Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako mi je drugarica oduzela nevinost!

Završio sam srednju školu i upisao faks. Bio sam decko iz provincije i moram priznati da do tada nisam imao seks. Malo zbog toga što sam bio povučen a malo i zbog toga što sam živio u provinciji, pa zbog toga nisam imao seks iako samo to želio jako. Kada sam upisao faks dobio sam da živim u domu. Upoznavali smo se nekoliko dana između nas u studenstkom domu. Tako sam prije predavanja upoznao jednu devojku iz Splita. Zvala se Tonka, imala je dugu crnu kosu, velike sise koje su dolazile do izražaja jer je nosila manje za broj bruseve.

Guza joj je bila super obla i pomalo veća. Upoznali smo se i kako sudbina namjesti išli smo na isti smjer na predavanjima. Prolazili su dani a mi smo bili sve više slobodniji i sve se više družili. Tako je jednog popodneva ponudila me da svratim na kafu. Pristao sam i kada sam ušao video sam da je sama. Otišla je da se presvuče u kupatilo dok je stavila vodu za kafu. Izašla je u trenerci koja je ocrtavala veliku guzu i tek sam tad video da nema ni tange.

Moj kurac se podigao a imao sam jako veliki kurac preko dvadeset centimetara. Počeo sam da se meškoljim i crvenim u licu jer mi je bilo neprijatno. Primijetila je to i upitala me u čemu je problem a onda pogledala veliku iubočinu na mojim hlačama. Nasmijalanse i rekla da imam baš veliki primjerak i dodala da su sretne one što su ga probale. Nisam ništa odgovarao a ona me upitala govoreći da sam nevin. Kad je videla da je u pravu, prišla mi je i preko trenerke počela da ga miluje.

To me je jako napalilo a tada sam osjetio da je ruku zavukla u hlače i počela da ga drka. Rastao je jako u njenoj ruci. Izvadila ga je i počela pušiti. Spustila je svoju glavu u moje krilo i počela ga pušiti. Dok ga je pušila milovao sam je po kosi. Sa kose sam prešao na sise što je nju palilo. Osjetio sam to po uzdasima koje je ispuštala. Ustala je skinula je trenerku ispod koje nije imala ništa. Imala je jako velike sise i obrijanu pičkicu. Legla je na krevet i rekla da joj ližem picu.

Počeo sam prvo da joj ližem sise pa polako da se spuštam preko stomaka i do pice. Prstima sam razvukao usmine a onda jezikom sa počeo da je tucam. Važila je jako što sam i osjetio na jeziku. Lizao sam je jedno pet minuta. Ustala je i rekla mi da legnem na krevet što sam i uradio. Nakon toga me je opkoračila i namjestila kurac na ulaz u njenu picu. I u jednom mahu se nabila na njega. Iako sam imao jako veliki kurac on je u njenu pičku ušao skoro do kraja. Ostala je tako jedna minut a zatim počela da se nabija na njega.

Skakala je po kurcu kao da je na rodeu. Dok se nabijala rukama sa mijesio sise njen velike. Stenjala je jako i govorila mi da imam jako dobar kurac. Hvalila ga je kako je veliki i debeo. Nabijala se snažno sve dok nije počela da svršava. Prije nego što je svršila ispustila je vrisak, počela da se trese i grči a onda da svršava. Čim je svršila pala je na moje grudi ljubeći me. Govorila mi je da sam jako dobar i da dugo vremena nije ovako svršila.

Pošto nisam svršio ponovo ga je stavila u usta. Pušila ga je jako brzo da bi što prije svršio. Nakon pet minuta sam bio pri kraju. Izvadila ga je iz usta a onda počela rukama da ga drka. Za koji tren sam počeo da svršavam. Kurac je primakla svojim sisama i onda je sprema krenula po njenim sisama. Svršio sam jako mnogo. Pohvalila me je da imam jako mnogo sperme u mojim jajima i da će mi u narednom periodu ih češće prazniti. Tako je i bilo. Nastavili smo da se jebemo još nekoliko mjeseci.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 10589

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija