Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako sam oplodio šeficu

Ovo se desilo pre više od deset godina, dok sam još radio u staroj firmi. Tada mi je bilo 45 godina i radio sam u komercijali , delio kancelariju sa šefom koji je dao otkaz, a na njegovo mesto direktor je primio novu šeficu. Imala je 28 godina, udata, jednogodišnju bebu i dobro je izgledala s obzirom da se je porodila pre godine dana. Visoka oko 165, bez viška kilograma, sise solidna trojka i pune mleka, a guza ne mnogo široka, mesnata i fino zaobljena. Ja sam je normalno prihvatio i pomagao u svemu da se prilagodi novom poslu. Bila je prijatna, fina i neposredna, tako da smo brzo uspostavili veoma dobre odnose i službeno , a i privatno. Počeli smo čak i da se dopisujemo preko fb-ka. Ispočetka nisam ni pomišljao da bi moglo da bude nešto više ali je nakon nekog vremena ona je prva počela sa pričama oko seksa, kao muž joj radi u smenama pa joj ne posvećuje puno pažnje i slične stvari, a i kad god smo pisali na fb-ku uvek joj je muž bio na poslu.

Počela je nešto da mi priča kao u firmi ima puno žena koji bi hteli da se švalerišu sa mnom. Tada sam svatio ustvari da se pali na mene i kako bi bio siguran, pošto je ipak ona bila moja pretpostavljena, postavljao sam joj pitanja kao pa daj mi kaži bar jednu, i nakon malo natezanja i moje upornosti
Pa evo ja na primer! -rekla je,
Gledeli smo se u oči, ja sam se malo nasmešio
Zezaš me? - uozbiljio sam se malo,
Ne, kratko je odgovorila i spustila pogled.
Pošto sam osetio da se oseća malo kao postiđena, stao sam i prišao pored nje. Malo sam se sagnuo ispred njenog lica podigla je pogled i nekoliko trenutaka me je gledala u usta pa u oči. Prišao sam joj bliže i usne su nam se dodirnule. Počeli smo se ljubiti. Trajalo je nekoliko minuta, a kako je bilo opasno da neko uđe u kancelariju stali smo.

Stao sam pored vrata i pozvao je da dođe. Ustala je i prišla mi, kako je bilo ljeto, na sebi je imala haljinu koja je bila pristojno nešto malo iznad kolena, a gornji deo je bio bez rukava i malo dublji dekolte, tako da joj se sise pomalo videle. Kada je prišla ja sam se leđima naslonio na vrata, stavio sam joj ruku na struk i privukao je k sebi. Stavila mi ruke oko vrata i počeli smo se strsno ljubiti. Počeo sam rukama da je mazim po leđima, guzu, sisama. Jednu ruku sam zavukao ispod haljine i mazio je po guzi iznad gačica. Spustila je ruku između naših tela i počela me maziti po kurcu koji se već digao. Drugom rukom izvadio sam joj jednu sisu van haljine i počeo da joj sisam bradavicu. Osetio sam ukus mleka u ustima, još je bila puna mleka. Drugu ruku sam gurnuo ispod gačica i stiskao joj guzu, krenuo sam među nogama i osetio uložak na prstima, a ona me uhvatila za ruku,
Imam, treba da mi završi za koji dan, nemoj - rekla mi tiho
Vratio sam ruku na njenu guzi i nastavio da je mesim.


Otkopčala mi je šlic i gurnula ruku u moje gaće, uhvatila je moj nabrekli kurac i počela mi ga prvo maziti, a zatim izvukla i drkala. Kleknula je ispred mene i uzela ga u usta. Pušila mi ga i mazila po jajima, da bi svremena na vreme jezikom prešla po njemu do jaja, pa bi lizala malo njih i opet vraćala u usta, izluđivala me. Uhvatio sam šeficu za glavu i počeo da je jebem u usta, ubrzao sam jer sam hteo da se što pre ispraznim da nas ne bi neko prekinuo u međuvremenu na pola posla. Trajalo je to još nekoliko trenutaka i počeo sam da se praznim u njena usta. Punio sam usta svojoj šefici, a ona je gutala moju spermu. Kada je videla da sam gotov, sisala ga još malo i ustala. ja sam ga vratio u gaće, a ona je sređivala sise. Prišla mi je poljubila me i vratila se na biro.

Kako je prolazilo radno vreme obojica smo mislili samo kako da se dodirnemo, mazimo, poljubimo. Bio sam napaljen sve vreme od dodirivanja, čak sam joj mazio po pici i preko gaćice neko vreme, počela je stenjati.
Stani malo da proverim nešto, rekla je i izašla iz kancelarije.
Vratila se nasmejana, prišla mi i šapnula :
Treba da ostanemo prekovremeno da doradimo jedan poslić-šapnula mi na uho.
Strasno me je poljubila. Sela je za svoj biro, a ja sam joj prišao i stao pored nje, uzela je telefon i zvala muža da mu kaže da ima nešto hitno da uradi pa mora ostati prekovremeno i da ne zna kada će da ga zove da dođe da je uzme kolima s posla. Dok je pričala s njim mazila me preko pantalona po nabreklom kurcu.
Pa što si ga zvala, ja bi te prebacio do kuće, rekao sam
Bolje ovako, odgovorila je.


Stigao je kraj radnog vremena i kolege su svraćali kao ajde idemo, a mi smo kao nešto radili na kompjuterima. Ja nisam ni glavu dizao, samo kao, aj ćao, a ona im je objašnjavala:
Imamo nešto hitno da uradimo, moramo ostati duže.
Kada su svi otišli ustala je, skinula gaćice i bacila mi ih ispred kompjutera. Zaključala je vrata da slučajno ne naiđe čuvar, mada nikad nije dolazio kada bi ostajali, pošto se je dešavalo da par puta ostanemo, pa bi mu samo javljala telefonom da pusti prevoz, da je ne čekaju, a ja sam obično dolazio kolima. Prišla je na moj biro i javila čuvaru.
Proverila sam malopre čisto je, mislim da možemo da se jebemo, možda bude malo krvi ali ako tebi ne smeta nije problem- rekla je.
Stala je ispred mene opkoračila me i zadigla je donji deo haljine.

Pojavila se njena lepo izdepilirana gola pičkica koja se sjajila od sokova pošto je već bila uveliko vlažna, odmah sam joj raširio male usnice i počeo da joj ližem klit. Počela je stenjati, ubacio sam dva prsta u pičku koji su lako skliznuli i počeo brza da je jebem prstima dok sam je sisao.
Ahhhhhh, daaaaaaa, , stenjala je i kako je bila jako nadražena celi dan, svršila je za nekoliko trenutaka.
Uhhh, konačno, ceo dan čekam da se malo olakšam.
Ustao sam i skinuo sam pantalone, moj kurac je iskočio, vratila me nazad na stolicu, sagnula se i stavila u usta. Pušila ga je nekoliko trenutaka pa me opkoračila ne ispuštajući ga iz ruke. Namestila je glavić na ulaz u pičku i spustila se naglo do jaja.
Aaaaaaaaahhhhh- uzdahnula je kao da da joj je nešto mnogo laknulo.


Koliko dugo ovo sanjam, da budeš u meni, da se jebemo-šaptala mi na uho i lizala ga.
Počela je da se nabija žestoko na mom kurcu kao da joj život zavisi od toga. Izvadio sam joj sise i počeo sisati bradavice, gutao sam njeno mleko koje mi je špricalo u grlo. Rukama sam joj mesio guzove, rukama me je držala za glavu i nabijala na njene sise.
Daaaaa, takoooooo, uuuuuhhhhh, kako je dobroooooo- uzvikivala je
Rukama sam počeo da joj širim čmar, zabio sam joj prst unutra
Aaaaaaahhh- uzviknula je jako i počela još brže da se nabija na moj tvrdi kurac, a ja sam joj sve dublje gurao prst u dupe, počela je glasno stenjati
Aaaaaaaaa, aaaaaahhhh, daaaaaaa- nabila se do kraja na moj kurac pomerajći se guzom napred-nazad i počela je da drhti nogama, svršavala je u valovima. Nabio sam joj prst koliko sam mogao do kraja u njeno dupe.

Jako me uzbudilo to njeno svršavanje i nisam više mogao izdržati.
Svršićuuuu-izviknuo sam
Tada se nabila koliko je mogla do kraja na moj kurac, mislim da sam na glaviću osetio rupicu njene materice, a ona je nastavila mešati guzom još jače.
Daaaaaaa napuni me spermoooooom, daj sve unutraaaa-vikala je
Počeo sam špricati spermu u pičku moje šefice. Punio sam je i punio, a ona je i dalje sva drhtala stenjala i svršavala u valovima. nakon par minuta malo smo se umirili, a ona je ostala tako sedeti na mom kurcu koji nikako nije spadao u njenu pičku.
Mislim da ću da svršim opet ako se samo malo pomerim-rekla je.
Na te reči Ja sam je uhvatio za guzu i počeo da je pomeram po mom kurcu.
Aaaaaaahhhhh, neeeeeeee - stresla se opet svršila za nekoliko sekundi.
Molim te ne mogu više umreću-tiho mi je šapnula i ustala s kurca.


Po nogama je počela da joj teče sperma iz razjebane pičke. Klecavim nogama otrčala je do njenog biroa i uzela maramice da se obriše.
Ima i nešto malo krvi, evo ti obriši ga - rekla je i dobacila mi maramice.
Cela ova jebačina je trajala otprilike nekih pola sata.
Nastavlja se

Ocjena priče

3.5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 12501

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija