Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako sam jebao arhitekticu

Nedavno sam kupio staru kuću u Gorskom kotaru, pa sam ju odlučio iz temelja preurediti. Tražio sam nekog kvalitetnog arhitekta da mi napravi projekt, ali nitko se baš nije htio zabavljati sa starinama u vlažnoj klimi.
Onda mi je jedan frend preporučio jednu arhitekticu, tu kod nas, iz unutrašnjosti Istre, čije mi je ime bilo poznato, ali nisam znao da je arhitektica. A onda sam ju našao na svom profilu na fejsu i malo pobliže pogledao. Bila je u braku, par godina mlađa od mene, dobrog tijela, duge plave kose i, što je najbolje, bavila se starinama i zvala se Loredana.

Kontaktirao sam ju preko messengera na fejsu, a brzo mi je i odgovorila, te smo dogovorili sastanak kod nje. Uputio sam se iz Pule u Buzet, te sam nakon četrdesetak minuta vožnje bio kod nje. Kad smo se upoznali vidio sam da je zgodnija uživo nego na slikama, a bila je niža skoro za dvije glave od mene. Vidio sam vitko tijelo, sa povećim sisama, uskim tajicama i lijepom guzom. Brzo smo prešli na posao, pa sam joj pokazao snimke kuće i okoline kako bi mogla napraviti skicu izgleda objekta. Nakon toga me odvela u svoj showroom da mi pokaže neke od idejnih rješenja, a u jednom trenutku sam u odrazu prozora primjetio kako odmjerava moju stražnjicu, pa sam se, čisto iz zafrkancije, nagnuo naprijed i isturio svoju stražnjicu u zrak, pa su se ocrtali guzovi, a i kurac se nazirao kroz bokserice. Vidio sam kako me gleda i kako gricka donju usnicu. Samo sam se nasmješio i uspravio sam se, a onda okrenuo prema njoj i rekao:

- U redu, spreman sam Vas angažirati ako ste Vi spremni prihvatiti projekt.
- Naravno -nasmješila se, pa dodala- Ali, morat ću doći na lice mjesta i napraviti procjene .. . za potrebne radove, naravno, jer se kod starina nikad ne zna.. .
- Nema problema -rekao sam i malo popravio hlače, što je odmah privuklo njen pogled, a ja sam se pravio da nisam primjetio- Samo mi recite kada bi išli gore, da se dogovorimo.. .
- Može, javim se. -rukovali smo se i ja sam izašao, ali sam osjećao njen pogled na svojim leđima, pa sam se samo glasno nasmijao i sjeo u auto.

Zvala me nakon tjedan dana da bi mogla doći u petak, pa smo se dogovorili da dođe oko 11 sati. Objasnio sam joj kako da dođe, a ja ću ju čekati na odvojku sporedne ceste.
Tipično ženski, kasnila je nekih petnaestak minuta, ali nisam se previše zamarao time. Pokazao sam joj da vozi za mnom i nakon desetak minuta smo bili kod kuće. Bila je na osami uz malo već potok, tipični planinski, ljeti jedva da ima vode, a u jesen i proljeće bujica. Bila je oduševljena okolinom i odmah je iznjela par prijedloga koji su uključivali kamen i drvo. Meni je kamen, kao Istrijanu već dosadio, ali nisam ništa komentirao, jer sam ju promatrao. Bila je u laganoj ljetnoj haljinici, odmah iznad koljena, skoro pa prozirnoj, jer su se vidjele bijele gaćice i grudnjak ispod njih. Ja sam bio u lanenim uskim hlačama, pa su moje bokserice lagano skrivale moju mrcinu, ali bi se ocrtavao kad bih se istegao ili naslonio pa bi se hlače zategle. Vidio sam da je i ona to primjetila, pa je predložila da odemo unutra, da vidi kuću iznutra.

Ušli smo, bila je prazna, osim još kojeg komada namještaja. Šetkala je po kući, a ja sam ju promatrao, napravila par snimaka, a onda mi prišla:

- Ova kuća ima potencijal i moglo bi se puno toga od nje napraviti.. .
- Da, slažem se -kimnuo sam glavom- a kad bi projekt mogao biti gotov?
- Paaa.. . inicijalni za tjedan, dva, a glavni bi radila nakon Vašeg odobrenja.
- Onda mislim da možemo prijeći i na 'Ti', šta ti misliš? -malo me gledala zbunjeno, a onda se nasmješila.
- Slažem se, ali.. . -malo je zastala, te mi prišla još bliže i primila me za kurac preko hlača- .. ne prije nego što me upoznaš sa ovim gospodinom.
- Oooo.. . -malo sam se cimnuo, a onda počeo otkopčavati hlače i skinuo ih sa boksericama, pa je mrcina izašla na zrak na njeno oduševljenje.
- Vauuuu.. . koliki je -primila ga je sa obje ruke, pa me pogledala i nastavila- Ovako nešto nisam dugo vidjela, osim u pornićima kod crnaca.
- Oooo, pa hvala ti na komplimentu -smješkao sam se dok je ona milovala moj kurac koji se polako počeo buditi u njenim nježnim rukama.

Zatim je čućnula i strpala ga u usta i počela lizati i cuclati, mijesiti jaja, ljubiti ga, grickati, ali tako nježno da je za dvije minute bio u potpunosti uspravan i tvrd u svih svojih 25 centimetara. Odmaknula je glavu sa njega pošto ga nije mogla cijelog strpati u usta, te ga lizala i gledala me u oči, a onda sam ju podigao i tiho joj rekao:

- Ja bi volio mog gospodina upoznati sa tvojom gospođicom.. .
- Ohhh.. . hvala ti, ali je to već gospođa -sad se i ona nasmješila, pa je zadigla haljinicu, a ja sam stavio ruku između njenih nogu i počeo joj trljati pičku preko gaćica koje su već bile mokre.

Samo je uzdahnula i zatvorila oči, a ja sam pomaknuo gaćice i gurnuo prst unutra što joj je izmamilo tihi jecaj. Izvukao sam prst i onako mokrog ga stavio u usta i cmoknuo usnama uz jedan dugi 'Mmmmmmmmmm'. Raskopčala mi je košulju i počela me ljubiti po prsima, a ja sam se oslobodio hlača i gaća, pa sam uskoro gol stajao pred njom. Ona se također požurila riješiti svoje haljine, a ja sam joj pomogao oko grudnjaka dok je gaćice sama skinula. Poveo sam ju do jedinog ležaja u cijeloj kući koji je bio u dobrom stanju i prekriven plahtom, te sam ju polegao na njega, raširio joj noge, te se sagnuo i počeo joj lizati pičku. Bila je mokra kao da je izvor u njoj, a ja sam volio lizati dobre pičke. Dok sam ju lizao ona si je stiskala sise, četvorke prema petici i gnječila bradavice, te su uskoro bile crvene. Onda sam se uspravio i stavio glavić između vlažnih usmina, te ih malo trljao njime. Ona se je meškoljila, a onda zajecala:

- Stavi mi ga.. . mmmm.. . staviiiiiiii! ! ! ! ! !

Ovo na kraju je bilo otegnuto i prešlo u vrisak jer sam joj ga gurnuo skoro do pola. Bila je neočekivano uska, pa sam ga malo vratio i nastavio laganim potezima ju ubadati. Nakon početnog šoka je raširila još više noge, pa sam ga ubrzo ugurao do kraja uz njen duboki jecaj i poticanje:

- Daj, daj.. . jebi me.. . mmmmm.. . koliki jeeee.. . ahhhhh.. .

Jebao sam ju žestoko držeći joj raširene noge i povremeno joj stiskao tvrde sise sa velikim bradavicama. Trajalo je to dobrih petnaestak minuta dok nisam osjetio da ću svršiti. Ona je u međuvremenu svršila tri ili četiri puta. Kad sam osjetio da ću svršiti htio sam ga izvaditi, ali je zavapila:

- Ne, neeee.. . ne vadi ga.. . napuni me.. . mmmmmm.. . daj me ispuni do kraja..
- U redu -rekoh i zabio sam ga još par puta i počeo se prazniti.

Bilo je jako puno toga u mojim jajima i uskoro je počelo izlaziti iz njene pičke. Bila je to kombinacija mojih i njenih sokova, a cijedila se niz njenu guzu i po šupku. Izvukao sam kurac koji se još nije spustio, pa se ona brže bolje klekla i počela ga pušiti kako bi ostao čvrst. Nakon par minuta lizanja okrenula mi je guzu i rekla:

- Hajde, samo ti daj.. . već dugo nisam dobila pošteni kurac u pičku.
- Šta stvarno? -mislim, da budemo iskreni, ni ja nisam već par mjeseci ništa pojebao, a zadnje je bila neka šveđanka kad smo se nacvrcali u jednom kafiću u Puli, a i to je bilo maglovito, osim njenog pušenja za dobro jutro i svršavanja po njenim sisama.
- Da.. . muž nema toliki, a takvog nisam imala nikad.. .
- Onda da ne gubimo vrijeme -privukao sam ju na rub kreveta i odmah joj ga zabio uz grleni uzvik iz njenog grla.
- Toooo.. tooo.. . samo daj.. .

Jebao sam ju divljački držeči ju za bokove jednom rukom, a drugom mjeseći njene divne sise. Duga plava kosa joj se lijepila za leđa od znoja, ali nismo posustajali. Stiskala mi je kurac svojom picom i svršavala na njemu tresući se kao šiba, a svršavala je kao na pokretnoj traci, pa sam imao osjećaj da uranjam kurac u toplu vodu. Ovaj put je to potrajalo dosta dugo, tako da smo promjenili par poza, a uspio sam napokon svršiti dok je ona jahala na njemu i nabijala se do mojih jaja. Kad sam završio sa pražnjenjem jaja i odizanjem od kreveta, umorno se strovalila na mene.

- Ohhh.. . kako mi je ovo trebalo.. . -govorila je ležeći na mojim prsima.
- Baš si slatka, znaš? -smješkao sam se.
- Šta da?
- O da.. . još dok si škicala moju guzu u tvom studiu.. .
- Bezobraznik jedan -lagano me lupnula po prsima, pa dodala uz osmjeh- Ja bi te već tamo pojebala da sam znala da znaš.. .
- Ali eto, to smo napravili sada.. .
- Da jesmo, ali nije to sve -poljubila me u prsa, pa dodala- Sutra imam nekog posla u Puli, pa mogu navratiti na kavicu.. .
- Nema problema.. . onda ćemo sačekati do sutra za drugu rundu? -pogledala je na sat, pa rekla:
- Baš tako, sad moram natrag u ured dolaze mi neki Talijani, ali sutra ćeš se iskupiti za to.. .
- Naravno -pljesnuo sam je po guzi dok smo se na brzinu oblačili, a onda mi je dala poljubac i pomazila mi kurac preko hlača, te otiša uz pozdrav 'Do sutra! ! ! '

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija