uskoro sam svršio po njenim leđima, ali puno manje nego prije, te se sve slijevalo između njenih guzova preko nogu na pod tuš kabine.
Izašli smo i spremili se, te sam se spremao otići, kad me je zagrlila i rekla:

- Ovo je bio samo uvod...sljedeći put će biti žešće, obečajem ti to...
- Nadam se...ovo je bilo fenomenalno. -dao sam joj dug poljubac i jako ju zagrlio- Vidimo se uskoro...obečajem.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija