Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Kako sam jebao arhitekticu

Ocjena: Nije ocjenjeno

Nedavno sam kupio staru kuću u Gorskom kotaru, pa sam ju odlučio iz temelja preurediti. Tražio sam nekog kvalitetnog arhitekta da mi napravi projekt, ali nitko se baš nije htio zabavljati sa starinama u vlažnoj klimi.
Onda mi je jedan frend preporučio jednu arhitekticu, tu kod nas, iz unutrašnjosti Istre, čije mi je ime bilo poznato, ali nisam znao da je arhitektica. A onda sam ju našao na svom profilu na fejsu i malo pobliže pogledao. Bila je u braku, par godina mlađa od mene, dobrog tijela, duge plave kose i, što je najbolje, bavila se starinama i zvala se Loredana.

Kontaktirao sam ju preko messengera na fejsu, a brzo mi je i odgovorila, te smo dogovorili sastanak kod nje. Uputio sam se iz Pule u Buzet, te sam nakon četrdesetak minuta vožnje bio kod nje. Kad smo se upoznali vidio sam da je zgodnija uživo nego na slikama, a bila je niža skoro za dvije glave od mene. Vidio sam vitko tijelo, sa povećim sisama, uskim tajicama i lijepom guzom. Brzo smo prešli na posao, pa sam joj pokazao snimke kuće i okoline kako bi mogla napraviti skicu izgleda objekta. Nakon toga me odvela u svoj showroom da mi pokaže neke od idejnih rješenja, a u jednom trenutku sam u odrazu prozora primjetio kako odmjerava moju stražnjicu, pa sam se, čisto iz zafrkancije, nagnuo naprijed i isturio svoju stražnjicu u zrak, pa su se ocrtali guzovi, a i kurac se nazirao kroz bokserice. Vidio sam kako me gleda i kako gricka donju usnicu. Samo sam se nasmješio i uspravio sam se, a onda okrenuo prema njoj i rekao:

- U redu, spreman sam Vas angažirati ako ste Vi spremni prihvatiti projekt.
- Naravno -nasmješila se, pa dodala- Ali, morat ću doći na lice mjesta i napraviti procjene .. . za potrebne radove, naravno, jer se kod starina nikad ne zna.. .
- Nema problema -rekao sam i malo popravio hlače, što je odmah privuklo njen pogled, a ja sam se pravio da nisam primjetio- Samo mi recite kada bi išli gore, da se dogovorimo.. .
- Može, javim se. -rukovali smo se i ja sam izašao, ali sam osjećao njen pogled na svojim leđima, pa sam se samo glasno nasmijao i sjeo u auto.

Zvala me nakon tjedan dana da bi mogla doći u petak, pa smo se dogovorili da dođe oko 11 sati. Objasnio sam joj kako da dođe, a ja ću ju čekati na odvojku sporedne ceste.
Tipično ženski, kasnila je nekih petnaestak minuta, ali nisam se previše zamarao time. Pokazao sam joj da vozi za mnom i nakon desetak minuta smo bili kod kuće. Bila je na osami uz malo već potok, tipični planinski, ljeti jedva da ima vode, a u jesen i proljeće bujica. Bila je oduševljena okolinom i odmah je iznjela par prijedloga koji su uključivali kamen i drvo. Meni je kamen, kao Istrijanu već dosadio, ali nisam ništa komentirao, jer sam ju promatrao. Bila je u laganoj ljetnoj haljinici, odmah iznad koljena, skoro pa prozirnoj, jer su se vidjele bijele gaćice i grudnjak ispod njih. Ja sam bio u lanenim uskim hlačama, pa su moje bokserice lagano skrivale moju mrcinu, ali bi se ocrtavao kad bih se istegao ili naslonio pa bi se hlače zategle. Vidio sam da je i ona to primjetila, pa je predložila da odemo unutra, da vidi kuću iznutra.

Ušli smo, bila je prazna, osim još kojeg komada namještaja. Šetkala je po kući, a ja sam ju promatrao, napravila par snimaka, a onda mi prišla:

- Ova kuća ima potencijal i moglo bi se puno toga od nje napraviti.. .
- Da, slažem se -kimnuo sam glavom- a kad bi projekt mogao biti gotov?
- Paaa.. . inicijalni za tjedan, dva, a glavni bi radila nakon Vašeg odobrenja.
- Onda mislim da možemo prijeći i na 'Ti', šta ti misliš? -malo me gledala zbunjeno, a onda se nasmješila.
- Slažem se, ali.. . -malo je zastala, te mi prišla još bliže i primila me za kurac preko hlača- .. ne prije nego što me upoznaš sa ovim gospodinom.
- Oooo.. . -malo sam se cimnuo, a onda počeo otkopčavati hlače i skinuo ih sa boksericama, pa je mrcina izašla na zrak na njeno oduševljenje.
- Vauuuu.. . koliki je -primila ga je sa obje ruke, pa me pogledala i nastavila- Ovako nešto nisam dugo vidjela, osim u pornićima kod crnaca.
- Oooo, pa hvala ti na komplimentu -smješkao sam se dok je ona milovala moj kurac koji se polako počeo buditi u njenim nježnim rukama.

Zatim je čućnula i strpala ga u usta i počela lizati i cuclati, mijesiti jaja, ljubiti ga, grickati, ali tako nježno da je za dvije minute bio u potpunosti uspravan i tvrd u svih svojih 25 centimetara. Odmaknula je glavu sa njega pošto ga nije mogla cijelog strpati u usta, te ga lizala i gledala me u oči, a onda sam ju podigao i tiho joj rekao:

- Ja bi volio mog gospodina upoznati sa tvojom gospođicom.. .
- Ohhh.. . hvala ti, ali je to već gospođa -sad se i ona nasmješila, pa je zadigla haljinicu, a ja sam stavio ruku između njenih nogu i počeo joj trljati pičku preko gaćica koje su već bile mokre.

Samo je uzdahnula i zatvorila oči, a ja sam pomaknuo gaćice i gurnuo prst unutra što joj je izmamilo tihi jecaj. Izvukao sam prst i onako mokrog ga stavio u usta i cmoknuo usnama uz jedan dugi 'Mmmmmmmmmm'. Raskopčala mi je košulju i počela me ljubiti po prsima, a ja sam se oslobodio hlača i gaća, pa sam uskoro gol stajao pred njom. Ona se također požurila riješiti svoje haljine, a ja sam joj pomogao oko grudnjaka dok je gaćice sama skinula. Poveo sam ju do jedinog ležaja u cijeloj kući koji je bio u dobrom stanju i prekriven plahtom, te sam ju polegao na njega, raširio joj noge, te se sagnuo i počeo joj lizati pičku. Bila je mokra kao da je izvor u njoj, a ja sam volio lizati dobre pičke. Dok sam ju lizao ona si je stiskala sise, četvorke prema petici i gnječila bradavice, te su uskoro bile crvene. Onda sam se uspravio i stavio glavić između vlažnih usmina, te ih malo trljao njime. Ona se je meškoljila, a onda zajecala:

- Stavi mi ga.. . mmmm.. . staviiiiiiii! ! ! ! ! !

Ovo na kraju je bilo otegnuto i prešlo u vrisak jer sam joj ga gurnuo skoro do pola. Bila je neočekivano uska, pa sam ga malo vratio i nastavio laganim potezima ju ubadati. Nakon početnog šoka je raširila još više noge, pa sam ga ubrzo ugurao do kraja uz njen duboki jecaj i poticanje:

- Daj, daj.. . jebi me.. . mmmmm.. . koliki jeeee.. . ahhhhh.. .

Jebao sam ju žestoko držeći joj raširene noge i povremeno joj stiskao tvrde sise sa velikim bradavicama. Trajalo je to dobrih petnaestak minuta dok nisam osjetio da ću svršiti. Ona je u međuvremenu svršila tri ili četiri puta. Kad sam osjetio da ću svršiti htio sam ga izvaditi, ali je zavapila:

- Ne, neeee.. . ne vadi ga.. . napuni me.. . mmmmmm.. . daj me ispuni do kraja..
- U redu -rekoh i zabio sam ga još par puta i počeo se prazniti.

Bilo je jako puno toga u mojim jajima i uskoro je počelo izlaziti iz njene pičke. Bila je to kombinacija mojih i njenih sokova, a cijedila se niz njenu guzu i po šupku. Izvukao sam kurac koji se još nije spustio, pa se ona brže bolje klekla i počela ga pušiti kako bi ostao čvrst. Nakon par minuta lizanja okrenula mi je guzu i rekla:

- Hajde, samo ti daj.. . već dugo nisam dobila pošteni kurac u pičku.
- Šta stvarno? -mislim, da budemo iskreni, ni ja nisam već par mjeseci ništa pojebao, a zadnje je bila neka šveđanka kad smo se nacvrcali u jednom kafiću u Puli, a i to je bilo maglovito, osim njenog pušenja za dobro jutro i svršavanja po njenim sisama.
- Da.. . muž nema toliki, a takvog nisam imala nikad.. .
- Onda da ne gubimo vrijeme -privukao sam ju na rub kreveta i odmah joj ga zabio uz grleni uzvik iz njenog grla.
- Toooo.. tooo.. . samo daj.. .

Jebao sam ju divljački držeči ju za bokove jednom rukom, a drugom mjeseći njene divne sise. Duga plava kosa joj se lijepila za leđa od znoja, ali nismo posustajali. Stiskala mi je kurac svojom picom i svršavala na njemu tresući se kao šiba, a svršavala je kao na pokretnoj traci, pa sam imao osjećaj da uranjam kurac u toplu vodu. Ovaj put je to potrajalo dosta dugo, tako da smo promjenili par poza, a uspio sam napokon svršiti dok je ona jahala na njemu i nabijala se do mojih jaja. Kad sam završio sa pražnjenjem jaja i odizanjem od kreveta, umorno se strovalila na mene.

- Ohhh.. . kako mi je ovo trebalo.. . -govorila je ležeći na mojim prsima.
- Baš si slatka, znaš? -smješkao sam se.
- Šta da?
- O da.. . još dok si škicala moju guzu u tvom studiu.. .
- Bezobraznik jedan -lagano me lupnula po prsima, pa dodala uz osmjeh- Ja bi te već tamo pojebala da sam znala da znaš.. .
- Ali eto, to smo napravili sada.. .
- Da jesmo, ali nije to sve -poljubila me u prsa, pa dodala- Sutra imam nekog posla u Puli, pa mogu navratiti na kavicu.. .
- Nema problema.. . onda ćemo sačekati do sutra za drugu rundu? -pogledala je na sat, pa rekla:
- Baš tako, sad moram natrag u ured dolaze mi neki Talijani, ali sutra ćeš se iskupiti za to.. .
- Naravno -pljesnuo sam je po guzi dok smo se na brzinu oblačili, a onda mi je dala poljubac i pomazila mi kurac preko hlača, te otiša uz pozdrav 'Do sutra! ! ! '

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina