Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako sam jebao jednu prelijepu udatu ženu iz Zgareba!!!

Radio sam konobar ili šanker u jednom elitnom lokalu u Beogradu kada mi se desila prvi put ova situacija. Svima je već duži vremenski period poznato da mnoge cure iz Zagreba ili okoline dolaze za vikend u Beograd da se provedu a neke od nijh i da nahvataju frajera za jedu noć. Tako se desilo i sa mnom. Bio je to petak veče, radio sam za šankom i lokal je bio porpilično pun. Tada su u moj reon za šankom došle prelijepe tri cure. Nisam ni pretpostavljao da je jedna od njih bila udata. Bila su sve tri lijepe, ali ova udata koja se zvala Nives je bila nešto posebno. Kasnije sam saznao da ima tridest i pet godina. Imala je onako lijepu plavu kosu, na sebi je nosila neku seksi plavu haljinu sa velikim dekolteom koji je dopuštao jasan pogleda prema njenim lijepim sisama. Njena guza je bila jako lijepo oblikovana. U tom trenu sam je zamislio kako bi izgledala kada bi je tucao.

Naručile su piće i počele da đuskaju. Moje oči su stalno letjele ka njoj, gledao sam je kako se uvija dok igra, bila je prava bobma. Vrijeme je odmicalo a njih tri su uiživale u ambijentu našeg lokala. Nakon što su se umorile sjele su ponovo za stolice i naručivale piće. Počele su da piju malo brže, stalno su mi dobacivale kako sam jako ljubazan, zgodan i lijep. Posebno je u tome prednjačila Nives. To mi je jako godilo pa sam i ja njoj udijelio nekoliko komplimenata na račun njenog izgleda. Prišla mi je nakon sat vremena i šapnula na uvo, pitajući me da li sam slučajno za nešto intimnije druženje. Rekao sam joj da jesam i da na mene može da računa. Ponudio sam joj da odemo do magacina u lokalu gdje ćemo biti sami. Pristala je. Krenuo sam prvi, a posle koji munut ona sa mnom. Sačekao sam je ispred toaleta i uzeo za ruku i poveo u magacin. Ušli smo unutra i počeleli odmah da se ljubimo.

Dok smo se ljubili ona me je stalno preko farmerki hvatala za moj kurac, koji se već duže vrijeme probudio u gaćama i jedva čekao da izađe napolje. Imao sam jako lijep kurac, dug oko dvadeset centimentara i jako debeo. Dok sam je ljubio, drpao sam je za sise i guzu a ona se kao zmija uvijala pod mojim rukama. Govorila mi je kako me jako želi. Rukama sam je povukao ka dole a onda otkopčao farmereke i izvadio moj veliki kurac napolje. Rekao sam joj da mi ga sada puši i stavi u usta. Nekoliko trenutaka su njene oči upijale moj veliki kurac, dok je rukom navlačila kožicu preko njega i divila se njengovoj veličini i tvrdoći. Zatim ga je u jednom momentu počela pušiti. Uvlačila ga je u usta koliko je to bilo moguće. Kada bi ga izvukla iz usta govorila bi mi kako je lijp i tvrd. Za to vrijeme dok mi ga je pušila ja sam skinuo njenu haljinu i ostala je samo u crvenom brusu i tangama. Ta me je boja njenog rublja jako napalila.

Ustala i skinula i to sa sebe. Njene sise su bile jako velike sa tamnim bradavicama koje sam isti momenat počeo da ližem. Dolje je imala dlakavu crnu picu, koja je mene jako napalila. Dok sam joj lizao sise, mrsila mi je kosu govreći da me jako želi i da nsatavim i ne stajem. Prstima sam došao do njene pice, i ubacio njih dva unutra polako. Bila je jako vlažna i napaljena. Jedva je čekala da joj ga stavim unutra. Tucao sam je dobrih par minuta prstima, dok sam joj lizao sise. Nije više mogla da izdrži, okrenula se od mene i tražila da joj ga stavim. Rukama sam razmakao njene guzove i gurnuo ga u njenu vlažnu picu. Počeo sam da je jebem brzim tempom. Moj kurac je bio jako debeo za nenu picu, što sam vidio po uzdasima i grimasama koje je pravila dok sam je tucao. Uhvatio sam je lagano rukom za kosu i počeo navlačioti na moj kurac.

Dok sam je jebao stalno me je hvalila kako ima jako dobar kurac, i kako sam je ispunio do kraja unutra. To mi je jako godilo pa sam je povukao malo više za kosu da joj vidim lice jasno kako se grči dok je jebem silovito kurcem u njenu dlakavu pičku. Pitao sam je par puta da li voli da je ovako jebem, na šta bi ona odogovarala da sam super i da nastavim samo tako da je jebem. Jebao sam je u toj pozi dobrih pet minuta. Rekao sam joj sada da želim da vidim kako izgleda kada se ona nabija na moj kurac. Uzeo sam stolicu sjeo na nju a ona je sjela preko mene, opkoračila me i nabila se na moj kurac. Ostala je tako jedan tren na njemu a zatim krenula u žestokom ritmu da se nabija na njega. Skala je po nejemu žestoko. Dok se nabijala na kurac ja sam dirao njene velike sise, štipao ih i igrao se sa njima. Uzdisala je i stenjala jako govreći kako joj je super na mom kurcu, kako voli kad je ovako dobro jebem. Nakon nekoliko pošto je to izgovrila počela je sva da se trese od orgazma koji je bio takav kao da je struja udarila.

Tresla se sva sigurno dobrih minut dva a zatim ponovo nastavila da se nabija na njega. Hvalila me je kako do sada nije nikada ljepše svršila. Zbog svega toga sam i ja bio jako napalje i spreman da svršim. Rekao sam joj da sam pri kraju a ona mi rekla da ga ne vadim nego da mogu slobodno da svršim u nju. To me je još jače napalilo pa sam uzeo je na kukove i počeo nabijati jače na kurac. Za nekoliko minuta sam pri karjau i počeo da punim svojom toplom spermom njenu dlakavu pičicu. Osjetio sam kako je punim do kraja. Nakon toga je ustala sa mene, oblizala mi kurac od ostataka sperme i rekla mi da je jako zadobvoljna onim što sam joj uradio večeras. Dala mi je svoj broj telefona a i ja njoj moj jer je rekla da će sada mnogo češće da dolazi ovamo jer želi da još koji put osjeti moj kurac u njenoj dlakavoj pici. Tako je i bilo, nisam dugo čekao na naredni put.

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 25546

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija