Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako sam nagovorio zenu na odnose u troje zavrsni deo

Samo da napomenem da ove price nisu istinite i da se nisu dogodile, vec su deo moje velike maste. nadam se da cete uzivati u njima. Ovo moje traženje nije imalo nikakvu reakciju. Držao sam je za bokove i energično se gurao u taj napaljeni pičkicu. Dodala je snagu zezanja trzajima svog tela. Sofija je sve jače vikala, a uz vrhunac koji ju je potresao krenuo je uzvik. Nedugo pre otpusta, maknuo sam kurac s nje i poprskao spermu svuda oko grmlja i trave. Morali smo da se pobrinemo da nijedna kap sperme ne ostane na njenom, niti na mom telu kako ovaj naš pol ne bi bio otkriven. Sofia mi je dala maramicu da mi obriše kurac, a drugom je očistila macu.

- Hvala vam. Ovo mi je zaista bilo potrebno. Trebalo bi brzo da se vratimo sa ciljem da nas ne pronađu - rekla je Sofija.

Pojavili smo se pre Rudija i moje druge važne osobe, zauzeli mesto za stolom i počeli da razgovaramo o onome što se jednostavno dogodilo do kraja vrtića.

- Zaista mi je bio potreban ovaj seks, samo da me ovo stvarno zezne. Gledao sam te na obali nekoliko dana u ovom trenutku i oko večeri maštam o tvom kitu i odletim. Napokon sam to shvatio. Za mene je to bilo fenomenalno.
- I za mene je to bilo bez presedana. Priznajem da me je vaš odgovor zaprepastio, međutim možda je to razlog što je bio znatno prijatniji, s obzirom na činjenicu da je to bio veliki šok.

- Ne vidim sebe. Nikada nisam pomislio da bi se mogla tako otvoreno ponuditi polupoznatom muškarcu. Nije mi žao zbog bilo kakve mašte, neočekivano je neverovatno da sam se usudio da to učinim. Nesumnjivo ne biste imali ništa u tom smislu kada smo ostali sami.

- Zaista ne bih. Mnogo vam hvala što ste to učinili, u svetlu činjenice da bi, kako bih želeo da pomislim, njih dvoje bili uskraćeni za jedan vrhunski uvid. Reci mi, zar te Rudi ne zezne dovoljno?

- Ne mogu mu reći ništa negativno u vezi s tim. On je stalno spreman za seks, ali za drugog muškarca to je prava nagrada. To mi je pomoglo da se setim seksa u svojim najmlađim danima. Imao sam sreću što su moji dragi bili talentovani da ispune ženu. Rudi nije bio više grozan. Trenutno imamo tupost u krevetu. Time je ova vrsta diskusije završena, u svetlu činjenice da se naša organizacija vratila od kuće. U skladu s ponašanjem moje bolje polovine, zaključio sam da je dobila macu. Ona ima poseban izgled i ponašanje nakon sjajnog seksa i ne mogu da ispadnem loše u toj proceni. Prihvatam da nisu sanjali da se u vrtiću između njihovih saputnika dešavaju razvratne demonstracije. Ovaj tuš me zaista okrepio ", napisala je moja bolja polovina.

- Jeste li negde u okolini čuli nagoveštaje seksa. Neko je čvrsto sređivao poslednju večer, - primetio je Rudi.

- Pa, dosledno je da pojedinci uživaju u seksu posebno divne letnje noći. U svetlu vreline, moraju da ostave otvorene prozore, tako da ih možete čuti kako to žive, - primetila je Sofija veselo. Verujem da se time nije otkrila.

Kako je tada bilo, odmah u prvom dijelu dana oprostili smo se od domaćina i krenuli prema našem potkrovlju. Usput sam razmišljao kako je Rudi zeznuo moju drugu osobu u kući, a ja nju u vrtiću. Od tih razmišljanja digao mi se kurac koji je moja srodna duša tada vidjela bez primjedbi. U trenutku kada se sagnula da zaveže tenisicu, zadnjica joj je ispala iz majice. Činilo se da nema gaćica. Prišao sam joj s leđa i zgrabio je za zadnjicu. Bio sam u pravu, bila je gola ispod košulje. Isto tako sam jednim prstom kontaktirao njen klitoris. - Koje pravo? Ugledni čovek se napalio na zadnjici svoje bolje polovine.

"Znaš da sam slab na tvojoj guzici, pogotovo što se pod majicom šetaš gola i pretvaraš se da si haljina. "

- Kakve veze ima to što nisam nosila donji veš posle tuširanja. Ovako sam prijatan. U svakom slučaju nema nikoga na putu.

- Zajebavaš se ovako privlačno. Pojedeš me.

- Uvek ste bili izuzetno entuzijastični u pogledu mog iskustva, tako da me nikada ne biste ispunili u položaju štenaca koji definitivno volim.

"Da li je tačno reći da govorite da vas Rudi može ispuniti svojom zadnjicom? "

- O da. Zajebala me je tako vrhunski, a vrhunac je fenomenalan

- Je li te ovako zeznuo večeras?

- očigledno jeste. Šutnuo me u toaletu. Dolazio sam dva puta.
Morala me učiniti željnom. Ona je donekle prevagnula, međutim njena priča je izazvala znatno utemeljeniju erekciju u mojim farmerkama. Nisam mogao da izdržim da bih došao do potkrovlja. Kad smo se pojavili, razgolitio sam se i krenuo prema njoj s uspravljenim pijetlom.

- Okrećeš me desno sa računom kako si zeznuo našeg saputnika dok smo se Sofija i ja čvrsto držale za tebe na tremu. U suštini, sada mi dajte masažu penisa, jer shvatam da vam je neverovatan seks izuzetno uznemiren.

- Moram, draga. Vi to zaslužujete. Dozvolili ste mi da zeznem različite muškarce što mi daje izuzetnu radost. To je idealna prilika da i vi to cijenite. Sagnula se preda mnom, uzela kurac s dvije ruke i tiho ga odsekla. Jauknuo sam. Počela je lizati glavu i sve više joj uvlačiti kurac u usta. Ona ga je u tom trenutku jako sisala u ovom trenutku. Stavila je ruke na jaja i delikatno ih pomilovala. Osetio sam da mi dolazi. Počeo sam da se trznem. Prekinuo sam početno izbijanje sperme u usta, a ona je drugu dočekala peškirom koji je s razlogom namestila. Nije progutala, ali je ispljunula spermu u toalet.
- Odlični ste. Ovo je bilo sjajno.

- Moj značajni drugi je to više nego zaslužio.

Moja druga osoba je još nekoliko puta sredila Rudija sredinom godine kada je smislio kako da se odseli od bolje polovine i dece. Nisam mogao reći da li se Sofija u bilo kom trenutku pozabavila njihovim seksualnim odnosom. Sofija i ja smo ostali diskretni. Sve ovo može se otkriti distribucijom ove priče, kad god je pročita jedan od različitih članova ove priče. Imena članova su na ovaj način promenjena u priči kako bi bili u toku sa nekom vrstom bezbednosti.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija