Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako sam jebao moju komšinicu Zoricu!!!

Moje ime je Dario i imam 18 godina, živim u Zagrebu sa svojim starcima u trosobnom stanu. život sa njima nije nikada dosadan imaju puno prijatelja koji imaju svoju djecu sa kojom sam se ja ispočetka stalno družio ali sada kako prolaze godine sve manje. Razlog tome je što sam se počeo sve više da zanimam za suprotni pol i što su me mogu reći sve više palile starije gospođe. Jedna od takvih na koju mi se stalno dizao kurac je bila naša komšinica Zorica. Ona je bila dobra prijateljica moje mame i znale su često da piju ujutru kafu jedna kod druge. Bilo je to subotnje ljetno jutro kada sam osjetio u kuhinji miris kafe, spustio sam se dolje a njih dvije su ispijale kafu.

Zorica je na sebi imala neku providnu haljinu ispod koje su se ocrtavali crni brus i crne tangice. Imala je sisu čista petica toliko velike da ih je brus jedva zadržavao, imala je duge noge na stomačiću malo sala ipak je bila ona žena u četrdesetim godinama. Najbolji atribut koji je imala je bilo njeno ogromno dupe. Već dugo godina živi sama razvela se od muža koji je otišao poslom u Njemačku.

Pogledala me je i poželjela mi dobro jutro. U tom trenutku je prekrstila jednu nogu preko druge i pokazala mi rub svojih crnih tangica. Ostao sam skamenjen i zacrvenio sam se u licu. Kurac mi je odmah počeo da reaguje pa sam brže bolje otišao do toaleta i izdrkao ga momentalno. Nikada u životu nisam toliko izdrkao i izbacio sperme.

Sutradan ujutru majka me je probudila i rekla mi da je zvala komšinica da me je zamolila da joj prebacim neke stvari muževe do kuće njegovih staraca jer ona tamo ne želi da ide. Ustao sam umio se i zaputio do stana komšinice. Na vratima me je sačekala u pokućnoj haljini sa ogromnim dekolteom. Vidio sam da ne nosi brus jer su se hodajući sise njihale kao lude. To me je napalilo. Odnio sam stvari. Pošto je bilo jako vruće taj dan a bogami i puno posla poprilično sam se umorio. Rekla mi je da sjednem da se malo osvježim, donijela limunadu i sjela pored mene. Sad se nagela da nam natoči sok a njene sise su još više otvorile haljinu. Kurac mi se odmah digao. Bilo me je sramota pa sam ga prekrio rukom. Ona je to spazila pa me je upitala šta mi je, šta to skrivam. Podigla mi je ruku a kurac se oslikao u punoj veličini.

Nije mogla da vjeruje i rekla mi odmah da skinem šorc. Ustao sam skinuo a kurac je izletio kao jarbol ispred njenih usta. Nije gubila vrijeme počela ga je odmah da puši. Pošto mi je kurac stvarno bio veliki samo glavić je mogao da uđe. Lizala ga je kao lizalicu nabijala ga do maksimuma u usta zatim lizala mi jaja a rukom drkala već ukrućeni kurac. Rekla mi je da odavno čeka ovu priliku i da nije odavno dobro izjebana i da je znala da imam ovakav kurac već ranije bi me zvala. Skinula je haljinu a ispod nje nije bilo ništa. Sise su bile ogromne sa velikim bradavicama kao trešnje, dolje pica sa dlakama uredno pošišanim što je mene još više napalilo. Legao sam je na kauč i počeo da ližem joj sise a jednim prstom da rovarim po njenoj pici. Odmah je ušao bila je izuzetno mokra. Njoj je to jako pasalo jer je zaklopila oči a rukom me mazila preko kose i tiho stenjala. Spustio sam se do pičke i počeo da je ližem.

Iz nje su počeli da se čuju sve jači uzdasi dok odjednom njie se zgrčila i počela jako da svršava. Rekla mi je da je ovo dobro bilo ali da želi da osjeti moju tvrdu mladu kurčinu u njenoj pičci. Prinio sam kurac na ulaz njene pice i nekoliko puta ga prevukao preko klita. Samo je stenjala i rekla ubacuj ga više. Ubacio sam ga ali je išlo teško bila je jako uska jer dugo vremena je niko nije jebao. Odjednom sam počeo jače da je nabijam našta je ona počela jače da se dere. Noktima me je grebala po leđima što je mene još više palilo. Uhvatio sam je rukama za kukove i počeo da natežem iz sve snage. Tada je počela da jauče glasno da usporim da ću joj razvaliti picu. Ubrzo je svršila po drugi put toliko obilno da mi je kurac ispao iz njene pičke. Ne mogu više počela je da zapomaže a moj kurac je stajao idalje tvrd i prav.

Rekao sam joj da se naguzi na krevetu i da meni okremne guzu. Imao sam božanstven pogled na njenu guzu. Prinio sam ga ponovo u pičku i počeo je natezati. Rukama sam joj sada gnječio velike sisurine koje su skakale nekontrolisano pod udarima moga kurca. Jebao sam je u toj pozi još jedno dvadeset minuta. Obožavao sam da gledam kako moj stomak udara u njenu guzu.

Zorica više nije mogla potpuno je bila klonula. Ubrzo je i meni bilo došlo da svršim. Pitao sam je gdje želi moju spermu a ona mi je odgovorila da je želi u usta. Ustao sam naciljao kurcem njene usne i počeo da svršavam. Sperme je bilo svukuda po njenom licu, nosu, kosi i ustima. Zadovoljno je oblizala sve sa lica i rekla mi da imam preljep ukus sperem. Dodala je kako je još niko nije odavno ovako dobro razvalio i kako sam joj sve rupice popunio do kraja. Nisam sve odgovorih joj pokazujući rukom na dupe a ona se nasmijala i rekla pa da ostavimo nešto i za drugi put. Taj drugi put je bio fenomenalan.

Posle smo zajedno otišli pod tuš gdje mi ga je komšinica još jednom dobro popušilai iscijedila do zadnje kapi.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija