Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako sam nagovorio zenu na odnose u troje treci deo

Samo da napomenem da ove price nisu istinite i da se nisu dogodile, vec su deo moje velike maste. nadam se da cete uzivati u njima. Nekoliko dana prije povratka dočekali su nas da se družimo u kabini koju su iznajmili za ove posebne sezone. Dogovoreno je da ćemo se pojaviti uveče oko 22 sata kada deca spavaju. Složili smo se da se druženje ne bi trebalo odvijati u večernjim toaletima, međutim da bismo morali biti slobodniji moramo nositi aktivnu odeću. Supružnik je preko trepavica navukao nešto dužu majicu koja joj je pokrivala zadnjicu pa je podsećala na haljinu. Očigledno je imala samo naramenice bez grudnjaka. Košulja je bila mala pa se preklapala preko sisa tako da je pokazivala njihov oblik. Bila je zaista privlačna, međutim, budući da smo bili goli prije naših novih saputnika na morskoj obali, tada to nije bilo neprilično. Ušuškala sam se u bermude i košulju bez rukava jer je bilo zaista toplo. Nakon kratke šetnje stigli smo do njihove kuće. Tamo u tranzitu, nekoliko prolaznika je uputilo ogromne poglede na moju drugu osobu. Jasno je da su ispod vitke košulje videli prilično otkrivene sise. Sofija nas je dočekala u izuzetno kratkim kratkim pantalonama napravljenim po meri kako bi otkrile veliki deo njene zadnjice. Ona je isto tako nosila prelepu prozirnu košulju koja se nije zakopčala do pupka. Moj kurac se brzo podigao kad sam je ugledao. Predviđao sam da bi joj sise odjednom morale pasti. Ovako obučena, pojela me znatno više nego potpuno skinuta na obali mora. Rudolf je bio obučen uporedo sa mnom. Nakon dobrih vesti i pohvala ženama, koje su izgledale prokleto užasno vruće, ponudili su nam oštro piće. Stol je bio spreman na terasi, jer je unutra bilo izuzetno vruće. Uz hranu i piće, diskusija je prošla šarmantno. Nakon standardnih tema, to je bila tema seksa. Sofija nije bila spremna da razgovara o svojim saučesnicima pre Rudija. Rekla je samo da je imala odnos sa nekoliko muškaraca i da je seks bio odličan. Čini se da Rudiju nije bilo dozvoljeno da raspravlja o svojim poduhvatima. Obratite im svoju bolju polovinu i bio sam vrlo otvoren u pogledu toga. Iscrpno je prikazala koga je zeznula i kako. Dodatno sam je prosvetlio u vezi sa mojim iskustvima, ali ne tako nervoznim kao ona, na osnovu toga što sam video da nije bila uzbuđena što to sazna. Oni su nam direktno dali do znanja da su voajeri i da vole da gledaju kako se par jebe. Oni su već duže vreme nudisti i cene otkrivanje svojih ogoljenih tela na suncu. Sofija je dodala da Rudi cijeni što gleda divne ogoljene dame na obali mora sa opaskom.
Verovatno ste videli da je moj Rudi gledao u vašu ženu dok smo ležali na obali mora. "

- Očigledno sam to video i bio sam srećan. Volim kad me muškarci ogoljeni gledaju, a posebno kad im se kurac diže s energijom, - moja bolja polovica je doprinijela.

"Štaviše, moja druga osoba ustala je nekoliko puta dok vas je posmatrao", nastavila je Sofija.

- I to je primljeno na znanje. Bilo je jako lepo. Objasnili smo da dodatno volimo da gledamo i da nas gledaju. Mi smo delimični egoisti, pa volimo da zeznemo neko mesto napolju, recimo u prirodi, međutim generalno baš tamo gde možemo biti potpuno goli tokom seksa. Daje nam energiju u slučaju da neko ode i pregleda nas. Klima je postala veoma topla, što je zbog vrele večeri, pijenja žestokih pića i pozitivno predmet rasprave.

- Strašno mi je vruće. Skinuću sve. Predlažem da i vi učinite isto - preporučila je Sofija.

- Nije tako nenormalno. Zar nas neko od komšija ne bi mogao videti, - napeto je rekao moj drugi.

- Ovde smo svuda zaštićeni sveobuhvatnom vegetacijom. U slučaju da nas neko vidi, to će biti ekvivalentno slučaju da smo bili na obali mora. Tu smo izloženi pred svima. S obzirom na sve, ugasit ćemo svjetlo na terasi. Iz kuće će dolaziti dovoljno svetlosti i to iz sumraka. Činilo se da je Sofijino razmišljanje ubedljivo i uskoro je svako od nas četvorice odložio odeću i vratio se svučen za sto. Rudi je u međuvremenu ugasio svetlo na terasi. Ono što je dolazilo iz kuće bilo je dovoljno. Bilo je zaista jednostavnije podneti vrelinu bez odeće. Takođe ste mogli da osetite taj povetarac koji je donekle oživljavao. Nastavili smo sa temama o seksu. U određenom trenutku osetio sam Sofijinu ruku na bedru ispod stola. Nakon temeljnog šoka, prešao sam njenom rukom na svoj općenito podignuti kurac osiguravajući da oboje ne vidimo. Polumračnost na tremu dobro nas je sakrila. Sofija je sklopila prste nad vozilom i počela da ga odvaja. Za mene je to bilo fenomenalno. Način na koji je značajna druga mog pratioca trzao moj kurac za sve namere i svrhe u vidokrugu njene bolje polovine, uprkos činjenici da to nije mogao da vidi, apsolutno je tome dodao. Nisam ni slutila kako će se to njeno umeće završiti kada spas dođe od moje bolje polovine. Užasno ju je zagrejalo piće, a verovatno i rasprave. - Još jednom mi je izuzetno vruće. Znojim se. Kako da odgovorim, a od sada sam ogoljen, - upitala je moja bolja polovina.

„Idi u kuću i operi se“, obrazovala ju je Sofija.

- Odlična misao.

- Rudi, odvedi našeg posetioca u toalet više. Pokušajte da ne palite svetlo u prolazu kako ne biste probudili decu, jer svetlo iz hodnika ulazi u prostoriju kroz staklo preko ulaza. Čvrsto se drži za ženu dok se ne opere kako bi se mogla vratiti ovamo u mraku. Bez obzira na to da li je Sofiji bio potreban Rudi da ostane u kući dok je moja bolja polovica oprana, zbog nečega što je planirala da uradi, ili zaista da bi olakšao povratak mojoj drugoj osobi, nikada neću otkriti. U svakom slučaju, ja sam imao sklonost da se nešto planira dogoditi i da neće ostati na trzanju kurca. Rudi je moju bolju polovicu odveo u toalet. Video sam da mu je kurac u napola podignutom stanju. Bio sam siguran da će zeznuti neko mesto u kući. Kada su se odselili, Sofija mi je delikatno rekla:

- Idemo dole u ​​jaslice!

Krenuli smo prema cilju rasadnika. Tada sam bio ubeđen da će biti seksa. Moj mali je to dodatno osetio i rado se pripremio da bude kad se od njega nešto očekuje. Kada smo stigli praktično do kraja, Sofija je dobila donji deo drveta, zablistala i bez pardona rekla:

- Daj mi to! Nemoj samo spermati u meni ili po meni! U tom djeliću rasadnika vegetacija nije bila tako gusta kao u dijelu u blizini kuće. Kontaktiralo nas je svetlo iz susedne kuće. Ovde smo bili više predstavljeni zamislivim radoznalim perspektivama nego gore. Pomislio sam, ako me Sofija ne bi zabrinula gledajući kako se jebeno izlaže sa suprugom svog muškarca, zašto bi mi to smetalo. Shvatio sam šta da radim. Krenuo sam prema njenoj guzici i moj kurac je potpuno sam otkrio njen smjer u njezinu kurvu. Besprekorno je doleteo na osnovu toga što je napaljena žena bila potpuno mokra. Kad sam ušao začuo se bučan žamor iz njenih usta. Jebao sam je nežno držeći se za bokove. Mogao sam da osetim kako me njen delikatni i topli dupe jednostavno uvlači. Kako sam ubrzavao, postajala je sve jača i sve jača u pokazivanju koliko ceni to što radimo.

Nastavak sledi u cetvrtom delu.. .. ..

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija