Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako sam izjebao moju rodicu Sanju!

Bližio se kraj mog raspusta koji sam proveo kod moje tetke u Beču. Nisam ni mogao zamisliti da ću je tucati i nju i njenu drugaricu Milicu. Volio sam da ih obje tucam i da budu zadovoljne i srećne. Polako se bližio i kraj moga boravka kod tetke. Trebao sam da se vratim kući u nedelju. Ovu poslednju sedmicu tetka me je trošila svaku noć. Bio sam skoro pa iscrpljen. U ponedeljak tetki se javila moja rodicu Sanja i rekla da dolazi u srijedu kući.

Pitala je mamu da li sam još uvijek tu kod njih jer me je htjela vidjeti. Tetka joj je rekla da sam tu do nedelje što je Sanju jako obradovalo. Došla je i srijedu kada smo nas oboje sačekali Sanju na stanici. Kada je izašla nisam je mogao prepoznati. Bila je to kopija moje tetke samo mnogo mlađa od nje. Imala je isto tako velike sise kao i tetka i jako lijepo oblikovanu guzu. Njena duga plava kosa je samo bio ukras.

Kada nas je ugledala potčala nam je u zagrljaj. Njene velike sise, iako su bile u brusu su se ljihale gore dolje kao ni da ne nosi grudnjak. Dolje je nosila usku trenerku koja je jasno ocrtala njenu veliku guzu i mogao sam da primijetim da nosi tangice. Otišli smo zajedno kući, gdje nam je za večerom Sanja pričala kuda je sve putovala i šta je sve vidjela. Ostali smo do kasno u noć da pričamo. Nakon toga svako je otišao do svoje sobe.

Negde oko ponoći se pojavila tetka u mojoj sobi potpuno gola. Htjela je još jednu porciju seksa. Govorio sam joj da će nas čuti Sanja na šta je rekla tetka da je sigurno umorna i neće nas čuti. Jebao sam tetku skoro cijelu noć. Koliko je glasno stenjala nije bilo moguće da nas nije čula Sanja. Ujutru tetka je otišla rano na posao. Negde oko deset sati se u mojoj sobi pojavila rodicu Sanja i spavaćici.

Upitala me je smijući se da li sam se umorio sinoć mnogo. Pravio sam se lud, ali tada mi je rekla kako nas je čula sinoć i kako joj je mama stenjala i da je to jako napalilo. Ispod njene spavaćice su se jasno ocrtale velike sise sa krupnim bradavicama. Tada sam je upitao da li i ona želi da se tako osjeća. Kao da je jedva čekala to pitanje. U jednom potezu je skinula sa sebe spavaćicu i ostala potpuno gola. Imala je stvarno velike sise i jako lijepo obrijanu picu.

Polako je prišla mom krevetu, skinula plahtu sa mene i ispod koje se pokazao moj velik debeli kurac. Bila je impresionirana koliko je veliki i debeo. Uzela ga je u ruku i počela drkati. Sve više je rastao u njenoj ruci. Kada se podigao do maksimuma spustila je svoju glavuna njega i počela pušiti ga. Pušila ga je kao prava profesionalka. Dok ga pušila par puta bi me upitala ko bolje puši ona ili njena mama, na šta sam ja govorio da je bolja ona.

Nakon pet minuta pušenja, sjela je na njega i počela se nabijati. Njena pica je bila jako vlažna i mnogo šira od tetke jer s redovno jebala sa momcima. Ipak je moj debeli i veliki kurac bio dovoljan i za nju. Dok se nabijala na kurac ja sam se igrao njenim sisama. Mnogo jače je stenjala nego njena mama. Tražila mi je da je jebem još jače i dublje. Ponavljala je kako voli moj veliki kurac, kako je dobar. Nakon toga sam želio je jebati otpozadi.

Okrenula se prema meni, izbacila svoju guzu uvis da joj što bolje uđem unutra. Rukama sam je držao za bokove. Počeo sam je jebati silovito. Moja jaja su udarala od njenu picu a moj stomak od njene guzove. Par puta sam je udario rukom po guzi, što je jako napalilo. Bila je pred svršavanjem i rekla da ne prestajem je jebati. Uhvatio sam je za kukove i počeo je jebati žestoko. Nije joj puno trebalo i počela je da svršava kao luda.

Stenjala i vrištala je dok je svršavala. Tresla se kao da su je priključili na struju. Trebalo joj je par minuta da dođe sebi. Kada je uhvatila malo vazduha rekla mi je da je do sada nije ovako niko dobro izjebao a bilo ih je dosta. Rada sam joj prstima prešao preko guzu rekavši da ću je sada jebati u nju. Nije se protivila. Gurnuo sam joj ga unutra i počeo polako je tucati. Ipak joj guza nije bila razrađena kao pica.

Dok sam je tucao u guzu držao sam je za kosu. To mi je bila omiljena stvar da vidim kako izgleda u licu dok je tucam. Jebao sam je dobrih deset minuta i bio sam pred svršavanjem. I ona je to osjetila. Rekla je da želi da joj svršim u usta. Izvadio sam ga iz guze a ona se namestila ispod njega. Izbacila je jezik napolje čekajući moju spermu. Počeo sam da je punim toplom spermom. Sve je progutala do posljednje kapi. Na kraju ga je oblizala od ostatka sperme.

Poljubila ga je u glavić rekavši da ćemo se još družiti prije nego odem natrag kući. Tako je i bilo, tih par dana sam rodicu jebao preko dana a tetku uveče. Bio je to nezaboravan raspust kod nje. Jedva sam čekao ponovo zimski raspust da idem kod njih da im ponovo punim gladne pičkice.

Ocjena priče

3.5
Broj ocjena: 6
Broj čitanja: 16205

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija