Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako sam nagovorio zenu na seks u troje prvi deo

Samo da napomenem da ove price nisu istinite i da se nisu dogodile, vec su deo moje velike maste. nadam se da cete uzivati u njima. Moja bolja polovina je stalno bila izuzetno prepotentna u seksu. Bila je izuzetno teška što se tiče ponavljanja seksa i njegovog raspona. Zbog toga je svom saučesniku pružila nemoguće radosti i na taj način me nadvladala od prvog trenutka. Ona je pristala praktično na sve moje želje, posebno na one hvalisave. Negovala sam ga u golim verzijama, prozirnim haljinama bez ikakvih donjih delova i tako dalje. Moja jedinstvena radost bila je uključivanje u seksualne odnose spolja. U trenutku kada je neko otišao i zatekao nas zajedno, naišli smo na užasne vrhunce. Nakon dugog napora, smislio sam kako da je ubedim da odustane od drugog čoveka. Takvi poduhvati nisu bili izuzetno redovni i javljali su se samo u kasno proleće na moru. U mom centru, a posebno u kasnim godinama, mislio sam da je sve teže zadovoljiti njene seksualne potrebe. U trenutku kada sam bio u kasnim pedesetim, kurac mi se nije podigao čak ni uz pomoć pilula. Supružnik je tada bio u srednjim pedesetim godinama sa nesmanjenom čežnjom da se na odgovarajući način zezne. Pokušali smo da olakšamo problem dildoom sa kojim je obilato završila, ali to nije bilo isto kao sa pravim kurcem. Trenutno su se njena polugodišnja iskustva pretvorila u strašnu potrebu da dobije osnovni deo pravog seksa. U takvim hitnim okolnostima, otputovali smo na naše standardno mesto. Hteli smo da plivamo goli, a blizu tog mesta bila je neformalna nudistička morska obala na kojoj su bili ogoljeni brojni plivači. Neki nisu uklonili svoje sastave, međutim to nikome nije smetalo. Neograničeno smo im dozvolili da zadovolje svoje voajerske potrebe. Morska obala bila je krcata i nije ostalo mnogo otvora. Tako da nismo bili šokirani kada je mlađa porodica zahtevala da se mi po ovlašćenje smestimo blizu nas. S tim smo se složili, s obzirom na činjenicu da je u našoj blizini bilo dovoljno prostora za još jedan par sa dvoje mladih. Otac Rudolf, inače poznat kao Rudi, i majka Sofija imali su oko 30 godina, a deca su bila predškolci. U trenutku kada su se smestili, svi su se skinuli i odmah su otišli ​​u okean sa decom. Po mom povratku, prefinjeni muškarac sve je češće gledao moju bolju polovinu, koja nije pristojno pokušala da joj dosledno sruše noge. Nije mogao biti kriv zbog toga, s obzirom na činjenicu da je, uprkos činjenici da je imala pedesetak godina, ona zapravo proizvela ponudu za seks. Imala je jake zavoje, veće, ali okrugle, ali i dalje čvrste zadnje noge i sise srednje veličine koje su efikasno visile. Nisam joj dozvolio da potpuno obrije macu, odeća samo za upravljanje i oblikovanje trougla i dalje znatnu količinu prigušenih dlaka.

"Jeste li primetili da vas naš komšija posmatra? " Ne mogu a da ne posumnjam da se počeo dizati protiv vas, - nenametljivo sam rekao svojoj boljoj polovini.

- očigledno sam video, koji možda ne bi primetio tako ljupki primer koji brzo reaguje na izloženu damu u blizini. Iskreno, dole me uhvatila jeza.

- Da se ​​žena verovatno neće zajebavati sa mladićem na reč?

- Zašto ne, međutim, to je naučna fantastika, vidite da je sa svojim značajnim drugim ljudima i mladima. Čini mi se da žena nije toliko liberalna da bi razdvojila muža. Ubrzo smo upoznali naše nove kolege. Dani su provedeni umivanjem i sunčanjem i kratkim razgovorima sa komšijama. Pogledi između moje bolje polovine i Rudija bili su zajednički i izvanredniji. Jednog dana je Rudijeva bolja polovina odlučila da napusti morsku obalu sa mlađima pre toga u svetlu činjenice da su deca bila iscrpljena i plakala. Svojoj boljoj polovini je savetovala da ostane i da će se sama pobrinuti za njih. U trenutku kada je njegova druga druga otišla, Rudi je sve transparentnije gledao u moju bolju polovinu i nije to skrivao.

Morska obala je u međuvremenu očistila znatnu količinu. Moja bolja polovica se naljutila od Rudijevog izgleda i pažljivo je počela milovati po pičkici, što je učinilo da Rudi dobije potpunu erekciju, a moj kurac je ustao od njenog tako slobodnog ponašanja.

"Uh sada da zajebeš", rekla je delikatno.

- Vidim da ste oboje apsolutno napaljeni i spremni za jednog jebača. "Moram da predložim da te zezne", upitao sam.

- Ponižen sam, i iznenađujuće više pre vas. U redu, pa gde bismo sada mogli da zeznemo?

- Pa, vidite, u osnovi nema nikoga.

- I ta dva para negde oko okeana.

- U svakom slučaju su zaokupljeni sobom, opažate koliko su zaljubljeni. Kad se sve uzme u obzir, vidimo se, pa šta. To neće biti kad god ste prvi put otkrili da ste imali odnos.

Video sam da je spremna, na osnovu toga što je sve jače češljala svoju macu. Otišao sam do Rudolfa, koji nije prestao nežno da vuče kurac.
- Vidim da ste oboje opasno napaljeni. Da ne produžavam, potrebno je da me zezneš.

- Vau, moram priznati da si me zapanjio.

- Hajde, čak i slabovid čovek može da primeti koliko ste napeti i energični namenjeni aktivnostima.

- Priznajem, u pravu ste da bi možda želeo da ima odnos sa vašom boljom polovinom, samo što moja druga druga ne bi smela da otkrije.

- Možete se osloniti na našu pažljivost i shvatiti da nam je bila potrebna hrabrost da vam se obratimo tako otvoreno.

- Prihvatam to. U svakom slučaju, gde su to mogli učiniti?

- Ovde je u redu, pa je morska obala praktično prazna. Hajde, zauzmi moje mesto. Verujem da ti je svejedno da te gledam.

- Ne, uprkos onome što se moglo očekivati, to je dodatni podsticaj. Rudi i ja smo menjali mesta. Spustio se blizu mog drugog partnera i bilo je jasno da nema pojma šta da radi odmah. Jednom je rukom znatno ozbiljnije preturala svoju macu i delikatno plakala, a drugom je Rudiji otkinula kurac. To ga je podržalo, krenuo je prema njoj i počeo da joj ljubi sise. Druga ruka je otišla do njene mace i ona je tada, u tom trenutku, povukla svoju. Bila je potpuno mokra i spremna.

- Ne štedite trenutak, nemam živaca za predigru. Dozvolite mi da ga stavim, tako se prijatno razvilo za vas.

- Kako bismo to uradili?

- Sa strane. Iskopaj me iz deficita.

Drugi deo sledi u nastavku.. .. .. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija